Reacties voor: De donkere kant van Spotify’s afspeellijsten

Vroeger had je pluggers, die met een doos singles langsgingen bij radiostations. Tegenwoordig zijn de streaming muziekdiensten bepalend wat je luistert en daarbij blijken ook minder frisse praktijken te worden gebruikt. Bij Spotify kun je succes kopen via de zwarte markt.
Lees het complete artikel → De donkere kant van Spotify’s afspeellijsten

Reacties: 5 reacties

  1. Wat dat betreft is en blijft de wereld verrot.
    Gelukkig zijn er nog zat andere bronnen om muziek te ontdekken.

  2. Gelukkig bepaal ik zelf wat ik luister…

  3. Lekker belangrijk wie er omgekocht wordt. Gelukkig bepaal ik zelf wat ik luister. En met afspeellijsten als de Top43 of Top76 of whatever heb ik al helemaal niks.

  4. Ik luister nooit naar andermans afspeellijsten. Alleen naar mijn eigen en naar albums. Nieuwe nummers ontdek ik dan via nummerradio van een nummer dat ik leuk vind.

  5. Ik weet niet wat hier erg aan is. Alles en iedereen is te koop of om te kopen. Dat is al sinds het begin der tijden zo. Zo lang ik leuke Spotify playlists vindt met muziek die mij aanspreekt kan het mij weinig boeien of sommige plekken in die playlist gekocht zijn. De entertainment industrie drijft al decennia lang op louche managers, corruptie en veel, heel veel geld. Ik heb mezelf ook nooit voorgehouden dat dat met Spotify anders zou zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.