Reacties voor: Don Diablo eerste Nederlandse artiest met iPhone-applicatie

Don Diablo heeft vandaag zijn eigen iPhone-applicatie gelanceerd. Via de applicatie kun je chatten met andere fans, krijg je toegang tot muziek en kun je ook in contact komen met de artiest zelf.

Reacties: 36 reacties

  1. Wie? 

  2. @ PLi

    Don Diablo, staat gewoon in topic titel.

  3. allemaal downloaden dus 😀

    is die gast zo failliet

  4. ik denk dat PLi bedoeld dat die artiest dus niet echt mega bekend is…
    Ik heb persoonlijk ook nog nooit van hem gehoord

    *sarcasme mode aan* toch leuk voor de fans *sarcasme mode uit*

  5. Ik ken hem anders wel,
    Generatiekloof?

  6. @revliz: Inderdaad… ik ken hem ook! (16 jaar oud (jong))

  7. Hij is gewoon een bekende dj.

  8. Ik ben 26 en is voor mij ook al jaren bekend, voor degene die m niet kennen…, ff op je hoofd krabben, en afvragen waar de tijd blijft,…

    Onder welke steen hebben jullie geleefd zeg?

  9. Don komt zelfs bij mij uit de buurt. Was nog uit de tijd dat ik stond te hakken. Hij viel toen al op tussen alle hobby DJ’s uit de buurt 😉 Don had toen nog wel een flinke paardestaart 🙂

  10. 20 jaar oud, nog nooit van gehoord…verschil in muziek smaak misschien? luister ook al jaren radio, nooit voorbij horen komen.

  11. Piet Parra van LeLe (Skinny Jeans) was de eerste Nederlandse artiest met een app in de App Store, nl. ‘Parra Plays’.

  12. 17 jaar oud hier 😛 Verschil in smaak denk ik, en de leeftijd die daar idd bij hoort.

    Ik ken hem wel, en als je hem niet kent dat is het initatief toch alsnog leuk te noemen ;)?

  13. Ben 36 en ken em wel… ook nou niet echt nieuwste upcoming dj talent.

    Origineel geplaatst door Mathijs
    Onder welke steen hebben jullie geleefd zeg?

    Nou idd, steen zonder Partyflock denk ik 😛

  14. Ik vind het initiatief wel gaaf, en het werkt, want ik ken hem nu ook:P

  15. Origineel geplaatst door Mathijs
    Ik ben 26 en is voor mij ook al jaren bekend, voor degene die m niet kennen…, ff op je hoofd krabben, en afvragen waar de tijd blijft,…Onder welke steen hebben jullie geleefd zeg?

    Al leefde hij zelf niet onder een steen, had ik hem wel herkend..

  16. Drents talent! Toch?

    Hij heeft meerdere keren op Lowlands gestaan, volgens mij. Maar heeft wel een vrij typische stijl die je niet snel de Top 40 ziet overnemen, dunkt me.

  17. @Ingmar:

    Toffe kerol en lekkere muziek hoor 🙂

  18. Van ALLE top dj’s, upcomming of niet, moet het Don Diablo zijn met een eigen app?!? Dan vindt hij al zijn eigen geproduceerde tracks zelf helemaal te gek omdat dat 90% van zijn track list is op een set en dan nog een eigen app… Kan hij tijdens toiletteren zelfs zijn eigen muziek luisreren…
    In plaats dat ze nou upcomming dj’s zo’n app gunnen?

    Off: wanneer mensen don niet kennen is het ook geen schande, hij is ook niet alles. Kwestie van muziek smaak. Aan de andere kant is hij ook gelinkt aan Paris Hilton, een of andere suffe roddel. Misschien gaat er nu een belletje rinkelen in de verte 😉

  19. Don heeft meer primeurs op z’n naam:
    http://www.mixitup.nl/entertainment/roddels/1345/don_diablo_best_geklede_man_2007

    Voor de rest.. een topDJ vind ik het ook niet.

    @JeromeNL: Ik denk dat juist zulke DJ’s dergelijke promotie nodig hebben om in de picture te blijven staan.

    Als ze nou Hardwell eens zo’n app geven, met wisselde mixjes enzo.

  20. @Jaqc:
    Wel raar dat hij dit nodig heeft. Denk je dat andere dj’s dit nodig hebben? 🙂
    Kijk bijvoorbeeld naar Lucien Foort, die heeft echt niet een dergelijk app nodig om zijn naamsbekendheid weer op te schroeven, hij is nog meer dan bekend genoeg om geboekt te worden terwijl hij veel langer mee draait in de scene!!!
    Daarbij denk ik dat platen labels er beter aan doen upcomming artiesten in te zetten. Kijk naar het sneakerz concept van Erick-E.
    Bijvoorbeeld stukken demo’s, juist van de upcomming artiesten om het publiek te polsen en bekend te maken met de nieuwe talenten.

  21. @Minguss:Je reactie doet me denken aan schoenen ontwikkeld door Piet Parra;D Harde schoenen!

  22. Ooooh… een DJ? ik dacht een artiest… je weet wel.. iemand die ECHT iets kan.

  23. Is hij samen met Paul van Dyk de tweede DJ die een iPhone App heeft naar mijn weten. Leuk zulke fan-gerichte apps. En idd, het is meteen goede marketing voor hem en zijn muziek.

    Mooi toch?

