Reacties voor: Berichten-app in iOS 10 bevat aanwijzingen voor donkere modus

Hoewel Apple geen donkere modus voor iOS 10 aangekondigd heeft, zijn er toch meerdere hints dat Apple bezig is met de donkere weergave. Het is een ontwikkelaar gelukt om dit in de Berichten-app zichtbaar te maken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Dit is gewoon de vuurwerkshow background van iMessage.

  2. Inderdaad wat James zegt kan dat best eens voor die schermeffecten zijn.

    Aan de andere kant zou het me niet verbazen als Apple een donkere modus alsnog toevoegt in een latere beta. Sowieso zijn er functies die in de eerste beta niet te vinden zijn, zoals de mogelijkheid om je Mac te ontgrendelen met je Apple Watch. Wellicht is dat ook met Dark Mode het geval.

    Hoop het althans, want het lijkt me een zeer welkome functie.

  3. Origineel geplaatst door James
    Dit is gewoon de vuurwerkshow background van iMessage.

    Zou kunnen, maar we zien hier dat ook de lijst met gesprekken een zwarte achtergrond krijgt…. dat zou toch niet nodig zijn bij het vuurwerk-effect? Het stukje code zit echt door de hele berichten-app, aldus de ontdekker. Nog niet in andere apps. Misschien wordt het nog toegevoegd. Ik zou het een mooie toevoeging vinden.

  4. Wat betreft extra diep zwart bij AMOLED-schermen:

    Het ‘zwart’ dat wordt toegepast in deze berichten-app is niet echt zwart, maar meer donkergrijs. Bij Android zie je dat veel apps en OEM’s 3 standen toevoegen:

    – Licht
    – Donker
    – Zwart

    Lijkt me alleen heel lelijk als iPhones t/m de 6s een donkere stand hebben en de OLED-varianten een echte zwart stand hebben…

  5. Wie weet bewaren ze de dark mode om tijdens de iPhone 7 introductie te introduceren. Kunnen ze opeens iedereen verrassen met een OLED scherm en gelijk met dark mode komen. De batterij duur kan aardig verhoogd worden als opeens bijna alles zwart is in iOS. Hebben ze gelijk een USP van de nieuwe iPhone. Tot nu toe laten ze altijd bepaalde functies zien die pas bij de nieuwe iPhone echt tot zn recht komen. Dark mode zou dus een functie kunnen zijn die ze met de introductie van de iPhone 7 willen tonen om beter de voordelen van OLED te tonen.

    Je kan altijd hopen he, wie weet dat Apple ons dit jaar wél verrast :).

  6. Zou goed wezen voor de batterij! Is Apple daar ook gelijk vanaf dat de nieuwe iphones telkens korter mee gaan op dezelfde batterij.

  7. Nou was ik ook altijd een voorstander van de dark mode maak ik heb ook nog een Samsung galaxy S3 en een Samsung tablet maar daar had ik eerst vrijwel elke app op dark mode staan echter staan ze nu vrijwel allemaal weer op normaal.
    De reden is dat de donkere mode buiten helemaal niet bruikbaar is.
    Oled of niet buiten is dark niks.

  8. Wekker-app is in iOS 10 overigens ook in het zwart ipv wit zoals in iOS 9.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.