Reacties voor: Dropbox met betere navigatie en Drag & Drop op de iPad

Dropbox op de iPad is een stukje beter geworden. Na maanden ondersteunt Dropbox eindelijk Drag & Drop op de iPad, maar ook de navigatie is verbeterd. Langere bestandsnamen zijn nu gewoon zichtbaar, zodat je weet dat je het goede bestand voor je hebt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Ik begrijp dropbox nog steeds niet echt. Iemand heeft het op z’n computer geplaatst en zegt dat het op zijn pc staat en dat dropbox een copy er van maakt. Maar ik dacht altijd dat de dropbox link direct de ruimte is op dropbox en niets op je computer staat.

    Kan iemand mij helpen me dit te verduidelijken?

  2. Gebruik zelf stack en bevalt me prima. 1000 gb gratis en nooit problemen.

  3. @Marc: Ik gebruik dropbox voor mijn opleiding. Op mijn Mac Mini staat de dropbox folder. Die neemt ruimte in op mijn SSD.
    Op mijn laptop kan ik er voor kiezen om het dropbox programma te installeren(kost ruimte op je laptop) of via internet op mijn dropbox kijken(kost geen ruimte).

    Je kan er voor kiezen om alle mappen van dropbox te synchroniseren(dan zet je alles van deopbox op je laptop), maar je kan ook bepaalde mappen kiezen.

    Op mijn iPad open ik bestanden uit dropbox in Word, als ik dan het bestand opsla, dan wordt het direct gesynchroniseerd met dropbox en heb je altijd de meest recente versie bij je.

    Wanneer ik de Mac weer aan zet, dan word de dropbox weer bij gewerkt.

    Ik vind het erg handig.

    (Tevens kan je met dropbox alle fotos van je iPhone automatisch naar de cloud opslaan). Maar ik gebruik dat niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.