Reacties voor: EasyAppReviews regelt reviews bij ruim 40 iPhone-sites

EasyAppReviews is een nieuwe dienst, waarbij je je applicatie kan laten reviewen door zo'n 40 sites. Je hoeft alleen een formuliertje in te vullen en EasyAppReviews doet de rest.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Als er nu een garantie aan zit dat je applicatie daadwerkelijk wordt gereviewed heb je er als ontwikkelaar best wat aan. Als blog/review site zal deze site (lijkt mij) redelijk snel worden genegeerd vanwege het ‘gespam’ van requests voor reviews…

  2. Dit is toch belachelijk. De reviewers worden uiteindelijk er niet voor betaald. Doe het zelf, en toon tenminste een beetje inzet.

  3. Vraag en aanbod, er zijn een heleboel apps te reviewen maar er zijn maar een beperkt aantal sites. Ik vind het als gebruiker prima, zolang het reviewen maar objectief gebeurt. Nu zie je toch ook dat apps van bevriende ontwikkelaars vaker hier op iphoneclub verschijnen. Niks mis mee, zolang de review maar objectief is en zolang er maar vrij commentaar geleverd mag worden door de gebruikers.

  4. Review mijn apps ook even als je ze leuk vindt en tijd hebt…

  5. @Dr. Von Sauerpraum: Bedoel je Nederlandse ontwikkelaars? Die krijgen bij ons wel voorrang (mits de app zelf ook interessant is).

  6. @Gonny van der Zwaag:
    ja en ik krijg vaak aan de hand van sommige comments bij een artikel de indruk dat de reviewer en ontwikkelaar elkaar goed kennen. Als ontwikkelaar moet je soms gewoon netwerken en daar is niks mis mee.

  7. Origineel geplaatst door Bas Meijer
    Review mijn apps ook even als je ze leuk vindt en tijd hebt…

    Geen probleem ! stort eerst 30 euri op rekeningnummer 1846846846464 🙂

  8. Err het pro pakket kost 129,95 dollar, ongeveer 89 EUR. @Gonny: dus dat het volledige pakket 59,95 EUR zou kosten klopt niet..

    Ksnap wel waarom het bestaat. Review sites aanmelden kost tijd helemaal als je genoeg sites wilt raken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.