Dropbox-logo

Reacties voor: Apple Silicon-versie van Dropbox voor de Mac vanaf nu als beta beschikbaar

Apple's M1-chips hebben zich inmiddels wel bewezen en er is geen weg meer terug. Na het eerdere tumult laat het bedrijf weten te begonnen zijn met het testen van de Apple Silicon-versie van Dropbox. De beta van de Apple Silicon-versie van Dropbox is inmiddels te downloaden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Ja, balen. Merk dat meer applicaties nog niet op native Silicon draaien en inderdaad behoorlijk energie vreten. Nu met de komst van M1 Pro en M1 Max zullen er meer en meer gebruikers zijn die hierover in de nabije toekomst gaan klagen. Wellicht dat ontwikkelaars dan overstag gaan?

  2. Dropbox is al een paar jaar van mijn Mac af. Ik gebruik iCloud Drive en zakelijk MS Onedrive en Sharepoint. Er zijn genoeg alternatieven, dus laat lekker zitten.

  3. Of je gebruikt gewoon één van geweldige andere Dropbox clients. Zoals https://maestral.app/ gebruikt veel minder resources dan Dropbox hun eigen.

  4. Hoezo zullen de M chips geen blijvertje wezen?

  5. Dag Dropbox 🤗

  6. Logisch dat de vraag relatief klein is. Er zijn procentueel nog relatief weinig Macs met Apple Silicon in gebruik. Een Mac is ook een product dat je niet elke 2 jaar vervangt zoals bijvoorbeeld een iPhone. Ik heb zojuist m’n bestanden verhuisd en iCloud Drive en m’n betaalde Dropbox account opgezegd. Als je zo met je klanten omgaat krijg je geen stuiver van mij.

  7. (Red.) Aangevuld met nieuwe informatie over mogelijke technische problemen die hierbij meespelen. Verder aangevuld met reactie van Dropbox CEO Drew Houston.

  8. (Red.) Artikel bijgewerkt over start van testen van Apple Silicon-versie.

  9. (Red.) Artikel bijgewerkt na uitrol van de beta van de Apple Silicon-versie.

  10. Te laat! Ik ben net overgestapt naar OneDrive van Microsoft. Dan heb ik ook versiebeheer op mijn documenten.

  11. (Red.) De officiële release is er.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.