Reacties voor: ‘Dure iWatch en enorm veel Apple-producten later dit jaar’

De iWatch krijgt een model van duizenden euro's, aldus Ming-Chi Kuo. Verder een iPhone met verplaatste knoppen en meer.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 33 reacties

  1. Sinds Cook aan het stuur zit gaat alles nu meer om het geld dan om het product. In plaats van dat ze betere en originele producten maken gaan ze voor het groter maken, zoals de iPads. Niet Apple-waardig. Apple je bent origineel, blijf het ook!

  2. Ik wacht al 2 jaar op de iWatch, maar als ie meer dan €300,- gaat kosten, zal t niet voor mij zijn.

  3. Origineel geplaatst door 020
    Sinds Cook aan het stuur zit gaat alles nu meer om het geld dan om het product. In plaats van dat ze betere en originele producten maken gaan ze voor het groter maken, zoals de iPads. Niet Apple-waardig. Apple je bent origineel, blijf het ook!

    Ik snap je insteek, en deels deel ik deze met je. Maar uiteindelijk bepaald de crowd of iets succesvols is, dit hebben we gezien met de iPhone 5C tov de iPhone 5S lijn. Wat betreft grotere schermen voor de iPhone en iPad is in mijn beleving al een innovatieve stap voor Apple. Daarnaast zijn de producten van Apple overall gezien gewoon goed, nu maken zij voor ieder wat wills op basis van schermgrote met wellicht een betere performance. Overigens denk ik dat zij met de iwatch en de nieuwe Apple TV hoge ogen mee zullen gooien.

  4. Das een hele boterham. Ik ben benieuwd naar de resultaten.

  5. Met een dergelijke schot hagel zit er altijd wel iets waars tussen…

  6. @020: Ook onder Steve Jobs werd en moest er veel verdiend worden, want de ontwikkelmethodes van Apple zijn kostbaar. De eerste Mac’s kosten ook een vermogen t.o.v. de IBM-klonen van toen. Of Apple geld verdienen nu ineens hoger in het vaandel heeft staan dan mooie en goede producten ontwerpen? Ik heb het nog niet kunnen ontdekken. Ik ben het dus een met Collina. Nieuwe producten als een 12″ iPad zijn gewoon een evolutie van de eerste ipad. Er zullen mensen zijn die hun laptop willen omruilen voor een iPad met voldoende groot formaat en processorkracht. Dit zijn logische ontwikkelingen op het succes en de technische vooruitgang. Evolutie na revolutie is geen slechte zaak.

  7. NOKIA LUMIA 930. Neem eens een kijkje bij deze ‘zwakke’ concurrent apple.

  8. Origineel geplaatst door 020
    Sinds Cook aan het stuur zit gaat alles nu meer om het geld dan om het product. In plaats van dat ze betere en originele producten maken gaan ze voor het groter maken, zoals de iPads. Niet Apple-waardig. Apple je bent origineel, blijf het ook!

    Bla bla bla… deze reactie heb ik nu al zo vaak gelezen. Word er moe van. Niets van waar ook.

  9. Apple waardig. Haha net als met elk bedrijf gaat het bij Apple uiteindelijk ook om de centen. Een iWatch die duizenden euro’s gaat kosten…leuk.

  10. Origineel geplaatst door Appie
    Apple waardig. Haha net als met elk bedrijf gaat het bij Apple uiteindelijk ook om de centen. Een iWatch die duizenden euro’s gaat kosten…leuk.

    Ik denk dat de term “duur” erg relatief is in dit geval. De verwachting is waarschijnlijk een prijs zoals Pebble, ongeveer €200, maar het wordt dan €300 ofzo. Dat wordt waarschijnlijk onder duur verstaan.

    Een paar duizend lijkt me niet geloofwaardig aangezien je voor die prijs een MacBook koopt.

  11. Hoe krijg je touch id op de zijkant van een iphone?

  12. @Flieps: De ontgrendelknop komt op de zijkant, niet de home knop

  13. @Flieps: 4,7 inch met klassieke knop met touch-id
    5,5 zelfde iphone grootte, maar met knop langs de kant.

    @Zaandammer: Inderdaad zou een mooie opvolger kunnen zijn van de 4S, maar dan moeten ze wel nog wat timmeren aan hun PIM.

