Reacties voor: Duracell Instant-Oplader: reservebatterij voor iPhone en andere smartphones (actie)

Duracell heeft met de Duracell Instant-Oplader een accessoire uitgebracht waarmee je je iPhone en andere smartphones kunt opladen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 70 reacties

  1. Leuke actie! 🙂

  2. Kan je met die oplader je hele batterij vol krijgen? (iPhone 4)

    Zo niet, hoeveel % ongeveer?

  3. Wil er wel een voor mijn nieuwe 4s

  4. vraagje: mag je meer dan 1 keer meedoen??

  5. Ik heb van Dealextreme eentje van 4000 mah voor 10tje meer

  6. Omg best wel eng de reclame daarvan kwam optv terwijl ik dit lees

  7. Er is overigens ook een 1800 mAh versie van.
    Ik denk dat je met die wel je telefoon volledig kan opladen.
    Misschien handig om die variant ook te vermelden in de tekst.

  8. Ik heb een iPhone4 hoesje met ingebouwde accu die de 90% haalt heel handig als je meerdere dagen weg bent of vergeten bent je iPhone op te laden

  9. Leuke actie maar niet voor mij geschikt. Waar zou ik deze voor gebruiken als ik bijna altijd met de auto reis (autolader) en bijna altijd mijn MacBook Air meeneem. Dan zou ik dit ding in mijn jaszak mee moeten nemen als ik met iemand meereis zonder mijn laptop.

    Nee dan gun ik hem aan iemand zonder laptop die met de trein reist 😉

  10. Zou je ook drie iphones tot 33,3% kunnen opladen? Of zelfs vier tot 25%?

  11. Kunnen Belgen ook meedoen?

  12. 5 deelnames verzonden! Mooi speelgoedje 🙂

  13. Leuk! Ik doe mee, ben er wel benieuwd naar!

  14. Goeie actie. Dan kan ik langer geocachen met mijn iPhone.

  15. We zijn bezig met het afronden van onderhoud, dat vannacht heeft plaatsgevonden. Mocht je behoefte hebben hierover te praten, dan kun je hiervoor terecht in ons forum, waar een speciaal topic aanwezig is. Off-topic reacties die niet over het Duracell-artikel, maar over de werking van de website gaan, zullen worden verwijderd.

  16. Beter voor een 4000 mAh accu booster/charger gaan ( die heb ik nu ook ). Die laad je iPhone4 van 0% naar 100% en dan is de booster nog niet leeg. Alles met minder mAh laad je iPhone maar gedeeltelijk op. Ik heb er meerdere gehad tussen de 800 en 4000 mAh. Dus weet het verschil.

  17. Via Amazon een 7000mAh met 2 laadpunten, goede reviews en geschikt voor ipad voor 30 euro, inclusief verzenden. Duurzaamheid weet ik nog niet, pas een week in huis, maar met de eerste lading 4 keer een iphone opgeladen (1 keer de original van 4% naar 100, 1 keer de 3gs van ? naar 100, 1 keer de 4s van 10 naar 98 en nog eens de 4s van 36 naar 70; toen was het op). Je kunt door een druk op de knop een indicatie krijgen hoeveel lading er nog is en dezelfde knop zet het laadproces aan. Afmetingen: zoals een portable harddisk; 12cm*7cm*1,5 ongeveer. Niet voor de binnenzak, maar heel draagbaar.

  18. Als mensen hier reclame maken voor hun goede opladers.. Willen die dan zo vriendelijk zijn de naam er ook van te vermelden. Dan hebben mensen zoals ik er iets aan. Kan ik ook zo iets aanschaffen als ik niet win. Zon 3GS houd het na ios5 niet lang..

  19. Ik heb eentje van 6600 mAh besteld uit China, werkt perfect en kostte een tientje.. Ik heb em al een paar weken en ik heb em al paar keer gebruikt maar het is nog steeds niet nodig geweest om hem opnieuw op te laden.

  20. Gelijk even meegedaan. Maar denk niet dat ik zal winnen.

  21. Ik gebruik al 2 jaar de MobiJuice. Kan ik mijn iphone 4 2,5x mee opladen. Dat noem ik pas power. Wel leuke actie!

  22. Wat is de zelfontlaadtijd van de accu? Ben benieuwd hoe lang ik hem ergens kan laten liggen voordat hij onder de 50% komt.

  23. Hoe lang zit het met de ipod touch

  24. hoop echt zo dat ik er een win want ik baal al een hele tijd dat de batterij zo snel op is. hoeveel inzendingen zijn er al???

