Reacties voor: EA verwijdert meerdere games uit de App Store

EA heeft stilletjes meerdere games verwijderd uit de App Store. Real Racing, Bejeweled 2, Flight Control, Mass Effect en meer games zijn allemaal verdwenen.
Lees het complete artikel → EA verwijdert meerdere games uit de App Store
Lars Paymans -

Reacties: 8 reacties

  1. Binnenkort wordt FIFA 15 ook verwijderd want dan komt FIFA 16

  2. Spymouse is favoriet van mijn dochter van 7.

    EA get back in the Game will ya !

  3. Via aankopen kan ik in iedergeval Flight Control en Flight Control Rocket gewoon downloaden. Dus heb een van deze spellen eerder gedownload dan ben je ze nu niet kwijt als je ze van je device haalt.

    Waren leuke games, zonder al die verschrikkelijke in-app aankopen 🙂

  4. Origineel geplaatst door L23
    Waren leuke games, zonder al die verschrikkelijke in-app aankopen

    Dat zal wel precies de reden zijn dat EA ze verwijderd heeft. En precies ze reden dat ik die nieuwere spellen niet installeer of heel snel weer verwijder.

    Maar inderdaad, had je ze ooit al eens gedownload, dan kan dat (voorlopig) nog steeds. Dus wil je ook in de toekomst deze spellen gewoon willen kunnen spelen, installeer ze dan op je iDevice vanuit je aankopen en sync dan met iTunes op je computer. Je kunt ze daarna weer verwijderen, je hebt dan altijd een offline kopie die niet afhankelijk is van EA of Apple.

  5. Ik stop dermee se om nog games te kopen; ik heb daar veel geld voor betaald en dan zeggen ze foert, weg dermee. Al weggesmeten geld. Ze kunnen ze kussen.

  6. Origineel geplaatst door vroem
    Ik stop dermee se om nog games te kopen; ik heb daar veel geld voor betaald en dan zeggen ze foert, weg dermee. Al weggesmeten geld. Ze kunnen ze kussen.

    Gast… lees het artikel eens goed. En doe wat aan je Nederlands.

    Overigens geen nood; als je een van deze games ooit hebt gedownload, kun je die ook in de toekomst nog via je App Store-account ophalen. Volg daarvoor deze stappen:

  7. EA is echt een k*’t bedrijf. Dat die je hier wel weer.

  8. Origineel geplaatst door vroem: Ik stop dermee se om nog games te kopen; ik heb daar veel geld voor betaald en dan zeggen ze foert, weg dermee. Al weggesmeten geld. Ze kunnen ze kussen.

    Duidelijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.