Reacties voor: Dropbox Smart Sync maakt samenwerken tussen Mac en Windows makkelijker

Met Dropbox Smart Sync kun je makkelijk samenwerken aan documenten op Mac en Windows. Ook is Dropbox Paper er nu voor iedereen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. jammer dat een business account alleen maar te krijgen is met minimaal 5 gebruikers. dus je bent minimaal 5×10 euro per maand kwijt.

  2. Het lijkt er op dat dit alleen beschikbaar is voor een Business account al zie ik dit in het stukje nergens staan.

  3. Wat is hier nu nieuw aan? Ik heb heel lang dropbox op windows en mac gebruikt. Nu alleen nog maar een mac maar die functionaliteit werkt toch al?

    Daarnaast snap ik echt niet waarom dropbox ook probeert een office platform te evenaren. Microsoft is de marktleider en het zal in principe onmogelijk zijn om die functionaliteit te evenaren….(getekend een Apple fan).

  4. @Mike: Het mooie is dat als je bijvoorbeeld een macbook pro hebt met een kleine harde schijf. je wel door heel je dropbox bestand heen kunt. pas als je een bestand aanklikt wordt het bestand gedownload en op je harde schijf gezet. Die optie is er nu niet.

  5. ‘Makkelijker’ dan wat precies? Klinkt toch vooral als iets wat met OneDrive al lang mogelijk is… (zoals @Mike ook al schreef)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.