Reacties voor: Dual Sim Case: snel tussen simkaarten schakelen met handige case

Een nieuwe iPhone-case maakt het mogelijk om tussen twee simkaarten te wisselen zonder je iPhone uit elkaar te halen. De case past om de iPhone 4 en iPhone 4S.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 20 reacties

  1. Je hoeft je telefoon toch niet uit te zetten als je je simkaart wisselt

  2. Blijf mij verbasen dat smartphones niet gewoon 2 sims aankunnen. Jan en alleman loopt nu met 2 telefoon 1 zakelijk 1 prive.

    Hierin zou de iphone gelijk weer voorlopen op andere smartphone’s

  3. @KeesJan: ik zou het niets eens willen zakelijk en prive in 1 toestel, hou dit liever gescheiden qua contacten en apps bv. Maar iedereen ze keuze.

    Trouwens niet duur deze case, je zal toch moeten rebooten voor een optimaal gebruik, ontgrendelen en toegangs code tot het netwerk.

  4. Samsung D880 had deze mogelijkheid een aantal jaren geleden al en werkte perfect, zelfs zonder schakelen. Altijd bereikbaar op 2 nummers.

  5. Is het dan ook mogelijk om een gelokte versie te gebruiken met die andere sim?

  6. in die chinese nep iphones kunnen ook bijna altijd 2 simkaaren

  7. Hiermee loopt Samsung dan wel voorop ten aanzien van Apple.. met de Samsung Galaxy S Duos die ze binnenkort op de markt brengen…
    Met een nano-sim moet het toch helemaal mogelijk zijn twee van die kaartjes er in te proppen lijkt me…

  8. Hoe ga je je contacten dan gescheiden houden. Die koppel je niet aan de sim, dus die lopen alsnog door elkaar op 1 iPhone.

  9. @iScallie: Waarom niet gwn 2 modussen in Iphone. Zakelijk en privé. Apps blijven identiek maar sms , contacten en foto’s bvb veranderen door van modus te schakelen

  10. Nokia c2 heeft dat al en je ben op beide tegelijktijd bereikbaar.

  11. je kunt toch gewoon account groepen aanmaken. Een voor werk, een voor prive. Dit kan nu al hoor.

  12. @Jan Voorderhaak: Klopt helemaal Jan,
    Het mooie van de iPhone is dat je, je contact adressen gescheiden hebt staan alsjeblief wilt.
    Privé opgeslagen via de cloud
    Werk exchange

    Prima gescheiden als je wilt effe een van de 2 uitschakelen kan ook daarna weer inschakelen!
    Zelfs van je iPhone verwijderen door in instellingen uit te schakelen, later weer bij instelling inschakelen en alles staat er weer in.
    Werkt perfect!

  13. Het lijkt me logisch dat Apple het nog niet heeft ingebouwd;

    uiteraard is de techniek er allang, en zou het volgens mij niet zoveel moeite kosten het in te bouwen (het is maar net waar je prioriteiten liggen – toen men over ging naar microsim had dat betekend dat de originele sleuf waarin een gewone sim inging, er dus 2 microsims in had gekund..)

    Belangrijkste is (en dat is maar een theorie, maar niet zo’n gekke denk) dat Apple hoopt dat gebruikers van bedrijven waarin er zakelijk met een iPhone gebeld worden, dat deze uiteindelijk ook privé overgaan op de iPhone als ze dat niet hadden gedaan.

    Andersom is het ook weer zo dat gebruikers die privé al een iPhone hebben, en een zakelijk toestel mogen uitkiezen, dan eerder voor een iPhone zullen kiezen.

    Oftewel, dubbele inkomsten. Denk dat het te aantrekkelijk is om met een goed werkende dualsim iPhone het er maar bij één te houden. Ik zou het wel doen iig.

  14. Ik gebruik al een tijdje de ippeel Iphone 4/s cover met ingebouwde telefoon. Geen jailbreak nodig en ik moet ook niet switchen tussen mij 3 simkaarten . Zeer handige cover!!

  15. @Glenn: ik zit even te kijken naar die Ipeel-cover maar hoe werkt deze dan? Ik zie een soort toetsenbord wat de helft van je scherm afdekt, dus geen idee hoe dit je iPhone verder beïnvloedt.

  16. @iNick: vond net dit filmpje. Spreekt redelijk voor zich.

  17. Het ziet er erg lomp uit en er is geen witte variant. Ik kan ook mijn hoesje niet gebruiken en zie meer nadelen dan voordelen.

    Ik wil wel duo-sim, maar het moet makkelijker en eleganter kunnen.

  18. Heel veel android toestellen kunnen al het gemak bieden van 2 simkaarten in 1 toestel en dat werkt gewoon goed.
    En dat zakelijk en prive alletwee een iphone geloof ik niet, ten eerste is het vaak het bedrijf wat de telefoon kiest zodat iedereen dezelfde heeft en meestal is dat een blackberry ivm mail(lotus,outlouk enz.) en als je 2 iphone’s zou hebben dan is de kans dat je ze verwisseld te groot denk ik.
    Mijn mening een iphone 5 en iphone 5 dual sim en dan de gebruiker laten kiezen.

  19. @iScallie: Je kunt in je contacts eenvoudig een categorie toevoegen en de waardes: private dan wel business gebruiken

  20. Al een tijdje te koop bij MegaGadgets voor 39,95

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.