Reacties voor: Drie jailbreaks getoond van iPad 3e generatie op iOS 5.1 (jailbreak)

Drie verschillende hackers hebben inmiddels een jailbreak getoond van de 3e generatie iPad op iOS 5.1. De jailbreaks kunnen waarschijnlijk ook geschikt gemaakt worden voor een untethered jailbreak op de originele iPad en iPad 2.
Paul Pols -

Reacties: 2 reacties

  1. nou zou leuk zijn als de jailbreak ook voor de ipad2 en iphone 4s zou zijn en publiek gemaakt word.
    maar respect voor de techneuten die dit kunnen hoor

    peter

  2. Ik heb inmiddels mijn ipad 1 met Ios 5.1 gejailbreakt en alles werkt nog steeds prima maar ik kon me van vroeger herinneren dat ik ook een app had waar ik mee op een plek kwam om allemaal apps te downloaden. iemand enig idee waar ik die app kan vinden?

    thanks

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.

Reacties voor: Drie jailbreaks getoond van iPad 3e generatie op iOS 5.1 (jailbreak)

Drie verschillende hackers hebben inmiddels een jailbreak getoond van de 3e generatie iPad op iOS 5.1. De jailbreaks kunnen waarschijnlijk ook geschikt gemaakt worden voor allere andere iDevices die iOS 5.1 ondersteunen.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. hopen dat hij snel komt dan heb ik misschien wat aan de patch voor de batterij, dan hoop ik dat ik niet meer twee maal daags moet opladen

  2. Waarom zet hij zijn hand in de linkeronderhoek als cydia start? Het enige wat ik zie is dat er een lange zin letters en cijfers staan in cydia (4s).

  3. @an1lo: daar staat een getal waarmee je te identificeren bent (in ieder geval voor Apple).

  4. Erg fijn!! Wederom alle lof voor die gasten.
    Op een iPad boeit me niet zo, draai nu ook 5.1 en dat voldoet eigenlijk prima, mis daar de JB niet zo.
    Op de iPhone kan ik echter niet meer zonder een JB. (Lockinfo, Applocker, Deck, Iconrename, SBSettings, eva) en ook op mijn ATV2 (en de bestelde ATV3) is een JB in mijn ogen onmisbaar aangezien ik vanaf een NAS/Plex server wil kunnen afspelen.
    Hopelijk werken ze net als de laatste keer samen, en brengen ze niet alle exploits in 1 keer onder de aandacht, zodat er nog wat “gaatjes” overblijven voor JB van latere iOS versies.

  5. @Paul Pols: Dankjewel. Zal ik later ook wel doen

  6. Ik zie steeds iPad3,1 & iPad3,3 wat betekent dat?

  7. Ik denk nog altijd dat apple express gaten in iOS laat. Zodat ze kunnen overnemen in iOS wat veel gebruikt word in cydia maar dat is mijn idee kan er ook naast zitten natuurlijk.maar vind het gewoon vreemd dat er nu ineens weer makkelijker gaten gevonden worden in 5.1

  8. @gadgetman: Ik hoop dat je daar gelijk in hebt, want dan kunnen de jailbreakhelden lang door gaan met hun werk. Echter denk ik niet dat het helemaal klopt dat ze het expres doen. Over het algemeen is dit gewoon een gevecht tussen ontwikkelaar en hacker, beveiliging wordt slimmer maar de jongens daarentegen ook! Waar ik zelf bang voor ben is dat het op een dag niet meer mogelijk wordt.

  9. @Rayn: iPad3,1 = ipad 3e generatie met alleen Wifi, iPad3,3 = iPad 3e generatie met GSM internet voor 3g/4g

  10. @Jefferson: Dat zeggen we al sinds de mensheid bestaat. Praktijk is precies andersom! Beveiliging loopt altijd achter de hackers aan want waarom moet je iets beveiligen als het volgens jou niet meer nodig is? Een lek dichten en de hierop logische fouten worden dan pas gedicht. De mens us creatief en er is altijd andere manier van denken 😉

  11. Waarom zet hij zijn hand in de linkeronderhoek als cydia start? Het enige wat ik zie is dat er een lange zin letters en cijfers staan in cydia (4s).

  12. @iPhone: daar staat een heel lang getal waarmee je te identificeren bent (voor Apple). (zie de reactie van @Paul Pols)

  13. @redactie
    Waarom ontbreekt de iPhone 4S in dit rijtje?:
    “De verschillende jailbreaks zullen gezien hun aard waarschijnlijk ook geschikt kunnen worden gemaakt voor de iPhone 3GS, iPhone 4, 3e en 4e generatie iPod touch, iPad en iPad 2 en vermoedelijk de 2e en 3e generatie Apple TV”

  14. Origineel geplaatst door youp.c
    …Waarom ontbreekt de iPhone 4S in dit rijtje?…

    Zeer waarschijnlijk omdat dat deze jailbreak methode voor de iPhone 4S niet van toepassing is, verschil in boot-rom bijv. En omdat de huidige methode voor de 4S jailbreak voor nu, vooralsnog afdoende is, zo naar mij dunkt.

  15. @Dave Wouters:

    ik lees overal dat er nog geen jailbreak is voor de 4s, en nu zeg jij dat die afdoende is of heb ik het nu verkeerd begrepen is er wel al een voor de 4s ??????

  16. @Henk: Er is voor iOS 5.0.1 (iPhone 4S) een untethered Jailbreak die goed werkt. (die heb ik namelijk al paar maanden draaien)
    Op iOS 5.1 kan het volgens mij niet, of enkel tethered.

  17. Mensen ndenk een beetje logies na dan kan iedereen de nieuwe ipad 3 jailbreaken ik heb al mijn idevices nog zelf gejailbreakt gewoon ff rond googlen en dan red je het helemaal zelf wel

  18. @Joost: Ik jailbreak mijn idevices ook altijd zelf, maar ik heb nog niets gelezen over de ipad 3? Ik kan het nu ook nog niet testen want ik heb hem pas over een paar dagen (Ik won een ipad 3 met een wedstrijd)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.