Reacties voor: Drie nieuwe mockups van volgende generatie iPhone

Nu er onderdelen van de nieuwe iPhone lijken te zijn uitgelekt is het tijd om weer Photoshop ter hand te nemen om eens wat mockups te make. We stellen er drie voor.
Lees het complete artikel โ†’ Drie nieuwe mockups van volgende generatie iPhone

Reacties: 35 reacties

  1. Die eerste en de laatste zijn nogal lelijk. De vorm klopt niet helemaal in mijn ogen. Te rond en te breed lijkt wel.

    De tweede vind ik overigens wel wat hebben.

  2. zolang ik maar enkel Bodyguardz dien te gebruiken voor het scherm ben ik tevreden, chroom straalde wel meer luxe uit, maar qua levensduur is dit een betere overweging.

  3. Lol @ nr. 3

    Nr. 2 vind ik vrij plausibel

  4. @Freek: Nummer 3 zou Apple toch nooit uitbrengen? Dat ziet er eerder uit als een toestel voor in de bouw.

  5. stuk voor stuk oerlelijk. die middelste is het minst erg, maar die lijkt dan ook het meest op de huidige iPhone. zo’n cameraatje van voren gaan ze echt wel verbergen hoor. ik hoop niet dat een van deze het wordt. ๐Ÿ™

  6. 1stevink nog wel vet
    2de is gewoon foto van iphone waar iemadn een camera heeft in gephotoshopt
    3de lijkt op zoon HTC touch dacht ik…

    alsk zou moeten kiezen…nummer 1

  7. @Gonny van der Zwaag:

    Daar dacht ik ook aan ja. Het ziet er uit alsof er een lelijke protector omheen zit.

    Bij nummer 2 zie ik weinig verschil. Nummer 1 lijkt me het meest realistisch afgaande op de plaatjes van eerder vandaag.

  8. de laatste 2 worden het niet, kijk naar de icoontjes, de iconen van ‘aandelen’ en ‘sms’ kloppen niet..

  9. No offence, maar iedereen kan een camera op de voorkant plakken…

    Hebben mensen geen geduld of zo? Ik wacht het gewoon rustig af. Mocht er een nieuwe komen, dan ga ik die als een gek halen! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜›

  10. Origineel geplaatst door mrmister
    de laatste 2 worden het niet, kijk naar de icoontjes, de iconen van โ€˜aandelenโ€™ en โ€™smsโ€™ kloppen niet..

    Dat is wel het slechtste waar je op kan letten :s
    Het gaat om de vormgeving van de phone, niet van de software. En bij mij ziet het aandelen icoontje er ook zo uit. SMS heb ik niet (ipod)

    Die laatste: HAHAh
    De 2e is niet veel veranderd, lijkt me niet dat Apple het zo zou doen.
    De 1e vind ik wel mooi en de echte zou er best wel veel op kunnen lijken ๐Ÿ™‚

  11. Ik zou het echt zonde vinden als de zilvere rand weg zou gaan. Dit straalt echt iets moois uit. Daar valt de iPhone mooi aan op. Ik hoop niet dat ze dat weghalen

  12. Allemaal FAKE

    2 zou best kunnen al zie ik daar ook onzuiverheden in de beeld bewerking

    1 en 3 zijn overduidelijk fotoshop
    1 heeft de speaker op een hele rare plek zo ver boven het scherm.

    2 lijkt het echtste vanwege de 3.0 software op het scherm en de plek van de front camera. en de minimale verrandering van het uiterlijk. Dat is een trend die apple vaker heeft. Het nieuwe product lijkt vaak op de oude maar heeft net genoeg verschil om ze uit elkaar te houden

    3 is gewoon nep. De achterkant heeft de maker gespiegeld en daar het scherm en de home knop op geplakt. je ziet nog precies waar de lens van de camera heeft gezeten. En los daarvan het is een rare vorm die niks weg heeft van de voorgaande modellen.

  13. Nummer 1: JEEJ:D Mooi!
    Nummer 2: Nee, niet hetzelfde design!
    Nummer 3: xD

  14. Lezen mensen het bericht niet en kijken we alleen nog maar plaatjes. Er staat duidelijk in geschreven dat het allemaal impressies zijn, hoe de iphone er uit zou kunnen zien.

  15. @4saus:

    In de tekst staat zelf dat het allemaal fotoshop is. Dit zijn geen echte foto’s van apple zelf.

    3 ziet er stevig uit, doe mij die maar!

  16. Origineel geplaatst door 4saus
    Allemaal FAKE2 zou best kunnen al zie ik daar ook onzuiverheden in de beeld bewerking1 en 3 zijn overduidelijk fotoshop
    1 heeft de speaker op een hele rare plek zo ver boven het scherm.2 lijkt het echtste vanwege de 3.0 software op het scherm en de plek van de front camera. en de minimale verrandering van het uiterlijk. Dat is een trend die apple vaker heeft. Het nieuwe product lijkt vaak op de oude maar heeft net genoeg verschil om ze uit elkaar te houden3 is gewoon nep. De achterkant heeft de maker gespiegeld en daar het scherm en de home knop op geplakt. je ziet nog precies waar de lens van de camera heeft gezeten. En los daarvan het is een rare vorm die niks weg heeft van de voorgaande modellen.

    Ze zijn allemaal fake hoor. Het zijn namelijk concepten.

    Overigens doet nummer 1 me denken aan een HTC Touch HD ๐Ÿ˜

  17. @JWVD:
    My bad ๐Ÿ˜€

    Dan is 2 het geloofwaardigst;)

  18. @ 4saus
    volgens mij begrijp je het verkeerd; er is niemand die beweerd dat dit niet gephotoshopt is

  19. hmm ik hoop echt op een front camera met iChat functie!!!!

