Reacties voor: Is dit de duurste Lightning kabel ooit?

Als fanatieke iPhone-gebruiker is je Lightning kabel waarschijnlijk al een keer gesneuveld. Geen nood! Hier is een fijne om achter de hand te hebben, al zul je er misschien wel even voor moeten sparen.
Lees het complete artikel → Is dit de duurste Lightning kabel ooit?
Lars Paymans -

Reacties: 49 reacties

  1. Kabels, gesmeed met zilver door elfen bij maanlicht 😉

  2. Belachelijk. Echt nergens voor nodig. Heb er een paar bij de Action gehaald voor €1,49. Doen het perfect.

  3. Ondanks dat mijn langdurige ervaring met goedkope Action achtige kabels wat slecht is (ze gaan gewoon niet lang mee, mijn apple kabel blijft thuis) kan ik me niet voorstellen dat dit ook maar iemand aanspreekt behalve mensen die niet weten wat ze met hun geld aanmoeten…..

    Verder net zo veel onzin als gold-plated HDMI kabels…… Bits hebben nou niet echt een kwaliteitsverlies zoals analoog dat had bij slechte kabels… Scherper beeld of snellere verbinding bij 0’etjes of 1’tjes is gewoon niet aan de orde…

  4. Maakt niet uit hoeveel geld je te besteden hebt, het gaat hier om functionaliteit en dat kan nooit zoveel kosten. Ten eerste zilver kost geen drol, de hoeveelheid die hierin verwerkt is, is max € 5,-. Carbon kost ook max € 5,-. Stel dat je gek doet dan zou het max € 25,- waard zijn. Dus waar die € 524,- vandaan komt?

  5. Ik heb nog nooit nieuwe kabels gekocht, zd gaan nooit stuk bij mij

  6. Het zal wel een kabel zijn van 100 meter, ik kan me anders niet voorstellen waar dieprood vandaan komt…

  7. En dan steeds de melding krijgen: dit accessoire is niet geschikt voor….

  8. Ik moet even lachen hoor 😂😂😂

  9. Zou er iemand zijn die er in zal trappen? Wat een onzin! Een paar maanden geleden hadden we een nieuwe HDMI kabel nodig. We gingen eerst naar een speciaalzaak, waar een ‘gold plated’ kabel te koop was voor €48. Toen naar Action, waar exact dezélfde kabel, zelfde merk, zelfde verpakking te koop was voor hooguit twee euro..!!

  10. Ik heb hem ook. Super kabeltje. Vooral de kwaliteit van de stroom waarmee mijn iPhone 6 wordt opgeladen is echt geweldig. De batterij gaat veel langer mee. 😄

  11. Zojuist al mijn 6 lightning kabels vervangen in huis. Bedankt voor de tip !

  12. Origineel geplaatst door ultimasnake
    Ondanks dat mijn langdurige ervaring met goedkope Action achtige kabels wat slecht is (ze gaan gewoon niet lang mee, mijn apple kabel blijft thuis) kan ik me niet voorstellen dat dit ook maar iemand aanspreekt behalve mensen die niet weten wat ze met hun geld aanmoeten…..

    Verder net zo veel onzin als gold-plated HDMI kabels…… Bits hebben nou niet echt een kwaliteitsverlies zoals analoog dat had bij slechte kabels… Scherper beeld of snellere verbinding bij 0’etjes of 1’tjes is gewoon niet aan de orde…

    Klopt ik moet hier altijd om lachen als ik bij de MediaMarkt of BCC weer een of andere kansloze verkoper een onzin verhaal hoor verkopen over gold plated hdmi voor beter contrast, scherper beeld hahaha. Signaal is een 1 of een 0 vriend. Wat een onzin! Als de verkoper weg is zeg ik tegen de man/vrouw dat hij gewoon die kabel van €5-€10 moet kopen voor zijn tv naar set top box connectie.

    Het is een ander verhaal als de kabel 25 meter over TL buizen over plafond moet. Storing KAN dan meer optreden. Maar dan nog. Of je het merkt tijdens het tv kijken als er een bitje gestoord wordt. Ik denk het niet.

  13. Als kost ie een miljoen zo wat? Mn iphone gaat net zo hard leeg:D

  14. Ge-wél-dig ! Hoe kóm je erop ?!

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂!!!!

  15. Nou ja, vroeger had je ook een app “I am rich” voor 999 dollar.
    Daarmee toonde je aan dat je teveel geld hebt. dit lijkt er ook wel op.

