Reacties voor: ‘Draadloze oplader niet standaard meegeleverd bij iPhone 8’

Volgens Apple-analist Ming-Chi Kuo worden alle iPhones in 2017 nog geleverd met standaard oplader. Draadloos opladen met Qi werkt alleen met een los verkrijgbaar accessoire.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. Ik weet nog wel, die goeie oude tijd, dat je bij je iPhone een Charging Dock kreeg :’)

  2. Ach en deze meneer blijkt elk jaar 2 vd 10 punten correct te hebben. Zo kan ik dat ook. Hoe meer je roept hoe sneller je een keer bij de juiste voorspelling zit. We zien het in september, en Apple zal vast wel weer iets moois brengen.

  3. In blijf het veel gedoe vinden met dat draadloos opladen. Sowieso heeft de draadloze oplader zelf een draad. En om de iPhone even aan de kabel te hangen is nu ook niet echt veel werk. Daarbij, tijdens het opladen is de telefoon nu ook nog te makkelijker te gebruiken aan de kabel. Komt ook vaak voor.

  4. Draadloos laden d.m.v. een dock waar een kabel aan zit….

  5. @Michel: Haha jij wilt een stationnetje wat je buiten moet zetten met een zonnepaneel?

  6. bah, wat heeft wireless charging nou voor toegevoegde waarde. Helemaal als apple er 100 euro voor vraagt extra en het precies hetzelfde werkt als bij andere fabrikanten.

  7. Lijkt mij geen gerucht, is typisch in de Apple graai cultuur. Oplader apart voor 99,- euro, lekker scoren.

  8. @Henk: Want bij de Android toestellen die Qi ondersteunen krijg je wel de accessoires erbij? Man man man wat een azijn zeikerds hier.
    We zullen zien wat er allemaal van waar is. Ik ga geen hoop vestigen en wacht mooi af tot september.

  9. Voorspelling #11: op de IDock icm iPhone 8 kan je hologrammen laten afspelen. Hierdoor zie je 3D bewegende beelden boven de iDock zweven 🙂

  10. Origineel geplaatst door Edwin
    @Michel: Haha jij wilt een stationnetje wat je buiten moet zetten met een zonnepaneel?

    Haha echt he. Van waar moet de stroom komen…?

  11. Dat wordt dus flink betalen voor de mensen die te lui zijn hun kabeltje in hun telefoon te stoppen. Overrated gimmick…

  12. Het gaat erom dat als je ergens anders naar toe gaat, je telefoon ook automatisch geladen wordt.
    Zo test Starbucks al tafels in hun barren waar je telefoon automatisch bijlaadt als je hem erop legt.
    Dat is wel handig.

    Het gaat dus niet alleen om je thuissituatie. Ken je die situaties op vliegvelden van toeristen die in een hoekje bij een stopcontact zitten met hun telefoon?

    No more! Drink een kop koffie en je telefoon laadt op.

  13. Origineel geplaatst door Henk
    Lijkt mij geen gerucht, is typisch in de Apple graai cultuur. Oplader apart voor 99,- euro, lekker scoren.

    Apple graai cultuur? Dus jij wilt een high end product maar je wil er niet de prijs voor betalen? Er zijn toch genoeg alternatieven die goedkoper zijn. Waarom koop je die niet? Stap dan over op Huawei. Wordt echt moe van mensen die roepen dat er gegraaid wordt als een bedrijf probeert geld te verdienen. Apple verplicht je niet tot aankoop. Als er een kabel wordt meegeleverd, dan kun jij gewoon je dure iPhone opladen.

  14. Origineel geplaatst door Jovano
    @Henk: Want bij de Android toestellen die Qi ondersteunen krijg je wel de accessoires erbij? Man man man wat een azijn zeikerds hier.

    We zullen zien wat er allemaal van waar is. Ik ga geen hoop vestigen en wacht mooi af tot september.

    Gebruikers hebben t verleden van Apple gezien, daar leer je van.

  15. OK, als miljarden bedrijf zoek je je dus de ribbels naar nieuwe features, en komt dan uit bij een snellaadoplossing om een beetje bij te blijven bij de concurrentie met je topmodel, dat het al zo moeilijk heeft met smallere bezels, TouchID, OLED enz.
    Wat dan vervolgens de nodige miljoenen cq. miljarden extra kost, maar dan heb je ook wat.
    En dan helemaal op het eind van de cyclus komt er ene snuffelaar langs die verzint dat het bijbehorende snelladertje twv. een paar dollars (bij grootschalige inkoop) extra, dan teveel is.
    Wel tampeloerum !
    Kan er dan nooit een moment zijn dat Tim Cook de betrokkenen even uithoort en vervolgens een paar keer flink op zijn bureau slaat om die pennycruncher uit te leggen dat die R&D er wel grotendeels, maar toch niet helemaal voor niets is en er van een marktleider (met nou niet echt een grootse naam qua snoertjes en ladertjes…) misschien toch wel IETS extra’s verwacht wordt ?!

