Reacties voor: Interne onderdelen voor draadloos opladen iPhone 8 en iPhone 7s mogelijk gelekt

In twee nieuwe foto's zijn de mogelijke onderdelen van draadloos opladen voor de iPhone 8 en iPhone 7s te zien. Deze onderdelen lijken inductief opladen te bevestigen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Ik zie niet enorm veel toegevoegde waarde van “draadloos” opladen omdat je de telefoon niet kan optillen als je even iets wilt bekijken zonder het opladen te onderbreken. Ook gaat er veel energie verloren met “draadloos” opladen. En je hebt nog altijd een draad naar het oplaad station lopen. Dus heel erg draadloos is het niet.

  3. Mee eens Sander! Maar ze moeten nu eenmaal wat ‘nieuws’ presenteren dus deze kwats zal er dan als nwe gimmick op komen.
    Anders komen er weer geluiden als Apple is niet vernieuwend.

  4. Ik zie het juist als een groot voordeel. Inbouwen in je nachtkastje (frezen) en je hoeft hem er maar op te leggen. Dit heb ik nu ook met mijn Apple Watch. En als hij sterk genoeg “zend” zou het ook door hout heen kunnen. Zie link

  5. Eerst uitproberen.
    Ik zou het niet meer willen missen. Wat een gemak.
    Ja, met een iPhone.

  6. Weet je, je hoeft straks niet draadloos op te laden. Hier op de site geleden dat ze dit pas activeren na de verkoop. Dus dan moet je vast een oplaad basisstation kopen en als je dat nou eens niet doen, kost je ook geen geld, dan doe je er niet aan mee.

    Lijkt me simpel 😉

  7. Ik zou dit wel erg prettig vinden. Op het nachtkastje een oplaadstation en evt op het bureau.

  8. En vervolgens €120,- vragen voor een oplaadstation. Snap niet wat het probleem is om ff een kabel in te steken. Je hoeft er inderdaad geen gebruik van te maken en kun je de iphone gewoon opladen op de oude manier. Nadeel is dat al deze zinloze gimmicks er wel voor zorgen dat de iphone 8 duurder wordt. Zeker als Europeaan zijn veel inovaties geen toegevoegde waarde…. heb al 3 jaar een ingebouwde NFC chip …. en wat kan ik ermee, helemaal niks.

  9. Dit ziet er veel meer “des Apple’s” uit dan dat eerdere bericht. Maar dit IN de telefoon? Mijn gevoel zegt meer dat dit het binnenwerk van een laad-plaat…

    Want waarom zou je een rond onderdeel in een hoekig toestel stoppen? Dan moet je er weer allemaal vreemd gevormde onderdelen omheen stoppen om de ruimte maximaal te benutten…

  10. We missen een paar woorden op het eind: “omdat Apple te gierig is om de draadloze oplader bij de iPhone te leveren”. 🙄

  11. Origineel geplaatst door Macaanzee
    We missen een paar woorden op het eind: “omdat Apple te gierig is om de draadloze oplader bij de iPhone te leveren”. 🙄

    Welke fabrikant levert het dock wel mee met de telefoon dan?

  12. Ik zou er blij mee zijn. Ik heb nu vaak dat mijn kabel niet goed connectie maakt waardoor deze niet oplaadt en ik ‘s ochtends 3% zie staan.
    Gelukkig mag ik daarna een uur in de auto. Kan ie daar opladen.

  13. @Marc – iPhone: Waarschijnlijk even het stof uit de aansluiting halen waardoor ie beter contact maakt.

  14. Origineel geplaatst door Eddy
    @Marc – iPhone: Waarschijnlijk even het stof uit de aansluiting halen waardoor ie beter contact maakt.

    Weet je daar toevallig een handige manier voor, mijn iPhone heeft daar ook last van.

  15. @R. Hellema: heel voorzichtig met een tandenstoker bijvoorbeeld

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.