Reacties voor: Deze Apple-producten willen we ook draadloos opladen

Nu draadloos opladen voor het eerst beschikbaar is op de iPhone, zien wij ook graag andere Apple-producten die we draadloos van de nodige energie willen voorzien. Wij zetten ze op een rij.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Het zou wel handig zijn als de MacBook draadloos kon opladen, het zou een goede vervanging voor MagSafe zijn…

  2. Persoonlijk vind ik een kabeltje inpluggen geen extra werk tegenover je toestel vrij precies op een klein oppervlakje leggen. De kans dat hij niet meer oplaadt omdat hij wat verschoven is, is aardig groot (per definitie groter dan bij een laadkabel). Elke keer als je ‘s nachts je iPhone neemt voor uur/zaklamp of wat dan ook kan je hem niet gewoon blind wegleggen, altijd zorgen dat hij mooi opgelijnd ligt.

    Ik vind het persoonlijk echt niet gemakkelijker, toch niet zolang ik m’n gsm eender waar op mijn bureau/tafel kan leggen en dat hij daar oplaadt.

  3. Ik vind nog steeds (al vaker gezegd) dat ze in de voet van de iMac’s een draadloze lader moeten inbouwen. Zou echt DE ideale plek zijn.

  4. Muismat met draadloos opladen voor de Magic Mouse misschien een idee?

  5. Inductieladen het is namelijk niet draadloos.

    Maar hoop dat de eerste Apple Watch QI gecertificeerd is, waardoor ik deze op dezelfde lader kan leggen als die van mijn iPhone X.

  6. Waarom kan alleen de Apple watch series 3 draadloos? De 1 en 2 gaan toch nu ook al draadloos?

  7. Origineel geplaatst door B
    Waarom kan alleen de Apple watch series 3 draadloos? De 1 en 2 gaan toch nu ook al draadloos?

    Omdat alleen deze via de QI standaard laat. De andere Apple Watch versies zijn bewust incompatibel gemaakt.

  8. Ja maar, wacht eens even…
    Draadloos opladen was toch iets van de dark side? Draadloos opladen is door de die-hard Apple fans op fora als deze toch al jaren afgedaan als een overbodige en onhandige toevoeging die meer iets is voor al die verdorven Android apparaten?
    En nu wil men ineens nog veel meer draadloos opladen? Hmmm…
    Ik had graag gezien hoe men inmiddels over TouchID op de achterzijde zou praten als Apple dit alsnog bij de X had ingevoerd.
    Wat ik maar wil zeggen: kraak toch niet steeds technieken af die niet door Apple omarmt worden, terwijl je geen ervaring ermee hebt.
    Ik heb bijvoorbeeld geen X dus kan ik niks zeggen over FaceID. Eerst ervaren en dan pas oordelen.
    Fijne avond nog.

  9. @Mike: het is geen draadloos laden

  10. @Michel: LOL, maar daar gaat het nu niet om. 😉

  11. Graag ook een batterij case voor de plus modellen!
    Thanks Apple!

  12. Ik zie er het nut allemaal niet van in…

  13. @Kotter: Maar vele wel! Heb nu al nooit meer een kabeltje nodig voor mijn X. In de auto draadloos opladen, thuis naast bed en bij bank. En met de nieuwe powerbank kan ik hem erop leggen en draadloos laden! Ideaaal

  14. Origineel geplaatst door Mark
    Ik vind nog steeds (al vaker gezegd) dat ze in de voet van de iMac’s een draadloze lader moeten inbouwen. Zou echt DE ideale plek zijn.

    Daar ben ik het volkomen mee eens!! Alleen heb ik daar nu niets meer aan helaas 🙃🙃

  15. Macbook? Om vervolgens hetgeen wat de macbook moet opladen wel aan een stekker te hangen? De logica ontgaat me.

  16. Jaaaa, laat dat please gauw komen voor de Apple Pencil! Of desnoods opladen via de Smart Connector. Want waar Apple zat met deze logica…

    Maar ja, een mens kan dromen, niet waar?

  17. Kan iemand mij vertellen of je de de stekker van zo’n oplader gewoon in het stopcontact kan laten zitten zonder dat het stroom kost zodra de iPhone er niet op ligt? En kun je je iPhone ook met het scherm naar beneden erop leggen om te laden i.p.v. de achterkant? Ik zit er ‘s nachts niet op te wachten dat m’n telefoon oplicht bij een bericht.

  18. Kun je ook bellen en opladen tegelijk of moet je dan op je nachtkastje gaan liggen?

  19. @Ad: Een muismat 😂
    Bestaan die dingen nog?

  20. Een muismat voor de magic mouse klinkt mooi maar gaat niet werken. De plaatsing voor de magnetische spoelen is belangrijk namelijk en als je de muis beweegr laadt ie niet op.

    De pencil en de atv remote is zeker handig lijkt me!

  21. Het wordt pas ECHT mooi als we kunnen opladen via data/WiFi signaal. Dan laadt je iPhone of Watch de hele dag vanzelf op. Dat schijnt mogelijk te zijn! Ik heb een keer een reportage op BNR gehoord over een bedrijf dat dit aan het uittesten was.

  22. @Richard: Probeer maar ‘s met je muis op een glazen tafel op je bureau te werken. Dat ga je zonder muismat oid niet redden!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.