  16. Tja… geruchten en geruchten! Ik zit persoonlijk helemaal niet te wachten op weer een nieuwe iPhone. Zolang mijn iPhone nog snel is komt er (gelukkig) geen nieuwe. Veel geld uitgeven is niet mijn hobby. Zodra de iPhone 8 uit is beginnen de geruchten weer over de 8s enz enz… 💶🤣

    iPhone’s vanaf de 6s kunnen echt nog jaren mee.

    De “ik moet de nieuwste iPhone hebben” hype is nu toch echt wel voorbij.

  17. En apple roept dan dat zij draadloos laden hebben uitgevonden en het publiek klapt massaal de blaren op hun handen. 🙂

  18. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  19. Origineel geplaatst door Henk
    Lijkt mij geen gerucht, is typisch in de Apple graai cultuur. Oplader apart voor 99,- euro, lekker scoren.

    Want bij andere merken krijg je de draadloze lader wel gratis?

    Niet dus! Heb al tijden een tweede telefoon van een ander merk naast m’n iPhone die draadloos kan laden. En óók uitsluitend zonder lader verkocht (werd en) wordt terwijl het allesbehalve een instapmodel was 🤔

    Je kritische houding is regelmatig terecht, maar dit keer sla je de plank toch flink mis…

    Al is het overigens idd geen gerucht maar wel een staaltje non-nieuws, de kans dat Apple ‘m wel kado gaat geven als concurrenten dat niet doen was en is al bij voorbaat nihil. Meer een voorspelling van ’t type “morgen worden middagtemperaturen verwacht tussen 1 uur ’s middags en 6 uur ’s avonds” dus 😁 (© Herman Finkers)
    _

    PS Voor de achterdochtige types die een mol in hun midden wanen: wees gerust, ’t is geen Androïde prul, die 2e telefoon 😉

  20. @Edwin: dan zit er nog een draadje aan.

  21. @Henk: 99 euro zou relatief gezien nog meevallen, ik verwacht helaas eerder 150 tot 200 euro voor dat accessoire, Apple’s prijszetting kennende.

  22. Origineel geplaatst door Gabor
    Ken je die situaties op vliegvelden van toeristen die in een hoekje bij een stopcontact zitten met hun telefoon?

    Nee, nooit gezien. Wel mensen die midden in een wachtruime aan een lange hoge tafel relaxed op een kruk zitten terwijl hun telefoon oplaadt. Beetje de Genius-bar maar dan hoger 🙂

  23. Origineel geplaatst door Michel
    Draadloos laden d.m.v. een dock waar een kabel aan zit….

    Hahahaha geweldig

  24. Stop toch svp met te spreken over draadloos opladen. Ik zie niks draadloos op die foto! Tim Cook zal me zwaar teleurstellen als ie met zoiets voor de dag komt.

  25. Pffff…..Een hoop gepiep weer van onze medelanders! Je hebt een keuze hè. En mileu technish zeer verantwoord om er geen lader bij te doen. Lijkt mij een prachtig toestel met nieuwe updates. Verkoop aantallen zullen weer groot zijn.

  26. Ik snap ook het hele gedoe niet van altijd maar kritiek geven op geruchten, niks staat vast! En als je het niet ziet zitten om middels dat, geruchtmakende, kabeltje je iPhone op te laden, dan ben je geheel vrij om dat niet te doen. Want weet je wat? Je bent vrij om je eigen keuze te maken.

  27. @Flieps: Het gaat erom of de prijzen die Apple voor zijn produkten vraagt gerechtvaardigd en redelijk zijn. Daarover verschillen de meningen dus en dat mag. In vergelijking met andere merken is Apple duur. Maar kennelijk zijn er genoeg mensen die dat niets kan schelen.

  28. @Monique: Dat is helaas niet zo. Je kunt kiezen tussen Apple of Google, iOS of Android. De keuze is zeer beperkt.. Er zijn op dit moment geen serieuze alternatieven. Het wordt wel geprobeerd door startups in Europa, maar door geldgebrek wordt het steeds niks.

  29. Daarom. Bv de SE loopt nog altijd als een zonnetje en krijgt waarschijnlijk nog wel iOS 13. Dat zegt genoeg.@jan:

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.