Reacties voor: Duet maakt van (oudere) iPhones en iPads een tweede Mac-scherm

Duet is een nieuwe app om een oudere iPhone of iPad als tweede scherm voor iMac of MacBook te gebruiken. Opvallend is dat Duet geschikt is voor oudere iDevices.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Wat Duet onderscheidt van de anderen is dat het werkt via de USB kabeltjes. Het enige wat ik zo snel zag was dat het de grafische drivers van je Mac wil overschrijven/vervangen, daardoor werd ik wat huiverig eigenlijk..

  2. Eindelijk een goed alternatief voor Air Display. Lange tijd gebruikt, maar door de lag is het gewoon vervelend in gebruik. Zelfs destijds met een gejailbreakte iPad en MyWi, oftewel alsnog via USB.. maar zelfs dan nog steeds vervelende lag.

    Zie het wel al voor me. M’n mac hier en rechts m’n iPhone en iPad bij elkaar als tweede scherm of zo. nice!

  3. Wat is de website van hun ??

  4. Heb ook een tijdlang met dit soort apps gespeeld, maar toch blijf ik het onhandig vinden. Het is een goed idee, en het werkt ook wel redelijk maar het is niet helemaal als een echt tweede externe scherm.

    Heb sinds een aantal maanden een 21 inch tweede scherm ter waarde van 130 euro aangeschaft voor mijn MacBook Pro Retina. Het 21 inch scherm fungeert bij mij als hoofdscherm en mijn MacBook fungeert als tweede scherm. Het werkt werkelijk geniaal en ik wil nooit meer anders als dit! Als ik ergens heen moet haal ik de oplaadkabel en de HDMI kabel uit mijn MacBook en alles is weer als normaal. Apple heeft dit geweldig uitgewerkt naar mijn idee.

  5. Het zou leuk zijn, dat je na de setup, de iPad als hoofdscherm kan gebruiken,
    dan kan ik deze aan mijn 3D printer koppelen 🙂

  6. Liever juist een lekker groot scherm als uitbreiding van mijn MacBook. Ik heb er nu een goedkoop Chinees 4K scherm via HDMI aan hangen: in feite vier extra schermen in één waar ik alle vensters heen kan schuiven die ik niet actief gebruik, maar wel in het oog wil houden.

  7. @Kevin: dankjewel

  8. Ik gebruik mijn iMac al als tweede scherm voor mijn mbp, dit via een thunderbolt kabeltje. Dit is zeker niet de combineren met een van zulke apps om mijn iPad er bij toe te voegen?

  9. Helaas!! Blijkt niet te werken met de eerste iPad. iOS 6+ is vereist en het lijkt er op dat ook de lightning kabel een vereiste is.

  10. Vandaag Duet Display gekocht en geïnstalleerd. Heb een iPad Air 2 en een iMac uit 2011.
    Leek eerst goed te werken alhoewel ik op de iPad het ‘verschoven’ scherm niet op het juiste formaat kreeg. Kreeg bijvoorbeeld bij Safari maar een deel van het scherm te zien en moest links-rechts schuiven om een ander deel te bekijken.
    Ineens bleef mijn muis vaststaan op de iPad en was met geen mogelijkheid meer te gebruiken. Kabel los halen, iPad reageerde weer normaal, maar mijn muis was ‘zoek’. Heb mijn Mac moeten herstarten via aan/uit knop. Toen gelukkig alles weer OK. Dacht ik. Mijn Mac is nu al drie keer zelf herstart. Krijg de melding dat zich een ernstig probleem heeft voorgedaan. Alles maar weer ge-deïnstalleerd.
    Geen succes hier dus!

  11. Gisteren willen aanschaffen, maar er werd aan gewerkt. Vandaag ineens 5 Euro duurder. 13.99 kan het nooit waard zijn…..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.