Reacties voor: Europese providers werken aan eigen Siri-concurrent

De grote Europese providers ontwikkelen een spraakgestuurde assistent die via speakers, smartphones en tv-remotes gaat werken. Hebben ze nog een kans?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Pffff. Waarom???? Het telecom landschap is dadelijk bezaaid met 100 verschillende Siri concurrenten. Wat gaat het verschil zijn? Niks lijkt me. Allemaal pure winstbejag. Toekomst van telecomproviders is maar 1 ding. En dat is een fatsoenlijk signaal verzorgen. Meer niet. Dus ook geen flauwekul met eigen content maken of andere nevenfuncties anders dan signaal doorgeven en fatsoenlijke dekking.

  2. Een digitale assistent maakt sowieso geen kans bij mij, ik heb zelfs siri uit staan.

  3. @Dennis: Wanneer heb je het voor het laatst geprobeerd? Ik heb het idee dat Siri, net als Google Translate, de laatste maanden een stuk slimmer is geworden.
    Ik kan nu tegen mijn Apple Watch zeggen:’Hé Siri, dim het licht een beetje’ en de Hue lampen gaan iets minder fel branden.

  4. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. @Onno: Vorig jaar maar ik vind het helemaal geen toegevoegde waarden, ik heb ook helemaal geen slimme apparatuur thuis(Op de slimme meter na die iedereen krijgt).
    Lampen bedien ik zelf wel als ik binnen kom of weg ga, of tussen door dan sta je nog eens en beweeg je eens ;).

  6. @Onno: Mee eens. Ik gebruik het vooral voor de Home apparaten en, heel ordinair, het zetten van alarmen tijdens het koken. Het is toch best handig als je je handen ff niet vrij kunt maken dat je toch snel een alarm kunt zetten.

    [edit]
    Ben het met Knoezelbos eens. Laat de telco’s zich maar richten op het verbeteren van hun “domme pijp” ipv al dat fancy stuff. Laat dat maar aan de bedrijven over die er echt verstand van hebben! 😉

  7. laten ze eerst maar eens zorgen dat heel nederland glasvezel heeft.
    want het betreft niet alleen de telecom bedrijven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.