Reacties voor: Ecobee3 Lite: goedkopere thermostaat met HomeKit-support

De Ecobee3 Lite is een goedkopere uitvoering van de HomeKit-thermostaat. Zonder sensoren, maar nog steeds met ondersteuning voor HomeKit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Ik zou graag een op-afstand-beheerbare (oftewel niet helemaal smart) thermostaat willen. Enige wat ie moet kunnen: op afstand warmte regelen en warmte-schema’s (iedere werkdag 06:30 20 graden). Bewegingssensor, beheerbaar per ruimte o.i.d. hoeft van mij allemaal niet.

    Maar eerlijk gezegd vind ik €200,- iets teveel geld in ruil voor een kwartier eerder lekker in een warme woonkamer te zitten ontbijten.

  2. Ik heb de nieuwe Lyric T6 en ben er blij mee. Officiële prijs € 199 maar zag deze ook al voor € 162.
    Ik zou de energie bedrijven in de gaten houden. Komen vast wel acties als je oversluit.

  3. Zolang je geen zoneregeling hebt (=temperatuur in elke kamer wordt apart geregeld dmv slimme kamerthermostaten), is dit pure geldklopperij voor mensen te laten denken dat ze besparen. In feite betalen ze gewoon voor een leuk apparaatje en gebruiksgemak, meer niet.

  4. Origineel geplaatst door Sander
    Ik zou graag een op-afstand-beheerbare (oftewel niet helemaal smart) thermostaat willen. Enige wat ie moet kunnen: op afstand warmte regelen en warmte-schema’s (iedere werkdag 06:30 20 graden). Bewegingssensor, beheerbaar per ruimte o.i.d. hoeft van mij allemaal niet.
    Maar eerlijk gezegd vind ik €200,- iets teveel geld in ruil voor een kwartier eerder lekker in een warme woonkamer te zitten ontbijten.

    De Essent E-thermostaat iets voor je?

  5. Ik las dat er deze week ook een Lyric T5 gelanceerd wordt. Heeft iets minder mogelijkheden, maar een aangepaste prijs. De prijs daarvan bedraagt bij introductie $ 149,- hetgeen al in een betere range terecht komt. Ik wacht nog even…

  6. Zo veel hoedkoper niet
    Heb nefit easy perfecte thermo en geen abbo

  7. @Sander:
    Nefit easy aanrader

  8. Mijn ervaring met dergelijke thermostaten is bedroevend. Ze beloven allemaal te besparen maar het tegendeel is waar. De evo home bijvoorbeeld. Top thermostaat. Per kamer regelbaar met een paar slimme aanpassingen. Het comfort gaat een stuk omhoog net als je gasrekening.

  9. @Sander: De etwist van Remeha. Doet precies dat zonder abonnement voor een schappelijke prijs. En mooier qua design dan menig smarte thermometer

  10. De Honeywell Lyric, word weer eens in het artikel genoemd als goed.
    Maar is deze ondertussen al eens in Nederland te koop dan?
    Veel van de genoemde homekit geschikte versies, zijn nog niet eens in het nederlands (Lees Celcius versie) te vinden volgens mij?

    Wat is nou een goede die gewoon op de nederlandse markt te vinden is al?
    Krijg bijna het idee, ik beter nog minimaal een jaar kan wachten hierop….?

  11. Origineel geplaatst door Danny
    @Sander:

    Nefit easy aanrader

    Werkt deze al samen met HomeKit dan?

  12. Origineel geplaatst door Phantom

    Origineel geplaatst door Danny
    @Sander:

    Nefit easy aanrader

    Werkt deze al samen met HomeKit dan?

    Nope. Homebridge wel, voor de ervaren knutselaar

  13. Ook ik ben op zoek naar een op-afstand-bedienbare thermostaat, en dan ook in graden Celsius. Kan helaas volgend jaar pas overstappen naar een andere leverancier.
    Liefst tussen de 100 en 150 euro.

  14. @Ben: Anna van de Nederlandse Energie Maatschappij. Kost je €4,- per maand. Ook als je bij een andere energie leverancier zit.
    Niet met Homekit. Maar wel met een speciale app te bedienen op afstand. Bevalt mij prima

  15. Oke bedankt, ik ga eens kijken!

  16. Wat ik zo goed aan Toon vindt tegenover alle anderen is dat deze ook Stroomverbruik laat zien. Het liefst vindt ik ook een Homekit apparaat die zowel Thermostaat als Stroom toont, maar ik heb m nog niet gevonden.

    Misschien heeft iemand van jullie iets voorbij zien komen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.