Reacties voor: Dr. Panda’s Postbode is Apple’s gratis App van de Week

In Dr. Panda's Postbode is het de bedoeling om post te bezorgen bij meer dan tien dierenvrienden. De game kent geen regels, tijdslimieten of punten en is daardoor erg geschikt voor jonge spelers.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Leuk, maar ik stop met aanschaffen van Dr. Panda’s voor de kids. Dit is al de tweede keer in korte tijd dat een Panda app gratis wordt waar ik net voor betaald heb. Ik vraag me af of dit een slimme zet is van de makers, je vaste klanten kunnen dit toch niet waarderen.

  2. Origineel geplaatst door Thomasl
    Leuk, maar ik stop met aanschaffen van Dr. Panda’s voor de kids. Dit is al de tweede keer in korte tijd dat een Panda app gratis wordt waar ik net voor betaald heb. Ik vraag me af of dit een slimme zet is van de makers, je vaste klanten kunnen dit toch niet waarderen.

    Wat is korte tijd? Binnen 14 dagen kan je je geld terug vragen he? Ik zou sowieso via ReportAProblem van Apple een melding maken / contact opnemen met Apple Helpdesk en dit ‘probleem’ voorleggen. Wellicht krijg je geld terug.

    Voor deze app ben ik bang van niet trouwens. Hij is maar tijdelijk gratis, niet permanent. Ik weet niet hoe het in je andere geval is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.