Reacties voor: Dropbox werkt nu samen met Bestanden-app in iOS 11

Dropbox werkt nu samen met de Bestanden-app in iOS 11. Je kunt makkelijk bestanden uitwisselen met iCloud Drive.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 24 reacties

  1. Het is wel jammer dat je ook beide Apps geïnstalleerd moet hebben. Ben wel een klein beetje klaar met al die Apps die mij een klein beetje helpen in plaats van helemaal…

    Ik had de Dropbox verwijderd en hij was ook direct niet meer zichtbaar in de Bestanden-App.

  2. Wat ik mis in het artikel is het feit dat als je voor Dropbox een toegangscode hebt ingesteld, de integratie helemaal niet werkt 😖
    (Red.) (Reden editbreak) Nu toegevoegd.

  3. Boeiend. Als ik bestanden uit dropbox bekijk in de bestanden App, heb ik alleen de mogelijkheid om ze openenen met Google drive 🤣. Beide apps geïnstalleerd. Erg vreemd. Zie totaal nog geen nut.

  4. @Rfjcjanssen: Goed punt, nu toegevoegd. Ik gebruikte die code niet, dus merkte geen problemen.

  5. @Patrick: Ik vind het ook jammer, het zou Apple goed doen dat de bestanden app zou werken zonder de apps van andere clouds. Het schilt voor de gebruiker veel geheugen.

  6. Superfijn! Ik gebruik sinds een paar weken de tags die beschikbaar zijn in iOS en macOS. Wat ik alleen miste in icloud drive is gedeelde mappen.

  7. Hoe zit het met Stack? Werkt dat daar ook mee?

  8. Origineel geplaatst door Edjes
    Boeiend. Als ik bestanden uit dropbox bekijk in de bestanden App, heb ik alleen de mogelijkheid om ze openenen met Google drive 🤣. Beide apps geïnstalleerd. Erg vreemd. Zie totaal nog geen nut.

    Ik heb precies het zelfde probleem. Alleen niet met alles op dropbox.

  9. Zie het nut er niet van van in.

  10. Makkelijk man. Als ik de opgeslagen foto’s in dropbox bekijk, en er weer uit ga, mag ik Dropbox weer opstarten. Dat gaan we dus ook niet meer gebruiken. Waar om niet gewoon 1 stap terug zoals met alle apps?

  11. Origineel geplaatst door Rafael
    Superfijn! Ik gebruik sinds een paar weken de tags die beschikbaar zijn in iOS en macOS. Wat ik alleen miste in icloud drive is gedeelde mappen.

    Te vroeg gejuicht. De tags synchroniseren niet. 😔

  12. Idd, ben ook klaar met al die apps die allemaal een beetje doen. Maar hé, de oplossing is simpel: iCloud. Ja, ok, betaald. Dat is waar. Maar met de standaard Apple apps heb ik genoeg, zeker nadat notities jaar geleden is verbeterd en nu de bestanden app er is. Weg Dropbox, weg Evernote. Apple apps zijn lang niet altijd de beste in hun categorie. Maar alles bij elkaar, inclusief extra iCloud-space, voldoet het prima. En het werkt! Nu ook besloten om de fotobibliotheek te gaan gebruiken.

  13. En de zoekfunctie werkt ook niet.

  14. Lekker handig maar wel begrijpelijk dat Files niet met wachtwoord beveiligde apps werkt.

    Snel weer wachtwoord op Dropbox ingesteld 😬

  15. Nextcloud was der eerder mee

  16. DScloud (Synology NAS) werkt ook met bestanden app 🙂

  17. Erg onhandig als je je wachtwoord van Dropbox af moet halen. Dan dus een no-go.

  18. Ik had wel een uniforme interface verwacht, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Afhankelijk van welke provider gebruikt ziet de Files app er helemaal anders uit. Slordig gedaan van Apple.

    Ik heb ook nog OneDrive en zo heb ik 3 totaal verschillende views op mijn files.

  19. Origineel geplaatst door Jeffrey
    Idd, ben ook klaar met al die apps die allemaal een beetje doen. Maar hé, de oplossing is simpel: iCloud. Ja, ok, betaald. Dat is waar. Maar met de standaard Apple apps heb ik genoeg, zeker nadat notities jaar geleden is verbeterd en nu de bestanden app er is. Weg Dropbox, weg Evernote. Apple apps zijn lang niet altijd de beste in hun categorie. Maar alles bij elkaar, inclusief extra iCloud-space, voldoet het prima. En het werkt! Nu ook besloten om de fotobibliotheek te gaan gebruiken.

    Een groot nadeel van die apple apps is dat je met delen enkel met een ander apple id kunt delen. Is overigens bij Google niet anders. Als je daar een agenda / drive map wilt delen heeft die persoon toch echt een google adres nodig. Iets met vendorlock…

  20. Tot vandaag deed dropbox het prima in de files-app, maar nu dus niet meer. Ook niet na openen en inloggen in de dropbox-app. Gisteren werkte alles nog prima

  21. Apps “FileBrowser” en “FileBrowser for Business” (Stratospherix Ltd) zijn al jaren veel universeler.

  22. OneDrive is al jaren mijn cloudopslagdienst
    Gekoppeld aan mijn Office 365 abbo, heb ik 1 Tb.
    Geprobeerd in de bestandenapp maar wat een teleurstelling. Weg ermee.
    Terug OneDrive stand alone!
    Enkel het bedieningspaneel en meer opslagruimte blijft nog over van IOS11

  23. Bij mij werkt het gewoon met pincode hoor, zodra ik via bestanden naar dropbox ga, dan vraagt hij direct om de code👊🏻

  24. Origineel geplaatst door Edjes
    Boeiend. Als ik bestanden uit dropbox bekijk in de bestanden App, heb ik alleen de mogelijkheid om ze openenen met Google drive 🤣. Beide apps geïnstalleerd. Erg vreemd. Zie totaal nog geen nut.

    Origineel geplaatst door elvin
    Ik heb precies het zelfde probleem. Alleen niet met alles op dropbox.

    Heel handig inderdaad. .txt bestanden openen met Google Drive. Ze kunnen wel een pdf viewer maken, maar geen txt?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.