Reacties voor: DriveSavers heeft oplossing om iPhone-pincode te omzeilen

Data recovery-bedrijf DriveSavers zegt een oplossing te hebben gevonden waarmee consumenten de pincode van een vergrendelde iPhone kunnen omzeilen. Het is de eerste oplossing die op het algemene publiek is gericht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Een overledene heeft toch nog steeds recht op privacy? Ik denk dat je er in je leven expliciet toestemming voor moet geven.

  2. Origineel geplaatst door Flieps
    Een overledene heeft toch nog steeds recht op privacy? Ik denk dat je er in je leven expliciet toestemming voor moet geven.

    Helaas, bij wet (AVG/GDPR) is vastgelegd dat alleen levende personen recht hebben op privacy ;). Wel zijn er natuurlijk fatsoensnormen.

  3. Lol ben je dood, komt iedereen te weten dat je keihard overspel heb gepleegd…

  4. Er wordt vermeld dat ze dit produkt niet aan overheidsinstellingen gaat worden verkocht. Komt bij mij dubieus over. Ik kan me niet voorstellen dat er zo’n particuliere markt voor dit is, dat het uit kan. Zal denk ik wel aan overheid verkocht worden in verloop van tijd. Dat zijn de enigen met het budget en motivatie om de phone te unlocken. Is het niet zo dat wanneer je je iphone code vergeten bent, dat je dan je telefoon opnieuw kunt installeren middels je icloud wachtwoord en passwoord?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.