Reacties voor: DLO VentMount: dashboardklem voor je iPhone

De DLO VentMount is een houder waarmee je de iPhone en iPod touch aan het dashboard van je auto kunt bevestigen. De VentMount bevat een klem die je aan de luchtroosters vastmaakt. Er zit ook een riemclip en bureauvoet bij.
Lees het complete artikel → DLO VentMount: dashboardklem voor je iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. lijkt me erg handig, qua prijs ook leuk. Alleen liggen de roosters in mijn auto vrij diep, dus ik vraag me af of het past.

  2. Als je via bijvoorbeeld via pixmania de iSoniTalk koopt (een splitter op de iPhone om elke koptelefoon aan te sluiten) kun je heel gemakkelijk een algemene FM tuner zoals die van Belkin aansluiten (Tunecast II) en de microfoon die ook uit de iSoniTalk komt klem je aan je gordel dan heb je een volwaardig handsfree Carkit. Werkt echt prima! Heb je een audio aux in op de autoradio nog beter: verlengstukje tussen iSoniTalk en heb je een storingsvrije Carkit.

  3. gebruik zelf de universele telefoonhouder van nokia, die met de zuignap. Werkt perfect

  4. Ziet er leuk uit en zeer geinteresserd.. prijs niet te slecht alleen verzenden naar NL via hun site kost 63.70 dollar!!! dus zou het geheel op bijna 90 dollar uitkomen.. btje teveel van het goede 🙂

  5. Een alterntief hiervoor is de Brodit-houder. Ik gebruik die al tijden en het werkt heerlijk.

  6. Die stomme Amerikanen met hun hoge verzendkosten altijd 🙁

    Had zeker een handig ding geweest, maar bijna 90 dollar is toch wat veel van het goede.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.