  16. Origineel geplaatst door michel
    En dan steeds de melding krijgen: dit accessoire is niet geschikt voor….

    😂😂 plus één!

  17. Die plug past niet eens door menig hoesje…

    Kijk, ik merk verschil tussen kabels van 1,50€ en 29€, maar waar je dit ding voor nodig hebt… Belachelijk.

  18. Meteen 2 besteld! Eentje voor thuis en eentje voor op kantoor 🙂 lol

  19. Lightning kabel kopen tja. over 3 maanden stap apple over naar USB C met hun iPhone 6s (verwachting)

  20. Beste kabels: Belkin en Griffin.

    Wat mij verbaast is de Action, je koopt een iPhone van € 699,-en dan kom je bij de action omdat je geld op is..

  21. Niks voor mij. Ik kan bijna elke week een nieuwe kabel kopen. Dus dan wordt het een duur grapje.

  22. Ik heb zelf kabels van Monster. Cables for life, zoals ze pretenderen. Ik dacht dat het goed was, beter was. Naderhand wist ik beter. Veel beter zelfs, heb een jaar gewerkt in een bekende electronica zaak. Daar lagen ook soortgelijke kabels. Bijverkoop was leidend, dus de kabels moesten bijgekocht worden. Ik zag later wat de inkoopprijs is van deze kabels en hoe ontzettend veel geld een bedrijf eraan verdient. Iets wat we ergens allemaal wel weten. Commercieel met een goed verhaal interessant voor de verkopende partij. Voor de klant is er met een kabel van de Action helemaal niets mis en een prima oplossing.
    Waar ging het over, oja deze kabels. Houd je geld in je knip voor een leuke Apple device. Veel gaver!😉

  23. @iJunk: Wat denk je dat een standaard 20 euro Apple kabel kost om te maken? 19 euro?

  24. Zijn ze nu helemaal Apple maf ?geworden voor die prijs kun je zowat 200 kabels kopen laten we even aannemen dat die voor de reken Som een maand meegaan
    200 kabels 12 kabels per jaar dan kan je met 200 kabels plusminus 16 jaar mee je device gaat niet eens zolang mee. Die action dingen zijn gewoon prima

  25. Pure oplichting en dat voor een kabeltje van 75 cm

  26. Ik moet ook altijd hard lachen om dit soort producten. Maar ondanks dat het digitaal is, zijn er wel degelijk kwaliteitsverschillen. Als een kabel erg slecht is, zullen er meer transactiefouten voorkomen. En in de praktijk kan je dus vervormingen in je signaal hebben wat kan resulteren in een lagere data-rate. Maar goed, dat is alleen met de allergoedkoopste kabels.

  27. Snap commotie niet, wij kopen toch ook een iPhone voor 895,- ?
    Hahahahaha

  28. Ik heb er eentje voor testdoeleinden en ik moet wel zeggen dat ie m’n iPhone telkens weer goed oplaadt. Topkwaliteit

  29. Voor deze prijs kan je heel je leven kabels kopen mocht het nodig zijn. Wat een faal product.

  30. Ik heb als student ook bij een electronicazaak gewerkt, waarbij ik ook duurdere kabels kon aanprijzen. Het enige argument dat ik daarbij gebruikte was dat er geen kwaliteitsverschil optreed, tenzij we het hebben over enorme afstanden (10m), hierbij werkt het signaal wel of niet, niet een beetje.
    Bij goldplated is het enige argument dat ik kon bedenken dat de stekker niet lichtelijk corrodeert. Voordeel is dat je stekker niet een contactverlies heeft. In de praktijk betekent dat je je goedkope kabel soms wel eens opnieuw moest inprikken, zodat het ijzer eventjes opgeschuurd is. Niet meer, niet minder.

  31. Het mooiste nog van de HDMI kabel van de Action is dat deze als beste getest is door radar! Heb zelf ook bij de mediamarkt gewerkt, en heb zelfs te horen gekregen van de manager dat liegen af toe niet zo erg is. Nou ik kon/kan dat niet over me hard krijgen! Nu lekker bij de Vodafone, een winkel waar mijn eerlijkheid wel word gewaardeerd!

    En tja deze kabel, zij zouden wel denken 10 verkopen en we zijn binnen haha

    Dit zijn natuurlijk bijbanen ben hard in de leer om een zeer goede grafische vormgever te worden!!!

