Reacties voor: Duitse WePad heeft alles wat de iPad niet heeft

De WePad lijkt in alle opzichten de tegenpool van de iPad: snellere processor, groter scherm, ondersteuning voor Flash, geheugenuitbreiding en nog goedkoper ook.
Lees het complete artikel → Duitse WePad heeft alles wat de iPad niet heeft
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. 1 woord ! wauw! alleen is de marketing en publiciteit rond de WePad stukken minder en zal deze helaas niet aan de verkoopcijfers van apple ipad kunnen tippelen.

  2. Hij heeft inderdaad dingen die de iPad niet heeft, zoals een batterijtijd van maximaal 6 uur…

  3. …en hoe zal de software gaan werken. En de kwaliteit van de software? Synchronisatie met je computer? Ben benieuwd, waarschijnlijk gaan we er niet zoveel meer over horen,…

  4. Gelukkig hoeft de iPad het niet te hebben van hardware met iPhone OS.

    Zelfs zonder flash (gelukkig) gaat de iPad genadeloos winnen van dit soort meuk.

  5. haha,
    goede spelfout
    WeBad :p

  6. Nou ik wil het eerst in actie zien.
    Voordat ik geloof in de iPad killer. Hoeveel verschillende iPad killers zijn er eigenlijk al genoemd? Je had de HP slate, JoJo, Asus had er ook een en nu deze.
    Nou….en dat terwijl de iPad nog niet eens op de markt is.

  7. @Wolkje: ja, ze worden echt steeds sneller..

    ik snap niet waarom niet iedereen meteen over gaat op deze, ik snap niet waarom ik hier niet warm voor loop? Moet ik zeggen dat ik ook niet warm loop voor de iPad hoor.

  8. Als het touchscreen ook zo responsive is als die van de iPhone/iPad ga ik wel eens nadenken welke ik nou zal kopen.

  9. Wat een hoop fanboys hier weer zeg! Ze hebben nog niet gewerkt met de Ipad en die is nu al beter dan de WePad. Steve Jobs is gewoon de leider van een sekte en de mensen van dit soort forums lopen er gewoon achteraan. Wat krijgen we hierna? Reïncarnatie volgens het Iphone OS voor de trouwe volgers? Pfff…misselijkmakend.

  10. @Redondo1982: Haha ja want het is tenslotte erg vreemd om van een bedrijf als Apple uit te gaan? Apple heeft zich namelijk nog helemaal niet bewezen in dit soort dingen.

    Maargoed als je warm loopt voor een apple product dan hoor je gelijk “bij de sekte” maar als je zulke uitspraken doet ben je gelukkig wel normaal.

  11. Idd

    leukste blijf ik vinden dat niemand hier de Adam noemt van Notion’s Ink.
    Ik wacht voorlopig netjes af. Net zoals met de iPhone wil ik ‘m eerst in m’n handen gehad hebben voor ik beslissingen maak.

  12. Amen @Donstil

    Iedereen die iets maakt heeft zijn eigen fans; dat fenomeen bestaat overal, van games, muziek tot soft- en hardware. Een bedrijf die zich heeft bewezen op veel vlakken geeft mensen vertrouwen wanneer er een volgend product wordt aangekondigd. That’s all.

  13. wat betreft fanboys…we zitten op een forum speciaal voor de iPad. Dus de meeste mensen die hier zitten, die kijken er naar uit….nee staan te popelen om hem te mogen gebruiken of aanraken zelfs.

    En voor de anti apple mensen, die zitten dan weer elders windows 7, android etc.

  14. Het grotere scherm lijkt me wel mooi. Echt een pluspunt t.o.v. de Ipad. Verder toch ook wel interessant om eens goed te bekijken. Hij wordt goedkoper dan de Ipad maar zijn er al prijzen bekend? Komt hij ook naar Nederland?
    Anders in mei toch maar naar Duitsland om ze te vergelijken.
    En nee, ik ben niet anti-apple (heb apple spullen zat) maar doe niet mee aan het bashen van spullen die interessant kunnen zijn om overwegen. Eigen schuld van apple: moeten ze maar gewoon leveren in NL in april.

  15. Tja, welke ga ik kiezen de beta release van de iPodTouchXXL of een nu al open platform wat over een half jaar groter is dat alle iPxx bij elkaar.

