Reacties voor: Gerucht: ‘Draadloze AirPods-oplaadcase verschijnt binnenkort, maar met huidige AirPods’

Dacht je binnenkort de nieuwe AirPods in huis te halen? Volgens een geruchtenlekker duurt het nog wel even voordat de AirPods 2 in de winkels liggen. De draadloze oplaadcase verschijnt wel binnenkort, maar nog met de huidige AirPods.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Voor alleen de case ga ik het niet doen. Ben je straks weer 250 euro kwijt voor alleen de case en airpower 👎

  2. Dat zou weinig zin hebben, waarom zou Apple dat doen. De meerwaarde van alleen een draadloos oplaadbare case voor dezelfde AirPods is klein. Hooguit interessant voor mensen die nog geen AirPods hebben.

  3. Ben benieuwd wat de (eigenlijk gewoon te late) case moet kosten. Voor 10 euro haal ik hem wel, maar Apple kennende zal je wel dieper in de buidel moeten tasten.

  4. Pfff die AirPods duren wel heel lang… wil ze zo graag..

  5. Dat verklaart waarom de AirPods bijna overal uitverkocht zijn. Ik heb ze bij Apple zelf besteld, maar die worden pas 21 februari geleverd. Wie weet…

  6. Maar waarom denken ze pas dat in september de nieuwe AirPods komen terwijl in de nieuwe komende iOS de functie van he Siri al in zit? Wat denken jullie ICulture?

  7. Bij Airpods vind ik draadloos opladen een beetje onzin omdat je deze maar 1 of 2 keer per week aan de kabel hoeft te leggen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.