Reacties voor: Drietal draadloze patenten van Apple gepubliceerd

Apple heeft een drietal patenten laten publiceren via het Amerikaanse patentbureau. Die beschrijven onder andere een methode om te waarschuwen als je buiten bereik van een draadloos netwerk geraakt.

Reacties: 3 reacties

  1. ik heb zon idee dat er hele gave dingen gaan komen. Dat wat nu al duidelijk is door zoekwerk en lekwerk zal Apple niet meer groot gaan bespreken, dat is immers geen nieuws meer.

    Of juist wel en dan gaat de WWDC tegen vallen

  2. Hmm, die bluetooth locatie systeem werkt dat ook voor minder dan 2-3meter afstand? Bij de meeste huidige oplossingen is dat de fault tolerance. Natuurlijk als je betere bluetooth chips hebt, of de mogelijkheid om zelf de signaal sterkte te bepalen is dit nog wel mogelijk. Maar dan kan je niet met std. bluetooth op de markt. Interessant… maar er wordt hier al jaren aangewerkt 😉

  3. Tsja, ze patenteren het allemaal wel… maar nu maar hopen dat ze het ook gaan gebruiken hè… Oja, via FM muziek uitzenden zou best ideaal zijn voor in de auto bijv. waar ik nog zo’n oud ding in heb zitten. (Zou trouwens fijn zijn om dan ook radio te kunnen luisteren 😉 )

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.