Reacties voor: Dodocase maakt Moleskine-case voor de iPad

Dodocase maakt een iPad-case, geïnspireerd op de Moleskine-notitieboekjes. De Dodocase is gemaakt van bamboe en is ook als houder te gebruiken.
Lees het complete artikel → Dodocase maakt Moleskine-case voor de iPad

Reacties: 9 reacties

  1. Vind hem er errog mooi uit zien!

  2. Mooi maar er komt ook nog eens $25 bij voor verzenden, totaal $75. En dan ook nog zo’n absurde levertijd, lijkt wel of ze het niet willen verkopen…

  3. Erg mooi, de video ziet er goed uit: http://www.youtube.com/watch?v=BsdPKIjPn0w. Ik heb er eentje besteld!

  4. Inderdaad erg mooi. Ik wacht nog even op de eerste review want ik vond de iPad case van Apple ook mooi eruit zien op de fotos maar na de review van laatst wordt het definitief geen Apple case.

  5. Nadeel kan zijn dat de elastiek van de case gaat uitlubberen, dit gebeurt vaak bij de moleskine boekjes

  6. Mijn ervaring met Moleskine producten is dat ze van goede kwaliteit zijn en erg mooi van vormgeving, trouwens Dodocase is mooie naam. Natuurlijk blijf ik ook geïnteresseerd in de Bookbook versie voor de Ipad http://twelvesouth.com/products/bookbook/, maar daar hebben we nog geen voorproefje van kunnen zien. Gezien de historie van de Bookbook voor de Macbook pro belooft dit geweldig te worden..

  7. @Ploeg: niet willen verkopen? wat dacht je van de enorme vraag ernaar waardoor de productie achter loopt?

    Ik heb er eentje in bestelling staan. Zodra ik hem hebn, zal ik er een review van doen.

  8. hoi Vandaag heb ik mijn mooie DODOcase ontvangen. Helaas de precisie is niet voldoende, de case is te klein! hierdoor is het bamboe frame gescheurd en blijft de iPad niet goed meer zitten. Ik heb de fabrikant gevraagd een oplossing te bieden en me een passende toe te sturen. Even afwachten of de service professioneel verloopt.

  9. Vandaag mijn iPad case binnen gekregen

    Het is de Macally Bookstand geworden. Ik ben blij dat ik voor deze ben gegaan, want na een paar maanden mijn iPad gebruikt te hebben, weet ik nu hoe practisch het is om de iPad snel uit de case te kunnen halen om het scherm te reinigen. Ook is hij in staande positie zeer stabiel omdat de rug breder is dan de case van Apple. Verder is deze Macally niet gevoelig voor vochtige vingers die op het materiaal afdrukken achterlaten.

    Vlasveld Computers heeft ze op het moment op voorraad en worden binnen 24 uur verzonden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.