Reacties voor: Duitse keukenfabrikant maakt iHood-afzuigkap met iPhone-dock

Duitse keukenfabrikant Gutmann heeft een afzuigkap in de vorm van een iPhone gemaakt. Bovenop vind je een oplaadstation voor de iPhone. De afzuigkap is gemaakt van glas en aluminium.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Hup Apple, op naar de rechtbank in Duitsland, heb je weer een rechtszaak aan de haak.

  2. leuk : kostda ? 🙂

  3. Nu is het wachten op een chinees die plotseling de naam iHood een paar maanden geleden gepatenteerd heeft, dan is het verhaal pas compleet.

  4. Iemand wel eens zijn afzuigkap schoon gemaakt? Dikke vetaanslag op je iPhone

  5. Zoiets is alleen leuk in de kantine van de Apple Store. Maar goed…er zijn ook mensen met een Apple logo als tattoo of uitgeschoren in hun haar. In hun keuken zal het ook wel passen.

  6. Het is voor mij onbegrijpelijk dat mensen kiezen voor een kookeiland met een enorm gevaarte vanuit het plafond erboven (blijf dan maar tegen die muur aanstaren).
    Ik moet er niet aan denken een uitvergrote iPhone boven mijn eiland te hangen. Nu maakt Gutmann redelijk ‘mooie’ maar tevens opzichtige keukenapparatuur, dus dit ontwerp verbaast mij niet. Leuk voor in de showroom, wellicht een designpenthouse in Berlijn, maar niet voor mensen die liever uitzicht hebben.

  7. Afzuigkappen doen meestal niks qua afuigen. Zet gewoon een raampje open 🙂
    Veel goedkoper en veiliger voor je iPhone (vermits je die in je zak houd)

  8. Die zal vet worden !

  9. En toen… werd de niet-meer-passende iPhone 5 gelanceerd! 😉

  10. Net alsof er een iPhone boven het Aanrecht hangt

  11. @Peter:

    Ik zit midden in een enorme verbouwing en ben mij behoorlijk aan het oriënteren op keukenapparatuur. Ik kan je – na een demonstratie van Gaggenau – vertellen dat een goede afzuigkap (900m3 − 2400m3) meer doet dan een open raam.

  12. @Arthur Alexander Hofman-Klünder: Zonder luchttoevoer (bijvoorbeeld het open raam) heb je niets aan luchtafvoer. Er wordt namelijk geen lucht afgevoerd, wanneer er niets wordt toegevoerd.

    Vaak weten de verkopers niet waar ze over praten. Smeren je een afzuigkap (900m3 – 2400m3) aan, zonder te vertellen of zelfs maar te begrijpen dat diezelfde luchthoeveelheid toegevoegd moet worden. Immers, wanneer je enkel lucht afvoert, creëer je een vacuüm*.

    Waarbij ik niet zeg dat jij je laat bedotten. Veel mensen snappen de (eenvoud van de) materie echter niet. En kopen iets dat simpelweg onzinnig is. Of creëren niet de juiste omgeving om het apparaat goed z’n werk te kunnen laten doen.

    *Doorgaans lukt dat niet in je keuken, dus draai je gewoon de motor aan gort.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.