Reacties voor: Duet Display nu voor Windows: iPad gebruiken als tweede scherm

Duet Display is geschikt voor Windows-computers. Met Duet Display maak je van de iPad een tweede scherm voor je desktopcomputer.

Reacties: 9 reacties

  1. Werkt het ook met een oudere ipad (1)? Dus een ipad met een oudere aansluiting, geen lightning.

  2. Hier heb ik lang op gewacht! Helaas moet de Windows installer nog een beetje gepolijst worden, ik ben net 3 uur bezig geweest mijn niet meer opstartende W81. systeem weer aan de gang te krijgen.

    @wim: Volgens mij werkt het met elke iPad, er wordt specifiek melding gemaakt van “een nuttige toepassing van uw oude iPad die ergens ligt te verstoffen”. Wel zal het met een moderne iPad soepeler werken en natuurlijk helemaal met lightning. Overigens kun je het ook op je iPhone gebruiken.

  3. iOS 7 minimaal, dus de iPad 1 valt af. Alles vanaf de iPad 2 moet werken

  4. €15,99 min 50% korting (8,-) is toch 15,99-8 = 8,- ?
    Volgens mij krijg je iets meer dan 1/3e korting dan. Majaaaa

  5. Net geïnstalleerd, heb een MacBook air 2014 en een iPad mini… Lag lag lag.. Ook op mijn MacBook zelf na aansluiten van de iPad.. Missionair control loopt vast etc. Iemand een idee waarom?

  6. @Aert: Wat raar. Met mijn 2010 macbook pro + ipad 4 werkt het feilloos. Wel wat problemen gehad met het in slaap vallen van de MBP. De support van Duet Display loste dit heel snel op – zowel de mbp als ipad software geupdated en opgelost. Kortom: gewoon even contact opnemen met die gasten!

  7. Even extra oefenen op de Citotoets van groep 8 redactie. -Van 15,99 voor 9,99- is dus niet ‘ruim 50% korting’. Blijft een duur geintje om even uit te proberen of het wel wat is.

  8. Origineel geplaatst door Thomasl
    Even extra oefenen op de Citotoets van groep 8 redactie. -Van 15,99 voor 9,99- is dus niet ‘ruim 50% korting’. Blijft een duur geintje om even uit te proberen of het wel wat is.

    Dit komt doordat de 15,99 ex BTW is en de 9,99 incl. BTW en vanuit de USA naar de EU zit je nu eenmaal met de dollar conversie en de invoerrechten. Dus vandaar!

  9. ik wilde duet installeren op mijn windows 8 (64bit) maar hij geeft een error aan, fijn dan 9 euro weg! kan iemand me helpen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.