Reacties voor: DuckDuckGo gaat Apple Kaarten gebruiken voor zoekopdrachten

Privacyvriendelijker
De privacyvriendelijke zoekmachine DuckDuckGo gaat Apple Kaarten gebruiken voor lokale zoekopdrachten. Het is de eerste keer dat Apple op deze manier samenwerkt met een externe partij.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Langzaam komen we los van Google.

  2. Hartstikke mooi. Ik gebruik duckduckgo als standaard zoekmachine.
    Maar Kaarten, mooiee app, maar vaak vindt het een adres niet. Dan knip ik het eruit en plak het vervolgena bij Google Maps en dan werkt het wel! Mogelijk vul ik het verkeerd in?

  3. Gebruik DuckDuckGo een jaartje zonder problemen op de iPhone en iPad en heb Google nog niet gemist (Google shopping een klein beetje).

    Vraag me wel af waarom Openstreetmaps niet verder gebruikt wordt, daar zijn straten details meestal toch beter dan bij Apple, zeker de nieuwe straten.

    • Origineel geplaatst door Ron
      Gebruik DuckDuckGo een jaartje zonder problemen op de iPhone en iPad en heb Google nog niet gemist (Google shopping een klein beetje).
      Vraag me wel af waarom Openstreetmaps niet verder gebruikt wordt, daar zijn straten details meestal toch beter dan bij Apple, zeker de nieuwe straten.

      Quote van: https://techcrunch.com/2019/01/15/duckduckgo-apple-maps/

      Although DuckDuckGo had provided limited mapping results for a while using data from open-source service OpenStreetMap, it never scaled its features to those of its search engine rivals, notably Google and Bing.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.