Reacties voor: Dock+: iPhone 5-dock met eigen Lightning-aansluiting

De Dock+ is een iPhone 5-dock met een eigen Lightning-aansluiting. Hierdoor kun je de iPhone 5 op bijvoorbeeld een bureau neerzetten terwijl hij oplaadt.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 10 reacties

  1. Zwaar slecht voor je accu dus elke keer dat opladen. Als je het de hele dag op je bureau gebruikt is je accu dus binnen no time verpest

  2. @Zayn: ik heb momenteel nog altijd mijn iPhone 3G (tot morgen, eindelijk men iPhone 5 gaan ophalen) en mijn batterij is nog steeds in orde. Deze zit constant in zo een dock op het werk. Dus zou de kwaliteit van de batterij sterk achteruit moeten gegaan zijn moest deze nu wel binnen no time naar de wip zijn.

  3. lithium ion batterijen vinden het lekker om elke dag bij te laden. Het volledig opladen en ontladen geeft juist capaciteits verlies. Ze hebben ook een hekel aan warmte.

  4. @Michel: Daar heb je helemaal gelijk in, de meeste mensen weten dit niet eens… prima tip in ieder geval!

    Tijdens gebruik:
    – Niet geheel opladen (tot bijv. 97 %)
    – Niet geheel ontladen (i.v.m. diepontlaadgevaar)
    – Zo veel mogelijk netvoeding gebruiken

  5. Waarom maken ze geen groef in de dock zodat het meer stabiliteit heeft? net als de dock van iphone 4?

  6. @Zayn: Dit was 10 jaar geleden zo. We zijn inmiddels veel en veel verder. Een beetje tech-savvy persoon weet dit al heel lang.

  7. @Cj: Omdat je ‘m dan niet met bumper kan gebruiken.

  8. Mooi maar lijkt me nog redelijk duur :/

  9. Nou ik ben echt een leek wat dat betreft… dus als ik bovenstaande reacties goed interpreteer maakt het niet uit dat ik mijn 4S gewoon random oplaad waar en wanneer ongeacht de batterijstaat?

    Want ik doe dat dus ook.. opladen tot 100% en dan niet laden tot 10% en dan weer naar 100%. Doe het altijd zo.. dacht dat dan de batterij het sterkst bleef..

  10. You should definitely check out completeDock, it’s has a unique solution for the adapter problem, fits a number of devices, it’s made of aluminum not just cheap steel. Definitely worth checking out.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.