Reacties voor: Dyson onthult slimme robotstofzuiger met iPhone-app

Dyson heeft een slimme robotstofzuiger met een iPhone-app geïntroduceerd. De 360 Eye heeft een panoramacamera bovenop.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 14 reacties

  1. Haha, dit is ideaal voor luie mannen. Vrouwen zijn beter dan mannen

  2. En hoe gaat ie heten?
    De “Isuck”?

  3. Half uur? Dat is veel te kort. Mijn neato loopt zijn rondje in een uur en botst nergens tegenaan. To late to little voor Dyson.

  4. @ronald: De Dyson 360, goed lezen is ook een vak tegenwoordig… On-topic: mooi ding! Ik blijf het echter zelf doen.

  5. Dat ie over drempels heen gaat is wel echt heel goed. Ideaal bij voor in mijn huis. Waar elke kamer een deurpost heeft. Vrees alleen dat de prijs enorm hoog gaat zijn. Maar als het kwa prijs in de buurt komt van de andere robotstofzuigers ben ik zeker geïnteresseerd.

  6. Nou, dit zie ik dus wel graag!

    Als de prijs toch meevalt wil ik dit later als ik getrouwd ben aan mijn vrouw schenken 😛

  7. Origineel geplaatst door Tim
    Dat ie over drempels heen gaat is wel echt heel goed. Ideaal bij voor in mijn huis. Waar elke kamer een deurpost heeft. Vrees alleen dat de prijs enorm hoog gaat zijn. Maar als het kwa prijs in de buurt komt van de andere robotstofzuigers ben ik zeker geïnteresseerd.

    In Japan gaat ‘ie voor 130000 Yen (Ongeveer $1250) over de toonbank, vanaf 2015. Het zal dus nog wel even duren voor ‘ie hier officieel beschikbaar is.

    Ik snap de hype om dit ding werkelijk niet; de prijs is absurd hoog voor een stofzuiger, het ding is lomp in de hoogte vergeleken met z’n concurrenten zoals de Roomba en DirtDevil en heeft een camera aan boord. Leuk als gimmick, maar ik ga niet dagenlang naar de camerabeelden van dat apparaat gluren ;)…

  8. @Dviate: Dat is inderdaad absurd hoor. De camera deed me eigenlijk ook niet zoveel. Maar het over die drempels heen gaan wel.

  9. @Tim: Je doelt op die rupsbandjes? Dat systeem ziet er inderdaad wel erg nifty uit, eigenlijk ook raar dat dat niet eerder is toegepast op deze robotstofzuigertjes…

  10. Te hoog vergeleken met de andere robots. Kan je alsnog zelf onder de bank stofzuigen

  11. De Roomba gaat ook over drempels, is ook met iPhone te besturen en is veel platter waardoor hij ook onder het bed en de bank kan zuigen. Owja, en is met 300 euro ook veel goedkoper!

  12. Veel te hoog! Komt niet onder het bed of onder de bank. En mijn Neato wel (die trouwens ook een 360 graden beeld van de kamer vormt, maar dan met een laserstraal in plaats van een camera.

  13. Miele heeft ook een robotstofzuiger, die is echt de top. Sowieso als miele wat maakt is het geeen rotzooi.

  14. Ik heb sinds 3 weken een irobot roomba880 deze is stil, heeft geen traditionele borstels maar van rubber en hij rijdt met gemak over dorpeltjes…
    Helemaal mee tevree

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.