Reacties voor: Dropbox neemt e-mailapp Mailbox over

Dropbox neemt de e-mailapp Mailbox over. Alle medewerkers komen in dienst van Dropbox. Het plan is om Mailbox sneller te laten groeien en nieuwe doelgroepen aan te boren.
Lees het complete artikel → Dropbox neemt e-mailapp Mailbox over

Reacties: 14 reacties

  1. Kijk, dan wordt ie nog beter!

  2. maar goed ook dat ze niet verdwijnen, ik zit nog steeds in de wachtrij 😛

  3. ik denk dat dit een goede stap is!

    door de grootte van dropbox kunnen ze er extra servers bij prikken dus de wachttijd verkleinen.

    Verder kan dropbox hier weer van leren (data opslaan en verwerken) en misschien met een soort to-do lijst

  4. Origineel geplaatst door Rich
    maar goed ook dat ze niet verdwijnen, ik zit nog steeds in de wachtrij 😛

    Nou verwacht er niet teveel van. Ik heb de app inmiddels weer verwijderd. Voegt mijn inziens niets toe tov de standaard mailapp…

  5. Dat is snel… $$$.
    Maar ik dacht dat die wachtrijen inmiddels al wel weg waren. Gebruik het al eventjes. Nog niet echt op de manier waarop het bedoeld is. Hoop dat ze snel met iCloud mail integratie komen.

  6. Nu maar hopen dat ze ook imap gaan ondersteunen…

  7. Origineel geplaatst door Rich
    maar goed ook dat ze niet verdwijnen, ik zit nog steeds in de wachtrij

    Niks speciaals, ik heb hem al gehad en na 2 weken keerde ik terug naar de normale gmail app, die werkt stukken beter.
    Het voordeel van Mailbox was wel het eenvoud, meer niet vind ik.

  8. Ik heb hem zelfs na 1 dag verwijderd. In feite is het een kopie van het origineel. Heb mijn gmail account weer toegevoegd en het blijft heerlijk werken. Goed over nagedacht bij Apple.

  9. had er ook al niet heel veel van verwacht, t blijft immers gewoon een mailbox 😛 maar wilde t wel eens zien 🙂 duurt alleen wel heel erg lang!

  10. Toch kijken of je het wilt gebruiken. Wat jij vindt is veel belangrijker. En even geduld hebben. Misschien is het lange wachten voor jou de moeite waard geweest.

  11. Ik gebruik mailbox met heel veel plezier.
    Ik probeer prive (meerdere accounts) en werk (meerdere accounts) gescheiden te houden.

    Push werkt niet voor sparrow dus is mailbox voor mij een mooi alternatief.
    Ook het idee achter mailbox (inbox zero) vind ik goed gevonden.

  12. Vind het zelf toch wel een super app. Gaat zeer vloeiend, behoud al mijn labels die ik plaats met filters (hoewel ze beweerden van niet) en zelfs het icoontje ziet er mooi uit. Mijn mail beheren gaat eens zo snel want ik moet niet meer zoeken en laten staan. Nog betalen? hup even bij To pay en als het klaar is afvinken. Kan het makkelijker? Sorry wou gewoon even de positieve dingen zeggen voor al wie nog wacht. Het is de moeite!

  13. Mailbox is echt een super app vind ik! Het eerste wat ik dacht toen ik het las: als de app maar niet verdwijnt. Gelukkig geven ze aan dat dit niet gaat gebeuren. Want er zit zo veel potentie in! Ik hoop dat er snel IMAP support toegevoegd wordt.

  14. Kreeg ergens in de afgelopen dagen onverwachts bericht dat ik aan de beurt was. Vorige week waren er nog ruim 450.000 man voor me (de lange wachtperiode heeft mijn enthousiasme, wat er een beetje was dankzij jullie gehype, doen sterven).

    Heb niet eens ingelogd… Denk eerlijk gezegd dat ik het ook maar gewoon ga verwijderen, deze Dropbox-overname doet mij ook niet veel goeds denken t.o.v. Mailbox 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.