Reacties voor: Drukgevoelig touchscreen kan toekomstige iPhones slimmer maken

Een drukgevoelig touchscreen kan de iPhone slimmer maken, aldus een patentaanvraag van Apple. De iPhone zou onbedoelde taps herkennen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Gaan we terug naar de resistive touchscreen? :p

  2. @George: Dit hoeft niet. Glas wordt ook warmer hoe meer je het aanraakt, en hoe harder je drukt. Dat kan ook meerwerken, en hoeft dus niet het ouden te zijn.

  3. Zolang het maar niet zo’n flut scherm wordt, waar met name veel Android telefoons last van hadden. Elke keer als je t scherm aanraakt doet hij niks, omdat hij niks registreert of klikt hij iets totaal anders aan op het scherm.Dat was ook het moment dat ik meteen mijn oude samsung in de prullenbak heb gegooid en iphone heb gekocht.

  4. @indo: Het zal eerst in 60 prototypes getest worden voordat dit pas op de markt komt, in principe heeft Apple nooit geen grote fouten gemaakt op de antenne gate na en de 5C.

  5. Handig voor hardlopers

  6. Er staat in het artikel “..en dient als toevoeging op bestaande touchscreentechnologie.” Het kan er dus alleen maar beter op worden! 😉

  7. Origineel geplaatst door St3pHaN
    @indo: Het zal eerst in 60 prototypes getest worden voordat dit pas op de markt komt, in principe heeft Apple nooit geen grote fouten gemaakt op de antenne gate na en de 5C.

    En siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.