Reacties voor: Duitsland neemt halfslachtig afscheid van iPhone-monopolie

In Duitsland gaat vanaf 29 maart het monopolie op de iPhone van T-Mobile half open. Operator mobilcom-debitel gaat de iPhone vanaf eind maart in Duitsland verkopen, dankzij een contract met Apple. Maar het moet wel met T-Mobile abonnement.

Reacties: 15 reacties

  1. Misschien dat de relatie tussen T-Mobile en Apple wat gaat verwateren nu de Duitse operator heeft aangekondigd een concurrent van de iTunes Store te gaan maken.

    Oei oei oei daar gaat het contract van T-Mobile. Domme zet, dat zet Apple je betaalt.

  2. nou mijn abbo bij vodafone loopt op 1 juli af. dus vandaag even een belronde gedaan … vodafone kon me een nieuwe iphone 3gs leveren… maar omdat ik slecht bereik heb heb ik die optie afgekaatst, ook wisten ze te vertellen dat het pas in augustus gereleased zou worden wat vast niet klopt …. kpn wist me te vertellen dat ze druk bezig zijn met de iphone binnenhalen en dat ik bij phonehouse een kpn/iphone kon krijgen maar dat is niet via de officiële weg en ik moet toch nog wachten op de 4g…

    ik hoop dat er van Nederland snel nieuws komt want de gozer bij t-mobile wou helemaal niks vrijlaten. -1 voor tmobile

  3. Euh..waarom geef je nou een -1 voor T-Mobile? Omdat ze geen info willen geven over de nieuwe iphone? Of omdat ze niet willen zeggen wanneer hun contract met Apple afloopt?

  4. Origineel geplaatst door Daejji
    Euh..waarom geef je nou een -1 voor T-Mobile? Omdat ze geen info willen geven over de nieuwe iphone? Of omdat ze niet willen zeggen wanneer hun contract met Apple afloopt?

    bij elke provider stonden ze me vriendelijk te woord zelfs bij vodafone waar ik weg wou … en omdat ik tmobile eerder heb gehad werd ik er meteen aan herinnerd hoe ze daar zijn bij de klantenservice.

  5. Dat zou hetzelfde zijn als Ben hier de iPhone zou verkopen… blijft T-Mobile dus…

  6. Origineel geplaatst door WvB22
    Misschien dat de relatie tussen T-Mobile en Apple wat gaat verwateren nu de Duitse operator heeft aangekondigd een concurrent van de iTunes Store te gaan maken.

    Hoe kan dat dan, via een officiele T-mob jailbrake..?

  7. Mijn mening is:

    een T-Mobile iPhone buiten de stad, is hetzelfde als een TomTom zonder GPS adapter.

    conclusie: Je hebt er niks aan!

    Kijkt uit naar: Verlening met Vodafone 4G

  8. Origineel geplaatst door Joostmans
    Hoe kan dat dan, via een officiele T-mob jailbrake..?

    MP3’tjes kopen en via iTunes op je iPhone importeren is niet zo moeilijk. Video’s lukt ook nog wel, e-books ook. Alleen met games zal het moeilijk zijn, maar ik neem aan dat het vooral Java-games voor dumbphones zullen zijn.

  9. @ron
    Dus jij denkt dat een simpele verkoper bij T-Mobile überhaupt informatie heeft over een mogelijke nieuwe iPhone? Dream on!
    Waarom denk je dat er zoveel over geroddeld/gespeculeerd wordt? Omdat niemand die informatie heeft/mag geven.

    Dus die -1 voor T-Mobile vind ik een beetje raar.

  10. Al dat negatieve gelul over t-mobile
    Nee vodafone is heilig
    T-mobile heeft toevallig wel als enige de beste telefoon in handen
    waar de rest staan te watertanden
    1 voor t-mobile
    Nooit problemen met klantvriendelijkheid of iets al ruim 7jaar klant

  11. vind inderdaad ook dat sommigen wel heel makkelijk maar een beetje afgeven op T-mobile en praten sommigen elkaar gewoon na.
    Ook ik heb hier in de stad etc. nooit problemen met 3g ofzo.
    Ik lees op internet ook genoeg mensen met problemen bij Vodafone die daar graag bij weg willen. Bij elke aanbieder heb je een grote groep klagers waarbij het niet goed gaat. Ik lees ook genoeg reacties met positieve dingen over T-mobile.
    Ik weet het niet..hier in de stad gaat het goed, in sommige dorpen wordt het 3G bereik wat minder..maar nogmaals..dat heb je met Vodafone op veel plekken ook volgens mij.

  12. @Daejji: Ik heb zelf niet zoveel ervaring met T-mobile, maar dan hoor je er weer 1 klagen, om ff later weer een positieve reactie te horen van iemand anders.. Ook heeft T-mobile pas geleden nog een prijs voor beste provider gewonnen (stond in de Spits volgens mij), dus misschien is T-mob toch niet zo slecht als sommige ons willen laten geloven??

  13. The reason t-mobile cannot say when the next gen iphone is out is bexause knowone knows but it wont be before september as the ipad is more important now to apple

  14. “maar het verschil is dat mobilcom-debitel (een virtuele netwerkaanbieder) zelf een overeenkomst met Apple heeft gesloten.”

    Dat staat helemaal niet in het persbericht!! T-Mobile, oftewel Telekom Deutschland GmbH (vanaf 1 April) heeft het zogenaamde netwerk waar iPhones verkocht worden uitgebreid. T-Mobile is degene die Mobilcom heeft gevraagd. Natuurlijk is het contract dan tussen T-Mobile Duitsland en Apple. Dus in samenwerking met T-Mobile en niet geheel achter T-Mobiles rug om zoals het bericht hierboven ons wil laten geloven…
    Een iPhone krijg je nu dus niet meer alleen bij een T-Shop, maar ook in de winkels van Mobilcom. Voor klanten die via Mobilcom een abo hadden bij T-Mobile was het niet mogelijk een iPhone aan te schaffen en dat kan nu dus wel…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.