  24. Origineel geplaatst door Bert Snoek
    Ooooh… een DJ? ik dacht een artiest… je weet wel.. iemand die ECHT iets kan.

    Tja, het is mijn muzieksmaak ook niet, maar dit is wel iets te kort door de bocht lijkt me.
    Het lijkt me dat je toch echt wel over bepaalde kwaliteiten, kennis en vaardigheden moet beschikken wil je als top-DJ erkend worden.

    Maar goed, om aan te geven hoeveel verstand ik heb van deze scene: toen in deze nieuwspost stond dat dit de eerste nederlandse artiest was met een eigen app, dacht ik ‘maar laatst stond er toch al iets over één of andere Paul van Dyk?’… maar dat blijkt dus een Duitser te zijn :-/

  25. @Exotic: Piet Parra design van Nike AirMax 95 ‘Running Man’ voor Patta.

  26. Ik wil eigenlijk ook wel mijn eigen App maken (fotografie portfolio)
    maar ik begrijp dat je dan eerst 99dollar betaald voor de tools (en lidmaatschap) daarna moet je nog uitvinden hoe je überhaupt dit programmeert.

  27. Luister dan eens op zn Hyve naar zn mix album.
    Of naar 1 van zn remixes op HypeMachine.
    En je zal vanzelf wel gaan dansen. 😛

    Hyve:
    http://dondiablo.hyves.nl

    Remixes:
    http://hypem.com/search/don%20diablo/1/

  28. Das wel erg overdreven Junkie 😮

  29. Damn, wat een kortzichtigheid hier zeg! Kom onder die steen vandaan zeg! Don Diablo is juist een Nederlandse artiest om trots op te zijn! Hij stond onlangs zelf nr. 1 op de Hypemachine (www.hypem.com) waarmee hij artiesten als Lilly Allen en Kanye West achter zich liet, niet slecht zou ik zo zeggen.

    Daarnaast is de man gewoon muzikant (ja ja!) hij maakt zijn eigen muziek van A tot Z, bespeelt alle instrumenten zelf en regisseert daarnaast ook nog eens vaak zijn eigen video’s en in het weekend treedt hij idd. op als DJ.

    Zag net in zijn DJ schema dat hij dit jaar zelfs (waarschijnlijk als enige NL artiest) op het Glastonbury Festival staat in de UK. En idd. Peter ook op Lowlands heeft hij gestaan en zijn muziek wordt idd. niet kapot gedraaid op de NL radio, maar des te meer op BBC Radio 1 (zoals dit weekend nog door Trevor Nelson en Pete Tong, maar ook door Annie Mac en Kissy Sellout de afgelopen weken als je het een beetje volgt).

    Maar dan moet je je natuurlijk wel een beetje verdiepen en helaas kiezen wij vaak liever voor het gemakkelijker alternatief: gewoon lekker nodeloos de grond in rammen van achter onze computertjes. Jammer. Ik heb hem leren kennen via een interview met Pauw en Witteman een tijd terug en heb waardering voor de manier waarop hij de dingen ziet en aanpakt, but hey, that’s just me. Amen.

  30. Erg cool, ik hou zeker van de muziek van Don Diablo. Hij is altijd vooruitstrevend geweest in zijn muziek en doen en laten. Denk dat hij dit weer es bewijst met deze app. Kan niet anders zeggen dan RESPECT!

  31. Paul van Dijk mag de 1ste DJ zijn die em heeft alleen die van Don Diablo is toch sneller op de mark, +10 Don Diablo

  32. Deze man rockt hard, zn nieuwe track Hooligans is zwaar de BOM. Dope app, ik ben der erg blij mee

  33. @JeromeNL:

    Jerome laat me raden jij bent zeker zo een gast die voor de 10de keer die avond Rapapaa wil horen en vrolijk met je handjes in dan lucht staat… Feit dat Don Diablo 90 % van zijn tracklist uit eigen muziek bestaatft zou indrukwekkend moeten zijn dat betekent dat hij erg productief is. Juist om deze reden heeft hij ook nog es een app, een van de weinige DJ’s die onderscheidend bezig als je t mij vraagt

  34. Origineel geplaatst door Keith
    @JeromeNL: Jerome laat me raden jij bent zeker zo een gast die voor de 10de keer die avond Rapapaa wil horen en vrolijk met je handjes in dan lucht staat… Feit dat Don Diablo 90 % van zijn tracklist uit eigen muziek bestaatft zou indrukwekkend moeten zijn dat betekent dat hij erg productief is. Juist om deze reden heeft hij ook nog es een app, een van de weinige DJ’s die onderscheidend bezig als je t mij vraagt

    Dat is toch juist geen afwisseling? Een DJ die vrijwel alleen zijn eigen platen draait? Ik vind dat een goede DJ juist inspeelt op moment/publiek/vorige plaat/tijdlijn en daarbij zijn eigen hitpromotie meer ondergeschikt maakt.
    Voor de rest: Geen onaardige nummers maar op een feest ga ik niet uit m’n dak van Don Diablo. Maarja… anderen weer wel dus vast ook niks mis mee. Met Frans Bauer vast ook niet als het iemands smaak maar is.
    Overigens hou ik meer van Electric en idd het soort feesten waar Rap Das Armas wel eens gedraait werd maar heb die track nog nooit 2x op een avond gehoord hoor.

  35. @Jacq:

    Hahahaah je bewijst Jaqs punt…

  36. Waarom willen we dit?? Zijn muziek staat ook gewoon in de iTunes store en op Hyves/Facebook/MySpace kunnen fans elkaar ook ontmoeten…

    Beetje onzinnig als je het mij vraagt, waarschijnlijk krijg deze meneer zelf een hele harde piemel van zijn eigen iPhone app!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.