    Dit lijkt me een no-brainer, Android natuurlijk

    Die iPad koop ik nog wel eens op marktplaats om de verzameling Apple spulletjes compleet te maken.

  16. @Jeffrey: Haha, oeps. Moest er zelf ook wel om lachen.

  17. Origineel geplaatst door Redondo1982
    Wat een hoop fanboys hier weer zeg! Ze hebben nog niet gewerkt met de Ipad en die is nu al beter dan de WePad. Steve Jobs is gewoon de leider van een sekte en de mensen van dit soort forums lopen er gewoon achteraan. Wat krijgen we hierna? Reïncarnatie volgens het Iphone OS voor de trouwe volgers? Pfff…misselijkmakend.

    Denk aan je hart!!

    Ik ben benieuwd of het apparaat gaat aanslaan. Android, multitask, flash.. alle google boys danken hun sekteleiders larry en sergey (geintje Redondo!!).
    De korte batterijduur is jammer, omdat je dan toch nog vaak met een draadje aan je device zit. Verder ziet ie er niet verkeerd uit, maar als trouwe Apple gebruiker weet ik dat ik een stukje kwaliteit koop en kan niet wachten de iPad in huis te hebben.

  18. Mooi toestel, maar zal om één reden de iPad niet verslaan: de hype die Apple errond creërt.

  19. fanboy, early adapters…. ik hoorde gisteren mijn vriendin een mooie uitspraak doen die iets minder negatieve lading heeft toen ik het over mijn Apple verslaving had… ‘consumenten pionier’….

  20. @iBerno: das best wel een goeie.

  21. @iBerno
    early adapters?

    wat heeft iedereen toch met laadtoestellen
    die alleen ‘s morgens werken?

  22. @spiedie:Hehehe….
    Het komt er voor mij op neer dat Apple een genie is in marketing echt een genie. Dit bedrijf heeft mensen ervan overtuigd dat ieder product dat ze uitbregne kwalitatief hoogwaardig en innovatief is. Als je het goed bekijkt is het helemaal niet zo! Geen ipad voor mij, ik heb al een iphone. Voor mij is het echt alleen een groter scherm. Gelukkig zijn er bedrijven als deze die ook goede producten uitbrengen, ze moeten alleen nog wat werken aan hun marketing.

  23. grr edit functie werkt niet maar ik wilde zeggen hoogwaardigER en inovatievER

  24. Als deze net zo lekker werkt als het iPhone OS en een vergelijkbare content aanbod dan koop ik liever deze tablet.

    Ik gok er echter op dat meneertjes op de Apple Board niet blij zijn met een tablet met ongeveer dezelfde naam (i is veranderd in we). Als je ziet dat ze mensen aanklagen om iets minuscuuls als een lockscreen (HTC) dan is zo’n aanklacht niet ondenkbaar 🙂

  25. @Seesee: HAHA, wat een vreselijke noob ben jij ook zeg.
    Je zegt zelf dat de producten van Apple helemaal niet speciaal zijn, en je hebt zelf een iPhone,
    HAHAHAAHAHAH

    En mensen die geïnteresseerden een ‘sekte’ noemen zijn gewoon stikjaloers dat ze er zelf waarschijnlijk geen geld voor hebben.

    En dan ook nog zeggen dat de iPad zich nog niet bewezen heeft, alsof dit belachelijk lelijke ding dat wel heeft gedaan? PFff…… 😛

  26. Wat hebben de apple producten met ZIJN iPhone te maken.
    Daarom hoeft tie hem nog niet speciaal te vinden…

    En dat ”sekte”
    Ik ben toch ook niet ”Stikjaloers” op Macbook gebruikers omdat HUN er een hebben en ik niet, omdat ik er het geld niet voor heb.
    Andere mensen hebben misschien het geld wel, maar zien het nut niet om ereentje te kopen, of gewoon niet haalbaar voor softwarepakketten die ze er op willen hebben,
    Nee iPad heeft zichzelf nog niet bewezen, hoe wil hij dat doen als tie niet uit is op de markt??

  27. stefaanxd zei op 20 maart 2010 om 13:37 <<<

    Ontoppic, kon me vorige post niet aanpassen

    Ik zou eerder voor deze Tablet gaan als die van Apple.
    Mogelijkheden zat,
    6 uur gebruiktijd vind ik zat, ben toch niet van plan om er zo lang mee in me handen te zitten.
    ik ga deze in de gaten houden.

