Reacties voor: Dubbel nieuws over de iPod touch: camera en Pip-Boy 3000

De iPod touch krijgt mogelijk een camera, zo blijkt uit een recent gepubliceerde vacature van Apple. En een modder heeft een iPod touch ingebouwd in een Pip-Boy 3000 polscomputer uit de game Fallout 3.

Reacties: 19 reacties

  1. he installed his SONY iTouch?
    Dat zegt ie in het filmpje..

  2. Zou best kunnen kloppen dat gerucht! Wel bijzonder, de touch gaat dan behoorlijk op de iPhone lijken..
    Op de een of andere manier werkt het filmpje trouwens niet hier op mijn iPhone, terwijl er onderin wel YouTube staat…

  3. Origineel geplaatst door Rasz
    he installed his SONY iTouch?
    Dat zegt ie in het filmpje..

    ja idd vet dom

  4. HHmmmm…
    Stom filmpje vind hem nergens op slaan!

  5. Ik vindt opzich wel erg .. Als de ipod touch OOK een camera krijgt. Ik bedoel we betalen verdorie voor de iPhone 3g zonder abbo rond de 700€
    Ga dan niet de iPod (muziekspeler) alle premium functies geven, ik bedoel het enige wat wij (iPhone users) dan nog hebben is 3g en telefoon.. En dat kost nou niet bepaald 500 € kwa hardware En je koopt een iPhone ook omdat het tog een soort status product is, ook voor de gebruiksvriendelijkheid hoor 😉

    Dus ik hoop eigenlijk niet dat dit gerucht gaat kloppen , anders voel ik me lichtelijk (plat gezecht) genaaid…

  6. Ik ben het met Silfer eens. De iPhone moet toch wel iets exclusiefs blijven houden tov de iPod Touch. Alleen bellen en overal internet is nou niet echt waarvoor ik 2 jaar lang 30 euro in de maand voor betaal, terwijl dat veel mensen die ik ken een iPod Touch hebben, en als die straks ook allemaal van die features zoals camera erop hebben, heeft mijn telefoon weinig nieuws meer 😛

  7. Daar ben ik het mee eens. Wij betalen ons kapot aan een iPhone omdat we graag een speaker willen en die is al afgepakt. Een microfoon( duurt ook nietlang meer) en de camera! Nog even en er zit GPS op een iPod Touch!

  8. Apple ziet dit anders..
    Die zien een telefoon en een gadget wie het woord “exclusief” heeft befacht hier ineens, geen idee maar apple wil trentsetter zijn…..

    en laten we eens eerlijk zijn hoeveel mp3 spelers hebben al zo’n mooi touch-scherm en camera??

    Als je naar de markt kijkt is de stap van Apple heel logisch

  9. Origineel geplaatst door Bram Schulting
    Daar ben ik het mee eens. Wij betalen ons kapot aan een iPhone omdat we graag een speaker willen en die is al afgepakt. Een microfoon( duurt ook nietlang meer) en de camera! Nog even en er zit GPS op een iPod Touch!

    Microfoon kan bij kopen als je een 2G heb. Volgensmij dacht apple een grote markt te hebben met de iphone (dat blijkt) maar ik denk dat de ipod touch (onbedoeld) toch veel meer opleverde. Dus geeft apple de toekomstige ipod touch wat extra’s.

    Dat wil niet zeggen dat de iPhone benadeeld word,die krijgt vast ook nog wel een onverwacht extraatje, apple kennende.

  10. Wat mij betreft is toegang tot landelijke mobiele netwerken het enige verschil tussen de iPhone en de iPod touch. Een iPod touch is dan een iPhone zonder telefonie en 3G. In de praktijk komt het daar ook wel bijna op neer. Aangezien er ongeveer evenveel iPod touches zijn als iPhones (veel meer dan Androids ook) en de producten zoveel op elkaar lijken vind ik dat iPhoneclub hier ook veel over mag schrijven. Goed voor het aantal lezers van deze site… Bovendien is er geen vergelijkbare site voor de iPod touch en zullen gebruikers van de iPod touch potentiele overstappers zijn.

  11. Daar komt de aap uit de mouw,we hebben geen telefoon om te bellen,maar om te bluffen!

  12. @Bram Schulting: Als mijn iPod touch nou gewoon fatsoenlijke BlueTooth had -zoals alle apparaten dat tegenwoordig hebben- dan had ik ook allang GPS er op. Nu moet ik het doen met een hardwarematige add-on (a 75 USD). Bovendien zou ik dan ook kunnen tetheren. Nu moet ik ad-hoc WiFi gebruiken (kost iets meer juice).

    En ja, ik vind de iPhone 3G inderdaad overpriced. Daarom heb ik ‘m ook niet (LOL). Mijn iPod touch heeft prachtig alluminium, en heeft ook geen last van haarscheurtjes. Geloof dat-ie zelfs een snellere processor heeft.

