Reacties voor: Duitse T-Mobile-klanten boos over upgrade-boete iPhone-abonnement

Duitse kopers van de eerste generatie iPhone zijn boos op T-Mobile. Ze moeten een boete betalen om naar de iPhone 3G te kunnen overstappen, terwijl ze een halfjaar geleden al veel geld betaalden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Tja, da’s het nadeel van early adopter zijn. Ik heb een 2,5G en moet nog een jaar wachten voordat ik van mijn huidige abonnement af ben. Tough shit denk ik dan. Als ik het dus goed begrijp, willen de gebruikers zoals boven genoemd, gewoon een gratis 3G iPhone? Grof gerekend: €15 x 18 maanden = €270 voor een 3G iPhone, vind ik nog redelijk geprijsd. Verkoop de oude voor zo rond de €300 en je zou er met winst uitkomen ook. Wake up and smell the roses. T-mobile zit er voor de winst en niet om gratis gadgets weg te geven.

  2. Dat is dus waarom ik geen 2 jarig contract wil. Never nooit niet.
    Ik koop hem wel los als T-Mobile geen 1-jarig contract gaan aanbieden.
    We weten haast wel zeker dat er binnen 2 jaar wel weer een nieuwe iphone zal komen.

  3. Wat lees ik nu weer voor vreselijke dingen.
    Ontevreden iPhone gebruikers hebben is op zich al erg, maar om die te gaan vergelijken met Nokia-gebruikers gaat wel heel ver. Dat zijn immers compleet ongeletterde mythochondriën uit digitale ijstijden, waar deze vergelijking naar verwachting ook tot (even)grote consternatie zal leiden. Op naar Berlijn!

  4. En o.a. daarom wil ik een jaarabonnement, maar er worden alleen 2-jarige abonnementen aangeboden. Prettige bijkomstigheid bij een jaarabonnement is dat je dan je telefoon binnen een jaar hebt afbetaald. Als hij na 1 jaar & 1 maand kaduuk gaat zit je niet nog 11 onnodige maanden aan een abonnement vast waarin je je kapotte telefoon afbetaald. En ja, mijn telefoons krijgen het nogal eens zwaar te verduren, vandaar dat ik nog nooit een 2-jarig contract heb afgesloten. Ik betaal liever een klont geld bij, maar ben daar redelijk uniek in geloof ik…

  5. Ik vind dat ze een beetje zeuren. Als ik een nieuwe Nokia koop en er komt een half jaar weer een nieuwe dat moet ik ook weer betalen, als ik die nieuwe wil. Elektronica is duur!! en voor de gene die dat nog niet wisten, als je nu de nieuwste telefoon of tv enz enz koopt dat was ie gisteren al oud!! Het is gewoon een dure hobby als je van elektronica houd!!

  6. iPhone 3G bij T-Mobile: ook met andere abonnementen verkrijgbaar

    Laten we hopen dat we een 1-jarig contract kunnen afsluiten bij T-Mobile. Het liefst gebruik ik dan mijn huidige T-Mobile Relax 150 abbo. Waarschijnlijk betaal je dan een 3xx bedrag voor de iPhone.

    Wat betreft de duitsers met een 2-jarig contract: eigen schuld, dit had je kunnen verwachten.

  7. Hoeveel waarschuwingen heeft een mens nodig? Het forum staat vol met mensen die zonder met hun ogen te knipperen een tweejarig abonnement afsluiten…..om straks opnieuw het forum te vullen met klachten over het feit dat ze nog zo’n lang lopend contract hebben net nu de iPhone 3 komt. Ik vind het ook onnodig gezeur en ik heb er ook weinig begrip voor. Je hebt willens en wetens je handtekening onder een contract gezet……niet zeuren en uitdienen.

  8. ik hoop dat die grote onbeperkte databundel beschikbaar wordt buiten dat iphone abbo om. gewoon inet abbo’tje verhogen en dan ‘simlockvrij’ halen in zwitserland.

  9. is toch normaal dat je geld moet betalen voor iets nieuws? Je moet 15 p/m extra betalen om ‘gratis’ een 3G te krijgen, verwachten ze dat ze gratis een 3G kunnen meenemen ofzo achtergelijk

  10. Ik vind het niet vreemd dat ze 15 euro per maand moeten betalen. Het is toch niet gek? Anders zou T-mobile Duitsland er niks mee opschieten wat betreft verkoop.

    Nu maak ik wel even een vergelijk met een Nokia telefoon, enkel ter illustratie.
    Stel ik koop een Nokia, en na 1 jaar komt er een nieuw model uit, verwacht jij dan dat je provider zegt:”hier heb je de nieuwe versie, het kost je niks”. Dat slaat toch ook nergens op? Of het nou een geavanceerd apparaat als een Iphone is, of een Noka 3210; het maakt niet uit.

    Het interesseert me ook niet als er over 1 jaar een nieuw model uitkomt, ik zie dan wel waar wat ik doe, wat waarschijnlijk nog een jaar wachten zal inhouden. We kunnen ons nu nog niet druk gaan maken over dingen die in de verre toekomst zich gaan afspelen.

  11. Zei kunnen tenminste upgraden. ik en mijn net vernieuwde abonnementje hebben nog een houten kaak tot sowiezo 15 Januari :-S

  12. Tsja zoals al opgemerkt de reden om geen tweejarig contract af te sluiten. Binnenkort heb je ichat op je iphone en een cameraatje voorop of zouden we eerst de Iphone mini krijgen? Maar goed doet mijn een prepaid of 1-jarig.

  13. Ik vind het eigenlijk ook een goeie deal. In plaats van een extra abonnement aan te schaffen voor de nieuwe iphone, hoef je maar €15 meer neer te leggen.

    Mensen noemen grote bedrijven altijd schoften en willen dingen gratis, ze moeten gewoon niet zo mauwen, want this is the way it is, en dit offer is nog best goed ook.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.