Reacties voor: Dual brengt autoradio’s met iPhone-integratie uit

Fabrikant Dual introduceert een single- en dual-DIN autoradio met touchscreen. Het bijzondere van deze prijzige systemen is dat je de audio- en videocollectie op je iPhone via de autoradio kunt bedienen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. En nu de interface nog …

  2. nou idd jah…leuk geprobeerd…maar t oog wil ook wat….

  3. De nieuwere becker autoradio,bv indianapolis pro icm de becker ipod adapter werkt met de iphone (wel firmware 1.12) perfect met elkaar. De interface op de radio is niet grafisch maar heel functioneel. het oog hoeft niet alles te hebben …

  4. zeker handig

  5. Icepod werkt ook met de iPhone. Bij het plaatsen van de iPhone krijg je wel een melding dat
    hij niet geschikt is voor deze apparatuur, maar gewoon weigeren en je kunt je iPhone gebruiken.
    Let wel, alleen muziek en hij laadt het toestel op. En dat terwijl hij er toch al zit voor je iPod.

    T

  6. Niet echt ‘nieuw’….Dergelijke systemen zijn al op de markt te vinden. Heb zelf de kenwood dnx- 7200 werkt uitstekend! volgens mij bieden pioneer en clarion ook radio’s aan waarmee je iphone/ipod kunt bedienen….(via touchscreen van de unit)

  7. de interface kabel van kenwood kca-ip500 werkt nog niet telefonisch maar de muziek is top digitaal en hard ik hoop dat er binnenkort een firmware update komt hiervoor kan ik ook handsfree bellen

  8. Hmm, ik heb ook een Becker (Casade) met de ipod/iphone kit, maar hij laad niet op…. (Die melding geeft hij ook).

    Muziek spelen gaat wel prima, inderdaad ook bedieding vanaf de Radio zelf. Hopelijk komt in een volgende firmware dat hij ook door z’on Iphone kit kan opladen?!?

  9. Krijg mijn iPhone dus niet aan de praat met een Becker Indianapolis. Is een 3G iphone (simlock vrij) met laatste firmware. Krijg melding dat toestel niet geschikt is voor deze accesoire…..
    Gaat dus helaas niet zo makkelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.