  28. De reden dat ik vaker lees dan post op dit forum is o.a dat de meeste van jullie een indruk geven als Apple iets maakt en je bent een fanboy/girl het meteen top en goed zou moeten zijn?!
    Het al eerder genoemde woord sekte begint idd. zijn vormen al aan te nemen. Ipad is leuk maar ga eens googleN en kijk eens hoeveel tabletten er al op de markt zijn, Azie is al koploper en ook op Ebay kan je het één en ander al vinden. Nu maakt Apple zo’n tablet met zijn logo erop en dan moet het ineens lijken alsof Apple de tablet heeft uitgevonden en de rest van de wereld erachteraan loopt?!
    Iphone=topper!
    Macbook= topper!
    Ipad= gejat!!!

  29. @asdf: Jij moet gaan werken aan je tekstbegrip

  30. ik heb het donkerbruine vermoeden dat dit product de opmaat is naar een goeie Duitse 1 april grap:
    die website is me te vaag over de wepad 🙂
    maar anders gezegd:
    1 vergelijking mis ik steeds met al die “ipad clonen”:
    hoe pakt de belangrijkste troef van apple uit vergeleken met de rest:
    hun touch and feel look; surface computer in het klein van apple…
    Ik durf te wedden dat we ons dadelijk met de ipad even
    Tinckerbell voelen die met stof strooit, mijn vingers jeuken al om dat te beleven
    thx Steve

  31. Waarom denkt iedereen hier dat het allemaal iPad clonen zijn?
    wil je zeggen dat de iPad als eerste tablet kwam? laat me niet lachen.
    de Applefanboys doen altijd echt net of Apple het wiel heeft uitgevonden, net als bij de iPhone.

    Ik vind alle Applefanboys maar zielig

  32. @Thomas11NL: wat doe je hier dan? Lekker sneu om zo te reageren… Getuigd van weinig volwassenheid maar dat zal t probleem ook wel zijn… Word er niet gezelliger op… Ga jij maar lekker met je niet Apple spullen spelen en val anderen lekker lastig als t niet werkt…

  33. Waaruit blijkt dat ik geen iPhone en iMac heb? (die heb ik wel namelijk)

    ik heb helemaal niks tegen die apparaten of Apple, ik vind het prachtig wat ze maken.

    Puur de reacties op dit soort artikels. Zonder het product ook nog maar in handen hebben gehad al afkeuren. Een product kopen zonder dat je hem in handen heb gehad. Jij vind het zeker gek dat ik dit zeg? Dat ik wel producten vergelijk, en geen namen. (Want ja, dat doen jullie hier.) Omdat Apple een leuke telefoon heeft uitgebracht of een leuke laptop zou de iPad ook ineens fantastisch zijn? word eens wakker en wees realistisch.

    Een groter scherm, flash, multitasking, usbpoorten, android store. en toch zoveel slechter dan de iPad ”Ja maar die heeft de App Store met wel 170.000 onnozele apps”, en 5000 leuke, waarvan je er ook hooguit 100 heb omdat je er niet meer kan installeren (kom iemand maar met het exacte aantal)

  34. Net als bij de iPhone vind ik de technische specificaties van de iPad van ondergeschikt belang t.o.v. de apps die er voor beschikbaar zijn en/of beschikbaar gaan komen.

    Wat heb je aan een apparaat wat op hardware-gebied bijna alles kan wanneer er verhoudingsgewijs veel minder goede software voor te krijgen is?

    Dan toch liever een aantal beperkingen op hardware-gebied maar een meer dan uitgebreide keuze in software voor het apparaat.

  35. De iPad mist een aantal zaken die ik absoluut niet wil missen. USB-poorten, multitasking, flash-support bv. De WePad heeft dit allemaal wel. De iPad is voor mij al afgevallen maar dit apparaat ga ik in de gaten houden. Zodra het ding uitkomt hoop ik snel gebruikers-ervaringen te kunnen vinden. Want hoe mooi het er ook uitziet, het ding kan uiteindelijk fiks door de mand vallen. Maar de iPad vind ik een overschatte gadget, die indruk krijg ik bij de WePad niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.