Dual-port iPhone met usb-c

Reacties voor: Deze man bouwde zelf een dual-port iPhone met usb-c

De iPhone 15-modellen zijn komend najaar waarschijnlijk voorzien van een usb-c-poort. Een man uit Azië wilde hier niet op wachten en bouwde zelf zijn iPhone om tot een model met twee poorten: Lightning en usb-c.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Ik ga er ook niet aan beginnen! Want zo te zien is het net zo moeilijk als een harttransplantatie 🤣ik wacht rustig af tot het zo in de winkel ligt!

  2. Leuk dat jullie schrijven; die usb-c-poort komt er. Maar dat weten wij en jullie niet. Apple zei letterlijk in een interview: we will comply with the law. Maar als je de wetgeving leest, dan staat er letterlijk; alle apparaten uitgerust met een laadaansluiting moet usb c hanteren. Dus wat kan Apple doen, de laadaansluiting verwijderen en ze voldoen aan de wetgeving. Ik ben in ieder geval benieuwd wat ze gaan doen.

  3. Dat betekent ook dat devices die nu nog in de schappen bij Apple liggen en voorzien zijn van Lightning-poort (zoals de iPhone 12, 13 en 14 en de iPhone SE 2022) moeten zijn vervangen door opvolgers met een usb-c-poort.

    En dus ook de 13 mini? Dat zou interessant zijn, vooral als ze het niet bij alleen vervanging van de lightning-poort door USB-C houden.
    Dat is en blijft toch het ideale formaat, vind ‘m zoveel prettiger dan één van de X-modellen (en even lompe directe opvolgers)

  4. Apple kan er ook voor kiezen om een dongle mee te leveren met lightning naar usb c aansluiting om aan de wetgeving te voldoen dat zie ik ze ook nog wel doen net zoals met de lightning naar 3,5mm jack

    We wachten het af

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.