Reacties voor: Details van nieuwe DJI Osmo Mobile 3 gelekt: nu opvouwbaar

iPhone-stabilisator heeft nieuwe handgreep
DJI maakt niet alleen de populaire Osmo Pocket, ze hebben ook een gimbal voor de iPhone in het assortiment. Het nieuwste model is nu gelekt via de Amerikaanse goedkeuringsinstantie FCC.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Onderwerpen

Reacties: 4 reacties

  1. Heb de Osmo 2 en is leuk, maar onhandig. Zeker als je hem meeneemt op reis. Ga de mijne dan ook verkopen. Heb hem nochtans maar 4 maanden. Ben ook geen fan van de app en de mogelijkheden qua beeldkwaliteit.

  2. Origineel geplaatst door Jonas
    Heb de Osmo 2 en is leuk, maar onhandig. Zeker als je hem meeneemt op reis. Ga de mijne dan ook verkopen. Heb hem nochtans maar 4 maanden. Ben ook geen fan van de app en de mogelijkheden qua beeldkwaliteit.

    ik raad jou aan om de app Filmic Pro te gebruiken. Ongelooflijk welke kwaliteit je dan uit jouw camera haalt. En de app is volledig compatibel met de DJI. Die combinatie zorgt voor haast professionele opnames. Veel beter dan de standaard DJI app.

  3. Goeie ontwikkeling. Al een paar jaar m’n gimbal van Zhiyun mee op vakanties en werkt erg goed. Compacter model zit ik wel op te wachten!

  4. Had osmo 2 op proef. Instellen duurt veel te lang. Teruggestuurd. Heb nu de osmo pocket, bevalt veel beter. Makkelijk mee te nemen in case en binnen 10 sec ready.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.