Reacties voor: Een op vier stelt iPhone-aankoop uit

Een kwart van de Amerikanen die van plan zijn om binnenkort een iPhone te kopen, stellen hun aankoop nog even uit tot Apple het nieuwe model heeft aangekondigd. Gebrek aan 3G en de hoge prijs worden op dit moment als het grootste obstakel ervaren.
Lees het complete artikel → Een op vier stelt iPhone-aankoop uit

Reacties: 7 reacties

  1. En ik ben echt heel erg nieuwsgierig hoe dat percentage in Nederland zou liggen. Wachten de mensen hier uberhaupt op een iPhone, al dan niet grijze import. En hoeveel mensen cq fanatieke gebruikers gaan hun huidige iPhone dadelijk te koop aanbieden en een nieuw 3G model aanschaffen. Maar helaas zullen zulks onderzoeken hier wel niet lopen . . .

  2. Jammer dat er geen directe link naar het onderzoek staat, nu zijn jullie conclusies namelijk erg slecht te beoordelen. Wat ik bedoel is: Het zou net zo goed kunnen zijn dat die 14% die een 3G iPhone willen deels dezelfde mensen zijn als degenen die op de nieuwe iPhone wachten. Dat ligt helemaal aan de vraagstelling van het onderzoek. Het lijkt een mooi kopje voor dit item, maar statistisch gezien is het een beetje een wankele conclusie. Wellicht iets meer verduidelijking?

  3. 3G is mooi en al maar bij ons nocht steeds schandalig duur, oké je hebt data abbos maar toch, het is nog steed eens dure grap. Het is sneller het is handig maar toch. Geef mij maar een volledige WiFi coverage zoals in New York op elk punt in de stad ( natuurlijk niet de buitenwijken) is er WiFi die je kan gebruiken (tegen betaling of geen betaling) en dat zijn teminste snelheden. Zoiets in de aard van 10 euro per maand voor WiFi in heel belgie te gebruiken voor gsms. Indien laptop en dus intensiever gebruik een wat duurder tarief. Kijk in Belgie naar steden zoals Hasselt(oke niet de grootste stad) maar eender waar je binnen de kleine ring komt vind je wel ergens een telenet hotspot en dan voor mij als telenet klant ben ik heel dankbaar met mijn iPhone. Dit is toekomst.

  4. Tja, ook al verandert er voor de rest niet zoveel aan de iphone, 3G maakt de internet-ervaring volgens mij een stuk beter (zie b.v.http://www.youtube.com/watch?v=kUk4uJzxdHA).
    Volledig functionele GPS zou voor mij een extra bonus zijn.

    Ik wacht nog steeds op de iPhone, eerst totdat hij naar NL kwam, nu eigenlijk vooral tot de 3G refresh. Mocht hij de komende maanden uitkomen, en NL blijft onaangekondigd, dan ga ik ook gewoon “grijs”.

  5. “Piper Jaffray houdt blijkbaar geen rekening met andere grote veranderingen, zoals GPS”
    iPhoneclub wel dan? We houden hier allemaal rekening mee, of beter gezegd, we HOPEN dit allemaal. Maar is er ergens een officiële bron die dit bevestigd? Het lijkt logisch dat Apple iets dergelijks als GPS in zijn nieuwe iPhone gaat verwerken, omdat er anders wel HEEL weinig verschillen zijn met de 2.5G. Ik zou er niet te hard op hopen. Duurt zeker nog een jaar (3e gen iPhone) tot Apple inziet wat ze allemaal nog moeten installeren op hun iPhone om volledig up to date te zijn… (bv. 5 MP cam, 3.5G/hsdpa, enz…)

  6. @Eppo:
    Heb even jouw youtube link bekeken. Staar je hier niet op blind, want dit is een hsdpa MODEM! Is toch nog niet helemaal hetzelfde als een verbinding met een hsdpa-gsm… :-s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.