    Natuurlijk krijgt een nieuwe iPhone net even wat betere specs dan een iPod touch. Of het de prijs waard zal zijn zullen we zien. Vergeet niet dat er drivers voor _2_ cameras zijn. een 3 MP en een 5 MP. Nou zegt MP niet veel over de kwaliteit, maar vergeet maar dat die 3 MP voor de front side is en die 5 MP voor back side. Front side gebruiken ze een minder goede camera voor dan 3 MP. Want anders zit je je ook rot te uploaden over 3G (de upload is daar maar 384 kbit).

  13. En een ander verschil is dat de iPod Touch door iedereen gekocht kan worden, overal.
    En voor de iPhone moet je toch een dikke abo aanschaffen in Nederland tenminste.
    Veel mensen hangen ook aan hun eigen, vaak kleine, mobieltje.
    Als de Touch straks ook mail kan ophalen via dat eigen mobieltje (bluetooth) dan denk ik dat dat een goeie zet is
    en een extra markt opent.

  14. Origineel geplaatst door Bram Schulting
    Daar ben ik het mee eens. Wij betalen ons kapot aan een iPhone omdat we graag een speaker willen en die is al afgepakt. Een microfoon( duurt ook nietlang meer) en de camera! Nog even en er zit GPS op een iPod Touch!

    Is jouw speaker afgepakt, ja?
    Ach, arme jongen toch, wat gemeen!

    @Silfer, Hub en Bram:
    Wat wordt jullie een onrecht aangedaan zeg! maken ze zomaar de iPod wat beter, zonder iets aan jullie te vragen zeg! Ze zouden toch op z’n minst rekening kunnen houden met het feit dat jullie ego blijkbaar helemaal afhankelijk is van de suprematie van jullie iPhone over de iPod touches van het gewone volk…

    En nu even serieus: wat een gezeur. Wordt je iPhone er slechter van wanneer de volgende iPod touch iets beter wordt?

  15. @sredlums:

    haha, hier sluit ik mij volledig bij aan.

    Er komt waarschijnlijk in juli ook een nieuwe iPhone,
    met weet ik veel welke betere hardware.
    Gaan we dan allemaal beginnen huilen omdat
    onze iPhone 3G ‘verouderd’ is?
    Ik ben gisteren met een vriendin voor een nieuwe
    mobiele telefoon voor haar gaan kijken en ik ben
    tot het besluit gekomen dat de iPhone nog ver voorloopt
    op de huidige samsungs, LG’s, Nokia’s, …
    Touchscreens die je moet kapotrammen voor ze het merken dat je er op drukt, het smsen met de Nokia 58000 is quasi onmogelijk!

  16. Bij mij gaat het toch ook wel om een status symbool hoor, en ook vooral omdat ik vroeger met mijn dikke iPod (generatie voor de classic) en mijn smartphone (nokia ofzoiets) op straat moest, daar nog sigaretten en een aansteker bij en mijn zakken puilden uit, nu enkel nog de iphone en de sigaretten+aansteker en heb geen last van broekzakken die overlopen…

    Allessinds, laat de volgende generatie iPhone maar komen, denk dat er al veel meer geruchten over iphones zijn dan over de nieuwe ipod touch, zelfs al is het gebruikersaantal voor ipod touch groter… wat ook niet mag vergeten worden is dat veel mensen een ipod touch kopen omdat ze het een coole mp3-speler vinden, terwijl het veel meer dan dat is… Mensen met een iPhone weten wat ze ervan willen en krijgen… Dus het publiek is uiteindelijk minder ruim maar bestaat uit meer early adopters dan achtervolgers…

  17. @ Sredlums

    oooh mijn ego?
    Tja ga jij maar hetzelfde zeggen…jij betaalt niet 30€ voor een iPhone.. dan wil je op zijn minst wat extra features…en zeg nou zelf…een iPod heeft geen camera nodig…. En ik zeg niet dat mijn camera er slechter van wordt, en het is idd fijn voor Touch users ja.

    Maar zoals hier boven wordt gezecht we zullen zien 🙂

  18. @Silfer: Een telefoon heeft wel een camera nodig? Sure. Dat was een paar jaar geleden wel anders. Dus waarom ontwikkeling niet doorzetten naar iPod touch? Waarom wel? Tja waarom touchscreen. Is dat ‘nodig’. Is een telefoon wel ‘nodig’. Tja.

    Neh, de waarheid is anders. Je voelt je genept omdat je aan een contract vast zit terwijl er een nieuw produkt uit komt waardoor je huidige aankoop minder waard wordt. Woops, ik bedoel meer dan 1 produkt. Well, shit happens… 😛

  19. IK hoop zelf wel dat er een camera op de nieuwe touch komt. Ik zit zelf al lang genoeg met de oude 1e Generatie touch opgescheept. Omdat ik vind dat ik nog een goed mobieltje heb, en geen zin heb om me de plures te betalen aan een duur abenoment is de Iphone voor mij geen opsie.
    Het verschil tussen de 1e en de 2e generatie touch was trouwens niet zo heel erg veel. Ik zou het wel leuker vinden als het verschil iets meer zichtbaar zal zijn tussen de 2e touch en straks de 3e

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.