Reacties voor: Duitse operator belooft volgende iPhone in september

De Duitse provider Mobilcom-Debitel verwacht de volgende iPhone in september. In een bericht aan klanten zeggen ze dat de iPhone vanaf september te koop is, misschien met 4-inch scherm en 1 GB werkgeheugen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Leuke reclame voor de site, iedereen had dit natuurlijk kunnen plaatsen.

  2. Deze bedrijven proberen gewoon mee te liften op de hype. Ze weten niks.

  3. Resteert de vraag: wie vind je het meest betrouwbaar, de website iMore of een Duitse provider?

    Dat blijft natuurlijk de grote vraag? maar als er een “Nano simkaart” nodig mocht zijn, zullen ze die op voorhand in huis moeten hebben. En dus zouden ze geïnformeerd kunnen zijn om de nieuwe iphone werkend en op tijd te kunnen afleveren.
    Dan lijkt het niet me niet vreemd, dat er een provider op voorhand z’n mond voorbij praat en laat weten dat “ze” meer weer weten.

  4. @vuurvreter:
    Ze presenteren hem toch eerst… zit altijd even tussen. Denk niet dat alle providers worden ingelicht. Hooguit de groten in de VS

  5. Net zoals vaker (ipad 3 bijvoorbeeld):

    – VS, UK, FR en DU op zelfde tijdstip
    – NL, BE etc een week later…

    what’s new?

  6. Duitsland is altijd eerder dan Nederland of België. Als iMore spreekt over Oktober voor ‘gans Europa’ en deze zegt voor Duitsland gelijk met de VS, dan kloppen alle geruchten..

  7. Ze zeggen alleen dat de nieuwe iPhone in september verwacht wordt, niet dat hij ook in Duitsland verwacht wordt. Ik denk dat de schatting van iMore realistischer is. Als hij werkelijk op 12 september gepresenteerd wordt, zal het minstens 3 weken duren voordat hij ook hier beschikbaar is.

    Overigens, nanosim of niet, de providers zullen per definitie goed geïnformeerd zijn, omdat ze hun abo’s en acties erop moeten aanpassen. En zodra de iPhone in een land beschikbaar zijn, zijn de acties dat ook dus die zijn van tevoren al uitgewerkt.

    Dat wil overigens niet zeggen dat de providers ook alle details van het toestel weten, als Apple zegt dat op die en die datum de nieuwe iPhone in de verkoop gaat in een bepaald land en dat het toestel een bepaald bedrag gaat kosten, kan een provider daar al prima een actie mee voorbereiden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.