Reacties voor: Dropbox 3.0: iOS 7-design, AirDrop en snelheidsverbeteringen

Dropbox is geschikt gemaakt voor iOS 7 voor iPhone en iPad. De app is een stuk sneller, witter en beter met delen en opslaan van bestanden.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Wat een onzin vi d ik dit persoonlijk, minimum iOS 7.
    Waarom een toch noch flinke doelgroep uitsluiten die, zoals ik iOS 7 te lelijk vind om iedere dag tegenaan te kijken en daarom nog iOS 6 heeft? Geen iOS 7 hier voor er een jailbreak is zodat het spuuglelijke uiterlijk kan aangepast worden.

  2. Wat ik niet snap is dat de grootste verandering in iOS7 de kleuren zijn, maar dat je dat bij updates in apps niet terugziet. WIT? Kom op zeg…

  3. Ik zag de nieuwe update van Dropbox vannacht al verschijnen. Ziet er echt gelikt uit en is inderdaad een stuk sneller nu. Top-app!

  4. @ronald: Dan kan je toch gewoon de oude gebruiken :’) Moet je maar niet te eigenwijs zijn om iOS 7 te installeren.

    Moet wel zeggen app is echt chille verbetering ;D

  5. Origineel geplaatst door ronald
    Wat een onzin vi d ik dit persoonlijk, minimum iOS 7. Waarom een toch noch flinke doelgroep uitsluiten die, zoals ik iOS 7 te lelijk vind om iedere dag tegenaan te kijken en daarom nog iOS 6 heeft? Geen iOS 7 hier voor er een jailbreak is zodat het spuuglelijke uiterlijk kan aangepast worden.

    Omdat conservatieve zeikerds zoals jou, een doodverklaring zijn aan elke vorm van vooruitgang.

  6. @ronald: veel ‘bouwwerk’ in software staat of valt bij het besturingssysteem waar het op draait.
    Als Dropbox besluit om ook nog een iOS6 te ondersteunen, zullen ze waarschijnlijk 2x moeten schrijven EN dan ook nog moeten onderkennen dat bepaalde functies niet of niet goed kunnen werken in iOS6 -> want iOS7 is natuurlijk niet alleen ‘een lelijk uiterlijk’ – maar geeft ook extra mogelijkheden aan ontwerpers.

    Daarbij; als ik kijk naar de nieuwe Dropbox – zul je die ook te lelijk vinden voor je iOS6 telefoon. Dus – die zul je ook niet eens willen hebben! 😉

  7. iOS 7 is prachtig!

  8. Die auto-upload functie is mooi, maar het is pas bruikbaar als de geuploadde files ook daadwerkelijk van je filmrol worden verwijderd. At least… geef mij die optie!

  9. Origineel geplaatst door ronald
    Wat een onzin vi d ik dit persoonlijk, minimum iOS 7.

    In iOS 7 ondersteund DropBox “background sync”. Sommige betere apps zoals Day One maken daar al gebruik van. Bijvoorbeeld: op een Mac (of een ander iDevice) een nieuwe entry aanmaken in DayOne. Binnen seconden staat die entry ook in Day One op de andere iOS 7 iDevices .

    Die functie is in iOS 6 niet beschikbaar.

  10. Grote verandering, nou moet ik de app verplaatsen van het mapje “blauw” naar het mapje “wit”!

  11. Ziet er strak uit nu.

    Alleen jammer dat ze die blauwe balk bovenin die ze hadden nu wel wit hebben gemaakt. Maar voor de rest super.

  12. Hm nee ik vind dit zeker geen verbetering, dit is gewoon wit met wit en wit. Iets van scheidingen zijn toch wel fijn, het was een erg mooie app had slechts kleine aanpassingen nodig!

  13. @Timosha: Jij hebt tenminste een goed punt waardoor ik meer begrijp van de “alleen iOS 7” keuze.
    Dank u hiervoor.
    Beter dan die zielige flame van AlexT.

  14. Ik heb dropbox op mijn iPad geïnstalleerd, maar heb hem in het Chinees!!!!! Hoe zet ik deze om naar het Nederlands? Iemand een idee?

  15. Zal waarschijnlijk nooit gebeuren, maar ik zou graag een update zien met een feature waarmee het mogelijk is om zónder omslachtige handeling (eerst foto opslaan naar filmrol) direct foto’s op te slaan in iCloud.

  16. Ik vind de nieuwe look van dropbox niet mooi en ook niet praktisch. Veel te wit en de icoontjes van de opgeslagen documenten zijn onduidelijk. Voorheen kon ik goed zien wat een pdf, excelsheet of worddocument was. Dat is nu nauwelijks te zien. Dat nieuwe iOS7 is een aanfluiting! Het spijt me!

  17. Nice! En idd iOS7 is mooi! 😉

    Nu whatsapp nog en ik ben blij 🙂

  18. Beste … Ik heb een probleem met Dropbox omdat hij de foto niet laad. Dus een bepaalde folder waar foto’s in staan worden niet geladen, dus kan ik ook niet laten zien. Ook niet op mijn IPAD, dus waar kan dit in zitten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.