Reacties voor: DxOMark test nu ook audio: iPhone XS verslaat iPhone 11

DxOMark kennen we van de camera-tests. Nu is het testlab ook begonnen met audio testen en daarbij blijkt de iPhone XS Max net iets beter te scoren dan de iPhone 11 Pro Max. DxOMark kijkt naar de speakers en microfoons in populaire smartphones.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Valt mij op dat de Xs op veel vlakken evengoed dan niet beter scoort dan de 11 Pro. Denk aan eerdere speedtests. Vind het maar vreemd.

  2. Bij de eerste keer luisteren zei mijn gevoel dat de hardware tussen de 11 en XS mas identiek hetzelfde waren, het enige verschil is een eventuele decoding software die atmos en surround genereerd die de twee anders laat klinken. Vond zelf mijn XS Max beter klinken in het algemeen, met films de 11

  3. Ja, ik vond die 11 Pro ook een stuk minder klinken. Dacht dat het door de ruis in de winkel kwam, maar de 11 Pro is dus gewoon een stuk slechter. Ik ben blij dat ik de “Pro” heb overgeslagen.

    Maar Huawei doet het hier dus ook heel goed. Er zijn nog maar weinig toestellen getest, dus ik ben benieuwd of er wat consistentie in zit per fabrikant.

    Ik wacht ook nog op de 11 (Pro) camera testen van DxOMark. Kijken of ze nog een beetje in de buurt kunnen komen bij Huawei met die lage Mp.

    Ieder geval duidelijk waarom Apple die Huawei sancties prima vind. 😉

  4. De Huawei verdiende vooral punten omdat er stereo-microfoons in zitten.

    Ik vind dit een vreemde conclusie. Ook voor de weergave alleen scoort de H beter. Komt dat ook door stereo microfoons?
    Goed dat er getest wordt, maar voorlopig denk ik dat we de conclusies nog wel met een vat zout moeten bekijken.

  5. Iphones hebben toch ook stereo microfoons? Ik weet niet als ik een voorbij rijdende auto film hoor ik hem ook van links naar rechts rijden hoor in video. Imdat is toch sinds de iphone x?

  6. Dan lijkt het me niet nodig om de switch naar de 11 pro Max te maken als ik al een XS Max heb😂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.