Reacties voor: DWDD krijgt volledige uitzending op de iPhone

DWDD zal niet alleen samenvattingen op de iPhone aanbieden, maar krijgt een volledige laatste uitzending die bovendien in hogere kwaliteit te zien is, dan bij Uitzending Gemist.
Lees het complete artikel → DWDD krijgt volledige uitzending op de iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Nergens voor nodig deze app… Uitzending gemist voldoet prima!!! En als je in een nieuwe app de kwaliteit omhoog kan gooien, dan kan dat ook in de update van uitzending gemist!!!

  2. Nou, dat is wel fijn. In Uitzending Gemist is de 3G-kwaliteit echt crap. Alleen Tros Gemist (of hoe het ook heet) heeft goede kwaliteit over 3G, dus ben benieuwd.

  3. Conclusie is dat de appstore-wereld wat doorgedraaid is.

  4. Origineel geplaatst door Simon
    Nou, dat is wel fijn. In Uitzending Gemist is de 3G-kwaliteit echt crap. Alleen Tros Gemist (of hoe het ook heet) heeft goede kwaliteit over 3G, dus ben benieuwd.

    Tros gemist is toch alleen over wifi?

  5. ….dan toch nog een reden (hogere kwaliteit via 3G vergeleken met Uitzendinggemist) om deze app de downloaden…

  6. Goed om te merken, dat feedback via iPhoneclub zin heeft 😉

    Maar langer dan een dag heb je dus niet om een (gemiste) uitzending te bekijken, want dan staat alweer natuurlijk de volgende laatste gemiste DWDD erop 🙁

  7. Origineel geplaatst door peter Bakker
    ….dan toch nog een reden (hogere kwaliteit via 3G vergeleken met Uitzendinggemist) om deze app de downloaden…

    … of ze zorgen ervoor dat de kwaliteit van uitzending gemist beter word, dan kan je deze app weer weggooien:)

  8. Kijk, daar wordt het al interessanter van, want kwaliteit over 3g bij uitzending gemist is crap

  9. Uitzending Gemist is van de NPO, deze app is van de VARA. De NPO kan geen hogere kwaliteit aanbieden, omdat ze die simpelweg niet hebben 😉

    Feedback heeft inderdaad zin in dit geval (ik ga niet pretenderen dat het altijd zo is natuurlijk)!

  10. Ik zie de toegevoegde waarde ook niet helemaal. Als ze nou zouden zorgen voor (op zn minst) een week DWDD uitzendingen in de app, een vooruitzicht naar komende showsmet oa gasten, optredens en een tv draait door item met eventueel een link om tv draait door momenten door te geven (in dat geval schieten hun er ook iets mee op en maken we meteen kans op zo’n mieters cameratje.. 😉

  11. Sjaak, over WiFi is het scherp. Over 3G is het blokkerig. Ze hebben dus wel hogere kwaliteit, maar bij 3G minder kbps.

  12. Nog handiger zou zijn als je, net als in TROSgemist, de aflevering(en) kan opslaan. Dat lijkt mij een grote toegevoegde waarde.

  13. DWDD is een TALKSHOW. Het gaan om tekst en inhoud. Het beeld is totaal ondergeschikt hieraan. Dus wat mij betreft hoeft de kwaliteit van het beeld niet omhoog.

  14. Lekker hoor hoge kwaliteit op 3G.. *kuch*, volgens mij begrijpen ze het niet helemaal daar, dan is het alleen maar laden..

  15. jailbreak + 3g unrestrictor ftw!
    Kijk uitzending gemist en YouTube op WiFi qualiteit op het 3g netwerk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.