  20. Worden het alle 3 niet, de laatste doet me denken aan de onverwoestbare nokia telefoon die veel bouwvakkers hadden ๐Ÿ˜›

  21. de speaker op zo een hoge plaatst vind ik zo gek nog niet, Het zou eventueel mogelijk kunnen zijn dat apple het scherm nog groter wil maken. Althans, dat is mijn idee.

    Ik ga voor de eerste.

  22. die mensen moeten nu toch wel begrijpen dat er in OS 3 een extra icoon is namelijk de geluidsrecorder.

  23. @joris, niet echt waar het om gaat hier…

  24. Ik wil niet echt moeilijk doen, maar bij foto 1 zit voor, denk ik, veel mensen de speaker voor het oor veel te hoog! Dan voel je de hele tijd de rand tegen je oorschelp aandrukken. Lijkt me niet echt fijn.

  25. Wie verbouwd de iMac een keer in fotoshop en vervangt het appeltje onder het scherm door een homeknop. DAT is hoe ik wil dat ie eruit ziet.

    Dus een alluminium rand rondom. Om de homeknop heen ook alluminium en rondom de speaker zwart zoals nu ook al zeg maar. En dan de achterkant mat zwart ๐Ÿ™‚ .

    De mensen die een iMac hebben en er naar kijken zullen nu wel ongeveer begrijpen wat ik bedoel. De mensen zonder iMac moeten maar even een fototje zoeken en het zich inbeelden ๐Ÿ™‚ .

  26. Ik vind het 3e plaatje trouwens nog niet zo echt lelijk hoor ๐Ÿ™‚ .

    En ik hoop dat plaatje 2 gelijk heeft wat dat HD betreft ๐Ÿ™‚ . Een goede High Definition camera zou wel tof zijn, en dan idd met 32GB opslag ruimte.

  27. Origineel geplaatst door pascal
    2de is gewoon foto van iphone waar iemadn een camera heeft in gephotoshoped

    +iMario:

    Jij snapt waarschijnlijk niks van photoshop. Die ‘gewone’ foto van de iPhone is namelijk nergens zo te vinden. Op dit scherm zie je namelijk dat 3.0 is geinstalleerd en dat is nergens anders zo te vinden. Ten tweede heb ik de rand iets donkerder gemaakt. Niet te veel, want dat was voor mij gevoel te donker.

    Ook de rest heeft me wat tijd gekost, zoals het 32GB plaatje met zijn spiegelbeeld wat ook nergens zo te vinden is. Of de tekst die ik met de hand heb bewerkt, om zo een tekst, zoals op de Apple site, te verkrijgen.

    Ga jij het eens maken zoals ik het nu heb. Kijken wat je dan zegt.

    Alle anderen, bedankt voor de leuke discussies en reacties over deze iPhone concepten. Ook Gonnie bedankt voor het plaatse van mijn concept. Ik heb het met veel plezier gemaakt.

  28. #3 is de mooiste.

  29. @Joris:

    Ik weet het, maar er waren twee redenen waarom ik dat niet heb gedaan. Ten eerste dacht ik te hebben gezien dat net zoals de contacten app, de voice app op de tweede pagina word geplaatst. Ten tweede kon ik nergens een mooie afbeelding in hoge kwaliteit vinden van deze app. Hopelijk snap je nu waarom. ๐Ÿ™‚

  30. Origineel geplaatst door Tako
    @Joris:Ik weet het, maar er waren twee redenen waarom ik dat niet heb gedaan. Ten eerste dacht ik te hebben gezien dat net zoals de contacten app, de voice app op de tweede pagina word geplaatst. Ten tweede kon
    ik nergens een mooie afbeelding in hoge kwaliteit vinden van deze app. Hopelijk snap je nu waarom.

    Ja als je geen goede foto kan vinden wordt het lastig. Bij komt de voice app wel op mijn eerste scherm.

  31. @Tako

    Niemand levert commentaar op je photoshop skills, het gaat erom dat de iPhone er 99,9% hetzelfde uitziet als wat er nu te koop is en dat is niet echt een vernieuwend concept te noemen.

  32. @asdf: de voorkant van de 1gen en de 3g lijken nog veel meer op elkaar, en de 3G was echt wel een vernieuwend concept.
    als ik er รฉรฉn moet kiezen is dat zonder twijfel NATUURLIJK die tweede. Mensen die de andere telefoons mooi vinden of denken dat dat hem wordt hebben absoluut geen smaak wat design betreft, met de derde veeg ik nog liever me reet mee af dan dat ik daarmee ga bellen. Jullie kennen Apple gewoon niet goed genoeg, onvoorstelbaar dat je die mooi kunt vinden…

  33. Ik gok dat er qua uiterlijk niks tot zeer weinig veranderen en zijn het voornamelijk de specs waar de grote veranderingen in gaan zitten. Dus de 2e zal denk ik het meest in de buurt komen. Tevens vond ik de iMac a like iPhone mockup erg mooi.

  34. Oh en alle posters die hier blaten dat het FAKE is en fotosjop werk is, zouden misschien de definitie van ‘mochup‘ eens moeten opzoeken.

  35. @Barabaz:

    Jah de voorkant is bijna identiek, maar de achterkant is juist waar we nieuw design kregen te zien.
    Maw het 2e plaatje laat geen nieuw concept zien, enkel een voorkant met een geshopte isight.
    Niet interessant verder dat er wat tekst bij staat, daarbij is de slogan niet des Apples, maar dat weet jij ook, want je kent Apple heel goed:)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.