  25. Werkt hij ook voor de Ipod touch 4de generatie 32Gb???

  26. Als ik niet win ga ik hem denk ik zelf kopen..

  27. Persoonlijk vind ik de lading die dit product meedraagt niet echt fantastisch. Aangezien ik het persoonlijk niet zo een probleem vind om een grotere batterij mee te nemen, wordt het voor mij waarschijnlijk de New Trent Arcadia Pack (7000mAh).

    Wordt verkocht op Amazon voor omgerekend ongeveer 31 Euro (Inc. verzendkosten!)

  28. Dit is misschien voor mij de oplossing, ik fiets op Gps met Iphone op het stuur in een speciaal kastje. Na zo een 80 km raakt de batterij bijna ledig en is dit niet leuk. Nu kan ik hopelijk langere tochten maken super!

  29. Hoe lang duurt dat opladen ? net zolang als in ‘t echt , of sneller / korter ??

  30. Ik gebruik al een hele tijd een Hypernac nano… lekker klein en werkt perfect

  31. i-Up biedt iets soortgelijks aan van 5400 mAh. Wel iets groter, maar dan kan je je iPhone 4(S) wel 3 á 4 keer volledig chargen!

  32. @Gonny Waarom moeten mensen vrijf keer mee doen? Is het gewoonweg niet handiger om een keer crea bea te zijn en dat iedereen gelijke kansen heeft. Ach het maakt me niet uit. Ik heb 1 keer meegedaan en ik vind het wel best.

    @ Allemaal Succes

  33. Kunnen we de uitslag vannacht verwachten?

  34. Ik hoop dat ik win, i need it so bad!

  35. Ook nog ingezonden, mijnlaatste was het best vind ik! Leuk ben benieuwd 🙂

  36. Inderdaad Gonny, ik had uit entiausiame er overheen gelezen.

    “Je hebt de tijd tot zondagavond 6 november 23:59 uur. We maken dan ook meteen de winnaars bekend via een update in dit artikel.”

    Geluk gewenst aan all deelnemers

  37. Laatst bij mijn broer en schoonzus nieuwe accu’s in de iphone 3g en 3gs geplaatst. Dat is ook geen overbodige luxe na een jaar. Want halverwege de dag zonder stroom zitten terwijl je batterij vol was ‘s ochtends, daar wordt niemand vrolijk van.

  38. Sinds mijn wordfeud, twitter en facebook overuren maken zou zo’n extra batterij wel van pas komen.

  39. Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt ?

  40. Waar is de uitslag ???

  41. Is het de moeite om nog even te wachten op de uitslag of duurt het nog wel een uur? Want dan kijk ik morgen ochtend
    wel.

  42. Origineel geplaatst door 11221122
    Is het de moeite om nog even te wachten op de uitslag of duurt het nog wel een uur? Want dan kijk ik morgen ochtend wel.

    Ja dat vraag ik me ook af..

  43. Ben vast te laat! Waarom laat mijn internet me altijd in de steek, en doet het weer …. Op een te laat moment….

  44. Het zal best lastig zijn om vijf winnaars te vinden. Apple gebruikers zijn nu eenmaal creatief. LOL

  45. 1/915,4 kans dus.

    Wiskunde begint mijn leven te overheersen, morgen examens denk aan mij lieve iPhone vrienden!

  46. Zit er warschijnlijk toch nie bij maar ja dan koop ik er wel eentje ze zijn niet zo duur

  47. Apple gebruikers zijn zo creaties doordat je je apple producten zo mooi naar eigen wenst kan in richten. Zoals al die leuke thema’s voor je iphone. ….. Naaa., hier spat de sarcasme natuurlijk vanaf.

    @Ivan Geeraerts: dat wordt zakken morgen, aangezien je niet eens de theorie beschreef dat wanneer je er vanuit gaat dat iedereen 5 inzendingen heeft gedaan je 915,4 nog een door vijf moet delen.. 😎

  48. @11221122: Feit

    Het vermoeden van mij wordt bij deze bevestigd… Dikke buis 😀

  49. Proficiat aan de winnaars!

    Binnenkort maar een paar van de deze bestellen dan

  50. ****, mijn dingen zaten daar zooo dicht bij. Bijvoorbeeld die eerste, ik had; pownijn van powerkonijn.. En nog een paar van die samenvoegingen.. Hier is vals gespeeld! Op zeker!

