Reacties voor: Drukgevoelige iPad 3-stylus Pogo Connect vanaf 1 oktober bestelbaar

De drukgevoelige iPad 3-stylus Project Blue Tiger heet nu Pogo Connect en kan vanaf 1 oktober worden besteld. Wanneer hij wordt verzonden is nog niet duidelijk.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Ik ben heel erg benieuwd naar deze stylus, Ik gebruik momenteel zelf de drukgevoelige pen van Adonit. De Adonit Jot Touch. Daar ben ik heel tevreden over. Deze geeft ook drukgevoeligheid door via Bluetooth met als voordeel dat het werkt op iPad 1 2 en 3

    En door de presicion disk van de Adonit Jot Touch kan je ook nog eens een keer zien waar je punt is zodat je ziet wat je tekent net zoals bij een echt potlood. De punt van de stilus daar komt de lijn ook echt uit. Met de Pogo Connect heb je als nog een punt die zo dik is als je vinger. Dat zal voor het grove werk geen probleem zijn. Maar als je detail werk moet doen of heel simpel naadloos verder wil gaan met een lijn die je eerder hebt gezet dan kan je gewoon zien waar je je punt neer zet. Met je stilussen die een punt hebben die zo dik zijn als je vinger blijft het gokken waar je je stylus neer moet zetten.

    Wat wel een voordeel van bluetooth 4 is dat er voldoende bandbreedte over is om palm rejection te ondersteunen. Dat doet de Adonit Jot Touch niet. En dat zal ie ook nooit kunnen tot de opvolger komt met bluetooth 4.

    Jammer dat ze bij apple niet gewoon een licentie nemen op de techniek van wacom zoals de samsung galacy tab 10.0. Dan ben je van al dat gedonder af. Dan heb je drukgevoeligheid en Palmrejection zonder dat de pen een batterijtje nodig heeft en zonder dat er gellooi is over bleutooth wat de pennetjes ongelooflijk duur maakt.

    Apple hoeft dan gewoon een SDK vrij te geven en dan kan elke app het implementeren en werkt het met elke wacom certified pen.

    Vooruitstreven maar kortzichtig bedrijfje touch dat Apple. maargoed ze maken hele fijne producten.

  2. Weinig kans dat ik zo’n bedrag uit ga geven aan een pre order waarvan het niet zeker is wanneer je het bestelde in huis hebt.
    Het is wat mij betreft Boter bij de vis! En niet gelijk met je afrekenen en wachten tot je een ons weegt.

  3. “Via de Bluetooth-verbinding ziet de Pogo Connect hoe hard je op het scherm drukt”

    Ik neem aan dat de Pogo Connect stylus dit zelf meet dmv drukkracht en dit via de bluetooth verbinding doorgeeft?
    Rare onduidelijke formulering naar mijn mening.

  4. Maar je hebt het wel begrepen.
    😉 en daar gaat het om

    @DikkieB:

  5. @Kasuja:

    Wow! Dit soort commentaren lees ik nu graag. Hier gaat het om inhoud en ervaring van een product of soortgelijk product.

    Heel erg jammer dat 95% van het commentaar dat je leest altijd gezeik is, of over de prijs, product, merk, of over een typ fout.

    Kasuja BEDANKT!

  6. @Akoni2011:

    Hier hebben we niets aan, geef dan geen commentaar!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.