  32. Volgens mij krijg je er een iPhone 5 bij……

  33. Mooiste is nog wel het affiliate linkje waar je em kunt kopen XD als je die koopt krijgt iCulture toch wel een mooi percentage van een kabel van meer dan 500 euro. Slim bekeken haha 🙂

  34. Elke gek zijn gebrek 😒

  35. Apple verkoopt ook kabeltjes voor dat geld. En dan krijg je er een gratis iPhone of iPad + lader bij.

    Overigens snap ik niet hoe mensen kabeltjes kapot krijgen, er is er bij mij nog nooit een gesneuveld en ik heb ze echt niet in de brandkast liggen.

    Wat de goedkope Action&Co kabeltjes betreft, die moet je niet met een iPad lader gebruiken, want dan sneuvelen ze. En met een beetje pech nemen ze de Lightning poort van je toestel mee.

    Ik heb wel goede ervaringen met de Hema kabels. Kost 4 euro, is 2m. lang, in leuke kleurtjes te krijgen, degelijk (want “braided” oftewel met een stoffen ommanteling) en is wél bestand tegen de 2A van een iPad lader.

  36. Het zou een kabel van Apple zelf kunnen zijn. Gezien de prijs. 😊

  37. @Chris: Geeft wel aan hoe zuinig jij op je spullen bent.. 😛

  38. De kabels van Apple zelf kunnen ook een stuk beter. Apple kan veel, maar nog steeds geen kabels maken die langer dan een paar maanden meegaan. Zelfs als je voorzichtig doet!

  39. Heeft iemand ooit de moeite gedaan om een iPhone te testen op bv een goede geluidsinstallatie met een kabel van een paar euro en met dit prijsbeest?

  40. Alles kan je volgens mij verhalen op fabrieksgarantie, bij normaal gebruik kon t altijd beter vanuit de fabriek toch?

  41. @macaanzee: In de 6 jaar tijd dat ik een iPhone gebruik heb ik 1 veelgebruikt kabeltje versleten. Dat vind ik nog wel meevallen.

  42. Mijn kater knaagt mijn kabeltjes stuk. Lijkt wel een konijn. XD

  43. Snel leverbaar? 4 werkdagen? Zijn ze niet helemaal lekker daar.

  44. Ik heb deze kabel, beste koop ooit.
    Laden gaat sneller en voller, m’n iPhone gaat duidelijk langer mee na laden met deze kabel.

    Dan heb ik het nog niet eens over de muziek kwaliteit, veel minder ruis, je merkt gewoon dat de 0 en 1 beter zijn, dat hoor je zeker.

    Ik ga ook één bestellen voor m’n iPad zodat ik ze tegelijk kan gebruiken.

  45. heb ze net een email gestuurd zie hier onder:

    Ik lees dat u deze kabel verkoopt voor ruim 500 euro.

    Wat is er zo speciaal aan deze kabel dat deze zo duur moet kosten?

    Kunt u mij uitleggen ,of mijn iphone6 er sneller door laad, en of het goed voor het milieu is?

    Heb deze kabels goedkoper gezien,zowel die van apple zelf voor 20 euro en bij de action voor 1,49, ook deze kabels laden even snel en zijn ook goed voor het mileu.

    ALs u mij kunt overtuigen waarom ik deze kabel voor ruim 500 euro moet kopen,en niet die van 20 euro of van 1,49 dan heeft u een koper voor u al te veel overpriced kabel.

  46. Waarom zo duur voor bijna het zelfde geld heb je gewoon een nieuwe iphone en er zit zelf een kabel bij ?

  47. Ik heb ook een kabel van Audioquest, ook met die eigenschappen. Om mijn Bowers&Wilkins speaker met USB digitaal audio te verbinden. Ik had er €39 voor betaald ipv een goedkoop dun kabeltje van €10 dat juist hetzelfde doet.
    Op langer termijn zal deze kabel langer meegaan. Men mag deze plooien,draaien,.. In vergelijking met de standaardkabel van Apple zal hier geen scheurtjes(slijtage) in komen.

  48. @michel: haha geweldig 😀

  49. Zelf (werkzaam in een van de beter georiënteerde hifiwinkels van Nederland) heb ik de USB versie van deze kabel geprobeerd tussen een laptop en een M12 Masters Series voorversterker van NAD en het geluidsverschil in vergelijk met standaard usb kabels is heel groot. Ik kan dat niet verklaren maar zelfs mijn vrouw viel het op terwijl zij niets om geluid of hifi geeft.
    Uiteraard laadt deze kabel je iPhone niet beter op maar het zou me niets verbazen als de geluidskwaliteit naar een top hifi product stukken verbetert. Dat wil dan natuurlijk niet zeggen dat een iPhone een ideale bron is voor dit soort doelen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.