  14. Volgens nu.nl komt er ook een goedkopere imac.

  15. Zolang er ook ‘goedkopere’ iwatches op de markt gebracht zullen worden van 2 á 400€, dan lijkt het mij helemaal niet vreemd dat ze er ook tussen zitten van een paar duizend euro. Een samenwerking met rolex oid en ze hebben denk ik weer een groep zeer welvarende consumenten te pakken..

  16. @020: ja helemaal gelijk. Net als de deadlines van jobs. Als ze nu iets niet meer redden binnen de tijd wachten we maar maar jobs had er van alles aangedaan om het op tijd te krijgen. Of cook moet veranderen of ze hebben iemand nodig die als jobs is want dit is geen apple meer

  17. Origineel geplaatst door thijs
    Volgens nu.nl komt er ook een goedkopere imac.

    staat ook in het schema

  18. Gaat de 4.0″ dan helemaal weg?

  19. Origineel geplaatst door ryan
    staat ook in het schema

    Schema niet gezien. Alleen het artikel gelezen.

  20. Neee! Geen goedkopere iMac, please! Als je een goedkope mac wil; zie daar de Mac Mini! Een iMac is echt een statement, niet voor de ‘lucky few’ maar wel voor mensen die weten wat ze kopen.

  21. Dat wordt dan eerst een 4,7 inch en als de 5.5 inch komt de 4,7 verkopen en overstappen 🙂

    Overigens denk ik dat apple wel de 5,5 inch tegelijk aan moet kondigen. Anders hebben alle geïnteresseerde net een 4,7 inch aangeschaft en valt de verkoop van de 5,5 inch tegen.

  22. @Tom van Zummeren: Eens. Iedereen denkt het beter te weten, maar geloof me. Als je als CEO van Apple blijft refereren naar je (door velen als god afgeschilderde) voorganger, kom je echt niet ver. Apple is net als veel bedrijven overgeleverd aan analysten en investeerders. En daarbovenop nog een miljoen betweters met een te hoog verwachtingspatroon. Ieder jaar een revolutie is voor geen enkel bedrijf mogelijk. Apple komt iedere zoveel jaar met een revolutionair produkt en de rest is evolutie van de bestaande lijn. Dat is meer dan menig bedrijf voor elkaar krijgt.

  23. Origineel geplaatst door Flieps
    Ieder jaar een revolutie is voor geen enkel bedrijf mogelijk. Apple komt iedere zoveel jaar met een revolutionair produkt en de rest is evolutie van de bestaande lijn.

    Volledig mee eens. 😉 Ieder jaar een revolutie betekent chaos. Na elke revolutie is er een periode van evolutie nodig om de revolutie te verfijnen en beter te maken.

  24. Jullie hebben de PPI’s omgedraaid!!
    1334×750 bij 4.7″ = 325.61PPI
    1920×1080 bij 5.5″ = 400.53PPI

  25. Verschillende modellen is wel vet kan je ze verzamelen alleen ga echt geen 1000 euro of meer betalen dan haal ik wel een Mac book voor dat geld

  26. Ik zou het wel raar vinden als de kleine iphone 6 een lagere resolutie krijgt dan de grote. Het zijn allebei premium geprijste telefoons. Het enige verschil zou de grootte van het scherm en de accu moeten zijn imo 🙁

  27. Als dit klopt dat word Apple de nieuwe Samsung…

  28. Kan niet wachten op de iphone 6 zeker kopen

  29. Origineel geplaatst door Julian
    Als dit klopt dat word Apple de nieuwe Samsung…

    Omdat?

    Merendeel van de mensen koopt nog altijd een iphone voor iOS en omdat het 1 van de mooiste toestellen zijn. Gebruiksgemak etc.

    Hoezo worden ze dan net als samsung?
    Zie jij 40 verschillende iphones?

  30. Een horloge waarvan de batterij het een dag kan volhouden? Hahaha dat zou een epische faal zijn die je zelden tegenkomt

  31. @Barend: Ja handig een MacBook aan je pols!

  32. Origineel geplaatst door Daejji
    Omdat?
    Merendeel van de mensen koopt nog altijd een iphone voor iOS en omdat het 1 van de mooiste toestellen zijn. Gebruiksgemak etc.
    Hoezo worden ze dan net als samsung?
    Zie jij 40 verschillende iphones?

    iOS wat is het gemak van een nieuwe versie als je het merendeel van de vernieuwingen af moet zetten en het overige deel niet in Nederland beschikbaar is (Siri, Radio etc).

  33. Klinkt goed de iWatch op de prijs en de batterij na.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.