  51. Jammer dat ik niet gewonnen heb maar heb toch geprobeerd bovendien ben ik zeer blij voor de personen die er een hebben gewonnen

  52. @11221122: de jaloezieen zijn voor je raam vandaan gesprongen of niet? Ha-Ha

  53. Al waren ‘mijn’ suggesties de beste, felicitaties voor de winnaars!!

  54. Eervolle vermelding voor : K’nijndeloos (kan eindeloos)!

  55. iemand enig idee hoe lang een tomtom ipod carkit op zo een duracell oplader zou kunnen meegaan? lijkt me wel interessant voor op de fiets

  56. @Gonny van der Zwaag:

    Ik had ook Bunnergy!!
    Is not fair

  57. ik heb er jaren gelee eentje uit china laten komen voor 5 euro, paar keer gebruikt op reis enzo, maar al tijden niet meer gebruikt, check ebay en laat je niet door duracell lichten

  58. Leuke actie Gonny.Winnaars gefeliciteerd. Ik geloof dat zon extra batterij onderhand een must is voor iedere smartphone eigenaar.

  59. Ik had ook Durabbit en had het volgens mij al binnen 10 seconden na de uitgifte van dit item naar jullie gemaild. Leuk hoor, doe nooit meer mee! Laat dan de doublures gewoon vervallen of geef hem aan de eerst ingezondene.

  60. Wat een zure reacties hier toch. Natuurlijk komen er veel dubbele binnen en dan wordt er gewoon geloot. Wat heerlijk Nederlands om mee te doen aan een actie en achteraf klagen dat je niet gewonnen hebt.

    Leuke acties dit, mogen er van mij meer zijn! Tenminste ‘reclame’ waar jezelf ook nog wat aan kan hebben.

  61. Origineel geplaatst door Luc
    Wat een zure reacties hier toch. Natuurlijk komen er veel dubbele binnen en dan wordt er gewoon geloot. Wat heerlijk Nederlands om mee te doen aan een actie en achteraf klagen dat je niet gewonnen hebt.Leuke acties dit, mogen er van mij meer zijn! Tenminste ‘reclame’ waar jezelf ook nog wat aan kan hebben.

    Dit heeft niets met zuur te maken, een naam die meerdere keren voorkomt is eigenlijk niet ‘leuk’, omdat hij niet uniek verzonnen is, dus moeten ze geen doublures een prijs gaan geven, dan krijg je ook achteraf dit gezeur niet … wat ik best terecht vind.

  62. @Eefje: ik niet want die waren wel grappig en dan moet je niet zo zeuren als je er een wil koop je er een

  63. @Eefje: Te koop; Eefje! Instant batterij! 9,95! Stuur een leuke naam in voor deze zeurende klant en we zenden u er gratis een toe! (laad op tot 0.01%)

  64. Een keer gebruiken en hup in het prullebak. Beter een case-mate backup battery 2500mz

  65. @Philip: Nee, ik kwam niet verder dan zo’n 85%. Voor die laatste paar procentjes is veel meer laadtijd nodig (dat is normaal en niet specifiek voor deze batterij).

  66. @Joerie: Sorry, was nog even vergeten om er een dik pak voorwaarden bij te zetten. We kunnen natuurlijk niet controleren of mensen via meerdere mailadressen iets insturen. Maar laten we zeggen: wie meer dan 5 inzendingen instuurt wordt gediskwalificeerd.

  67. Er zijn 4577 inzendingen, dus ik heb wel even tijd nodig om die allemaal te lezen. Even geduld a.u.b.

  68. OK, ik ben er doorheen! De volgende mensen krijgen er eentje toegestuurd:

    • Stroomijntje (Roel)
    • Pinky Pepper (Annelinde)
    • Bunnergie (Hijmen)
    • Durabbit (Mohammed)
    • Lang(d)oor (Maarten)

    Gefeliciteerd! Jullie krijgen een mailtje, zodat ik weet waar ik de batterij naartoe moet sturen.
    Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Hopelijk binnenkort weer een leuke weggeefactie.

  69. @Felipe van Beetz: Zoals al aangegeven in de tekst: er kunnen meerdere mensen zijn die dezelfde naam hebben bedacht. Zo waren er maar liefst 21 mensen die Bunnergy hadden, plus nog eens 5 mensen die Bunnergie (met ie) hadden. Ook andere namen kwamen vaak voor, bijvoorbeeld 12x Drummy. Uit deze inzendingen is een uiteindelijke winnaar gekozen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.