Dolby Atmos Apple Music

Reacties voor: Problemen met afspelen van Dolby Atmos in Apple Music? Probeer dan dit

Een aantal gebruikers meldt problemen met het afspelen van Apple Music-nummers met Dolby Atmos. De nummers spelen niet verder dan vijftien seconden, waarna automatisch het volgende nummer afgespeeld wordt of het afspelen gepauzeerd wordt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Ik heb er ook last van ja bedankt voor de tips ga ze uitproberen wat ook helpt is als je een album lijsters eerst de nummers downloaden

  2. Wat ook helpt (bij mij in ieder geval wel) is om synchronisatie van bibliotheek uit te zetten in instellingen en weer opnieuw aan dan zijn alle songs die in dolby atmos beschikbaar zijn ook beschikbaar

    Duurt wel weer even om alle muziek te downloaden

  3. Het probleem dat ik met de iPhone 12 heb is dat de AirPods Pro de iPhone niet meer volgen bij spatial audio.
    Bij mij iPhone 7 (iOS 15) doet die het wel.
    Beide iPhone hebben de identieke settings.

  4. Ook last van gehad. Ik heb het probleem kunnen verhelpen (geen garantie dat het voor iedereen werkt, maar het is het proberen waard):

    Ik merkte dat het probleem zich veel voor deed bij muziek die ik middels itunes match heb geupload én die ook in de apple music library terug te vinden is. Als deze muziek ook in de apple music bibliotheek voor komt, kun je die het beste uit je eigen library en/of afspeellijsten verwijderen. Niet alleen de downloads, maar ook écht verwijderen uit je library. Daarna zoek je in de apple music bibliotheek de albums/nummers weer op en zet die in de playlist/bibliotheek. Dit heeft het probleem bij mij verholpen. Lossless optie kan bij deze aanpak gewoon aan blijven staan😎.

    Ben benieuwd of dit voor meer mensen een oplossing is 🤔

  5. @EOTB: Hoe kan ik de nummers er uit halen die via Apple music gedownload zijn ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.