Reacties voor: Drie video’s over iPhone 4S, Siri en iCloud

Apple heeft in drie video's de nieuwe iPhone 4S, Siri en iCloud nader toegelicht. Ze tonen de verbeteringen en de mogelijkheden van de aankondigingen van 4 oktober.
Lees het complete artikel → Drie video’s over iPhone 4S, Siri en iCloud
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 25 reacties

  1. Siri is wel geniaal als het zo goed werkt. Nu hopen dat het ook met een jailbreak op de iPhone 4 geactiveerd kan worden. En dat het natuurlijk snel in het Nederlands beschikbaar komt

  2. De meesten mensen zijn teleurgesteld door de iPhone 4S. Maar je moet maar zo denken, het verschil tussen de iPhone 4 en de 4S is groter dan tussen de iPhone 3G en 3Gs!

  3. Nooit meer te typen :D:D

  4. Hoewel het design hetzelfde is, weten ze het wel te verkopen met bovenstaande filmpjes. Onder de indruk

  5. Hoewel ik een echte fanboy ben en zeker voor de iphone 4s zal gaan vrees ik dat Apple een flink stuk van zijn markt gaat verliezen. De aankomende weken wordt de nexus prime aangekondigd met een groot display en hoge retina achtige resolutie.

    Apple loopt straks een inch achter qua scherm grote en de nieuwe quad processoren zullen de A5 op alle fronten inhalen. IOS5 is goed, zeker met Siri, maar Android 4 is inmiddels ook een volwassen platform aan het worden.
    Ik ben zeer benieuwd hoe deze strijd gaat uitpakken. Ik hoop positief voor Apple maar vrees anders.

  6. Hoe zit dat met icloud en mijn films
    Of filmpjes gemaakt met mijn iPhone

  7. Ik vraag me af waarom apple zo stuk vasthoud aan dat design. Die 2 dikke zwarte balken boven en onder zitten er al sinds de orginele iPhone. Natuurlijk is dit een prima telefoon maar het oog wil ook wat toch? Als je nou kijkt naar die HTC toestellen kijkt. Ik ben zelf geen fan van dit merk maar de grote schermen met het dunne randje er omheen zijn wel erg mooi. De aandelen van Apple zijn weer gezakt. Ik vraag me af hoe het er over een jaar uitziet. Ik denk dat google heel wat terrein heeft gewonnen tegen die tijd. Ik heb sinds de release van de 3g een iphone maar stap misschien volgend jaar wel over naar een Nexus, die lijken me ook wel erg strak.

  8. Nu vraag ik me toch even af, is Siri ook voor iphone 4 of alleen voor de iphone 4s ?

  9. @Mikey: Enkel 4S ( wat grote B*S* is aangezien dit pure software is…)

  10. @DLO: Net alsof we al quadcores nodig hebben in een telefoon. Common het is nog geen pc

  11. Er zit n nogal vreemde fout in het filmpje over icloud, namelijk als die man een foto maakt van die gele springende jongetjes, verschijnt er op het moment dat hij de foto maakt, VLAK voor de lens-dicht animatie verschijnt, heel groot n gezicht op z’n scherm, de animatie erna, hoe de foto in het album gezogen wordt klopt weer wel. Heb er een screenshot van, iemand een mogelijke verklaring ?

    Edit: Bij nader inzien lijkt het alsof de lens- dicht animatie vervangen is door de foto van een heel dichtbij zijnd hoofd…

  12. Uhm Bart, volgens mij is dat de reflectie van het LCD-schermpje. Je ziet dus het gezicht van de vrouw omdat het spiegelt.

  13. hopelijk komt Siri gelijk met IOS 5 voor de iphone 4

  14. @Bart: Of het is gewoon de reflectie van de vrouw haar gezicht?

  15. @pinguin: Niet helemaal waar. Apple kan dingen softwarematig uitschakelen omdat ze het type gewoon kunnen opvragen aan t toestel. ZO was er voor de 3G bijvoorbeeld geen multitasking ondersteuning terwijl dit wel ingebouwd was voor de 3gs en 4. 😉

  16. @sleutie: Dat wil ik juist zeggen. appel gaat softwarematig de 4 blokkeren. wetende dat de originele software van siri dat ze overgekocht hebben draaide op een 3GS.

  17. Wel jammer dat Siri niet in het Nederlands werkt. Dat maakt het redelijk onbruikbaar voor Nederlanders want laten voorlezen en dicteren van tekst e.d. zal dan wel niet werken. Vraag is überhaupt of Siri wel werkt als je je iPhone op de Nederlandse taal hebt ingesteld. Hopelijk is het gekoppeld aan de taal van het op dat moment gebruikte toetsenbord.

    Hoe snel het is zal ook sterk afhangen van je dataverbinding. Het zal minimaal 3G of WIFI vereisen neem ik aan.

  18. @pinguin: ah ok, dan heb ik je verkeerd begrepen. Ik dacht dat je bedoelde te zeggen dat het in de software zit, en dus ook zou moeten werken op een 4. 🙂

  19. In dat filmpje van Siri wordt er een nummer van Ray Charles gebruikt. Erg doordacht van Apple (:

    (Voor degene die het niet weten: Ray was blind)

  20. tegen de tijd dat siri nederlands is zijn we een jaar verder dus ik wacht wel op de volgende iphone dan loopt mijn abbo van mijn iphone 4 ook af

  21. @Sem: Ja en die blindegeleidehond is ook een subtiele hint 😉

  22. Heb een iPhone 3GS maar heb geen iPad, Apple pc en ook geen iPod. Dus heb ik dan nog wat aan de iCloud?

  23. Origineel geplaatst door Yanus
    De meesten mensen zijn teleurgesteld door de iPhone 4S. Maar je moet maar zo denken, het verschil tussen de iPhone 4 en de 4S is groter dan tussen de iPhone 3G en 3Gs!

    Die gene die hard roepen ik koop wel ‘n BB of Andr. Phone denken effe niet aan al hun app’s die je dan dubbel moet aanschaffen, als je ze al kunt kopen voor een ander platform. Ik zeg maar zo: als je veel euries hebt stook ze dan maar op of stuur ze naar Athene, of koop een BB. Resultaat het kost je meer maar het levert je niets extra’s.

  24. Tja en dan geen siri voor de “oude” Iphone 4 …. ok valt mee te leven ivm CPU en dergelijke …

    Hoe verklaren ze dan dat het er niet voor de Ipad 2 is ? Processor is toch echt hetzelfde …..

  25. ik kon het niet laten maar ik heb m alvast in pre-order gezet. ik ben ontzettend benieuwd hoe dat siri werkt.
    maar ook de extra snelheid kan geen kwaad 😉

    wat ik me wel afvraag zijn twee dingen, het eerste is, wat is de extra sleuf boven de speaker en het tweede, is het nou alleen op de witte of lijkt dat alleen zo?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.