Reacties voor: DuckDuckGo brengt beta van privacyvriendelijke webbrowser voor Mac uit

DuckDuckGo, de bekende privacyvriendelijke zoekmachine, heeft nu een eigen webbrowser voor de Mac. Ook daarin zou privacy centraal staan. De beta is nu beschikbaar, al gaat het nog op inschrijving.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Wat doet de fire knop dan?

  2. Ik ben groot DDG fan, maar hun browser zou ik niet gaan gebruiken. Ik wil de nieuwste functies die Apple in Safari stopt en alle voordelen die deze cross platform browser te bieden heeft.

  3. Ik gebruik al jaren DuckDuckGo, echter acht ik Safari zeker zo safe dus zie mij niet zo snel overstappen op een andere browser.

  4. Ik heb die browser een flinke tijd geprobeerd. Een whitelist met cookies en de rest regelmatig burnen is wel een topfunctie. Uiteindelijk terug naar Safari gegaan omdat een aantal redirects niet lekker liepen met name tijdens app betalingen.

  5. Google al the way !!

  6. (Red.) Artikel bijgewerkt met stappenplan om de beta te downloaden.

  7. Het kan wel een interessant alternatief zijn. Zelf gebruik ik Brave als browser. Misschien een interessant artikel voor iCulture om de voor- en nadelen van de verschillende browsers uit te lijsten waarbij oormerken als privacy ook worden meegenomen?

  8. @Gany: Dit zou ik ook top vinden!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.